The Empty Space

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

The Empty Space, uzay oyunları severler için geliştirilen heyecanlı, basit ve eğlenceli bir Android uzay oyunu.

The Empty Space, 14 yaşındaki Türk geliştirici Alp Giray Savrum tarafından geliştirilen eğlenceli ve heyecanlı bir Android uzay oyunu. Oyundaki amacınız uzay geminizi kontrol ederek uzay boşluğunda karşılaşacağını düşmanlarınızı yok etmek ve asteroidlerden kaçmak. Bunun dışında olabildiğinde uzun süre hayatta kalmanız gerekiyor.

Oyun ekranınının sol üstünde uzya geminizin sahip olduğu can değerini, sağ üstünde puanınızı ve sol altında da oyunu duraklatmanızı sağlayan ''Pause'' tuşunu görebiliyorsunuz. Uzay oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız The Empty Space'i ücretsiz olarak indirip deneyebilirsiniz.

Uygulama marketi üzerinde aynı kategoride çok daha güzel oyun olmasına rağmen, basit anlamda zaman geçirebileceğiniz bir oyun arıyorsanız The Empty Space sizi eğlendirebilir.  Tasarım ve oynanış açısından bir takım eksiklikleri bulunan oyunun zaman içerisinde güncellemeler ile daha iyi olacağını düşünüyorum.

Farklı uzay gemileri arasından istediğiniz seçerek uzaydaki yolculuğunuza çıkmaya hazır mısınız?

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Space Warrior: The Origin

    Space Warrior: The Origin, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Empty Folder Cleaner

    Empty Folder Cleaner ile akıllı telefonunuzun depolama alanında bulunan boş klasörleri kolayca silebilirsiniz.
  • Sandbox In Space APK

    Sandbox in Space APK, ister arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza oynayabildiğiniz bir sanal galaksi aksiyon oyunudur.
  • Space Fighter Ultron

    Space Fighter Ultron hızlı ve aksiyon dolu bir mobil oyundur
  • Space Marshals 2

    Space Marshals 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Space Off

    Space Off, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir aksiyon beceri oyunu.
  • Space Junkies: A Space Journey

    Space Junkies: A Space Journey, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışabilen bir platform oyunudur.
  • Battle of Space Racers: A Space Hunter

    Battle of Space Racers: A Space Hunter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir yarış oyunudur.