The FIFA Weekly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

The FIFA Weekly, Android akıllı telefon kullanıcıları için FIFA tarafından sunulan resmi ve ücretsiz bir haber uygulaması.

The FIFA Weekly, FIFA'nın en güncel haberlerine ulaşabileceğiniz ücretsiz ve resmi bir Android FIFA haber uygulaması. Dünya futbolu ve FIFA hakkındaki tüm haberleri ulaşmanızı sağlayan uygulama, Android akıllı telefon sahipleri için özel olarak geliştirilmiş.

Haberler dışında yıldız futbolcular ile yapılan röportajlar, en güzel goller, maç sonuçları, maç analizleri, röportajlar, fotoğraflar, yorumlar ve çok daha fazlasını bulabileceğiniz uygulama futbol severler açısından oldukça yararlı diye düşünüyorum.

İstediğiniz makaleleri favorilerinize ekleme ve paylaşma gibi özellikler sunan FIFA haber uygulaması, yeni çıkan haberleri bildirim olarak gönderiyor. Böylece herhangi bir çaba göstermeden ya da vakit harcamadan tüm güncel futbol haberlerini takipte kalabiliyorsunuz.

Şık bir tasarıma sahip olan The FIFA Weekly uygulamasının kullanımı da oldukça rahat. Bu nedenle haber takibini rahatlıkla yapabiliyorsunuz.

Malesef şu an için Türkçe dil desteği sunmayan uygulama üzerindeki tüm haberleri İngilizce, Almanca, Fransız ve İspanyolca dillerinde okuyabiliyorsunuz. FIFA tarafından ücretsiz olarak yayınlanan uygulamayı Android telefonlarınıza indirerek hemen takip etmeye başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

The FIFA Weekly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

The FIFA Weekly, dünya futbolu ve FIFA ile ilgili haberlerle birlikte daha pek çok yararlı içerik sunan resmi ve ücretsiz iOS FIFA haberleri uygulaması.

The FIFA Weekly, futbol ve spor severler için FIFA tarafından geliştirilen resmi spor haberleri uygulaması. Şık bir tasarım ve kullanım kolaylığı ön planda tutulan uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize indirip hem dünya futbolunu hem de FIFA haberlerini yakından takip edebilmeniz mümkün oluyor.

Türkçe dil desteği sunulmadığı için İngilizce, Almanca, Fransızca ve İspanyolca olarak kullanabileceğiniz uygulama içerisinde futbol haberleri dışında ünlü sporcular ile gerçekleştirilen röportajlar, özel spor makaleleri, en güzel goller, canlı maç sonuçları, derin analizler, fotoğraflar, maç değerlendirmeleri ve daha bir çok yararlı bilgiye ulaşabiliyorsunuz.

Spor camiasını yakından takiip etmek isteyenlerin tercih edebileceği uygulamayı iPhone ve iPad mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabiliyorsunuz. Uygulama içerisindeki en beğendiğim özelliklerden bir tanesi ise sesli haberler. Herhangi bir makeleye girdikten sonra iPhone'unuzu sallayarak haberin başlamasını sağlayabilir ve sesli olarak dinleyebilirsiniz. Böylece farklı işler üzerinde uğraşırken, bir yandan spor haberlerini dinlemeye devam edebiliyorsunuz.

Facebook, Twitter ve diğer popüler sosyal medya platformları üzerinde haber paylaşımı yapmak için uygun olan uygulama, istediğiniz makaleleri favorilerinize ekleyerek daha sonra ekrar rahatlıkla erişebiliyorsunuz.

Spor ve futbol haberlerini yakından takip etmek istiyorsanız, The FIFA Weekly uygulamasını mutlaka kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FIFA Football: FIFA World Cup

    FIFA Football: FIFA World Cup güncellemesi Android telefon ve tabletler üzerinde oyunculara Dünya Kupası heyecanı sunuyor.
  • FIFA 17 Companion

    FIFA 17 Companion mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz FIFA 17 yardımcı uygulamasıdır
  • FIFA Mobile Futbol APK

    FIFA Mobile APK, mobil oyunculara gerçekçi bir futbol deneyimi sunmayı amaçlayan en popüler futbol oyunu.
  • FIFA 14 APK

    FIFA 14 APK, android uygulaması ile futbol oyunlarının lideri FIFA artık hem akıllı telefonunuzda hem de tabletinizde.
  • FIFA Mobile 19

    FIFA Mobile 19 indirin, yeni sezona başlayın!
  • FIFA 12

    FIFA 12 futbol oyunu her daim sizinle beraber. Android kullanıcıları için piyasaya sürülen FIFA 12'ye Google Play Store üzerinden sahip olabilirsiniz.
  • FIFA Mobile 21 APK

    FIFA Mobile 21 Android çıktı! Ultimate Team, Arkadaşlarla 11'e 11 maç, Lig mücadeleleri, Canlı etkinlikler ve fazlası FIFA Mobile 21 futbol oyununda!
  • FIFA

    Resmi FIFA uygulaması ile 2014 Dünya Kupası ve futbol heyecanı yanıbaşınızda.