The Floor Is Lava

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME

The Floor Is Lava, eşyalar üzerinden zıplayarak ilerlediğiniz arcade oyunu.

The Floor Is Lava, Ketchapp’ın zorlu beceri oyunlarını sevenlere özel hazırladığı yeni yapımı.

Tek dokunuş kontrol sistemiyle Android telefonunuzda dilediğiniz yerde açıp oynayabileceğiniz, sonsuz oynanış sunmasıyla sıkıldığınız anda bırakıp yeniden başlayabileceğiniz türde bir arcade oyunundan bahsediyorum. Ketchapp’ın tüm oyunları gibi hem indirmesi hem de oynaması ücretsiz.

Reflekslerinizi test edebileceğiniz bir oyun arıyorsanız kesinlikle oynamalısınız diyeceğim yapımda oturma odasına gitmek için sizden yardım isteyen bir karakteri kontrol ediyorsunuz. Eşyalar üzerinden zıplayarak odaya ulaşma düşüncesinde olan karakterimizin ayak bastığı yer oyunun kilit noktası. Zemin turuncu renge döndüğünde karakteriniz için tehlike arz ediyor. Bunun dışında zemine gönül rahatlığıyla basabiliyorsunuz. Tabii ki eşyalara takılmadan…

Erkan Calp

The Floor Is Lava

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

The Floor Is Lava, Ketchapp'ın reflekslere dayalı yeni mobil oyunu.

The Floor Is Lava, odada zıplamadan duramayan hiperaktif bir karakteri kontrol ettiğiniz, reflekslere dayanan bir mobil oyun. Ketchapp’ın olmasıyla zorluk seviyesini tahmin edeceğinizi düşündüğüm oyunda durma lüksünüz yok.

iPhone’da da iPad’de de aynı oynanışı veren yapımda eşyalar üzerinde durmaksızın zıplayarak ilerliyorsunuz. Yatak, dolap, masa ve daha onlarca ev eşyası üzerinden yaramaz bir çocuk gibi atlayarak gidiyorsunuz. Oturma odasında ilerlerken bir şeyleri kırmaktan korkmanıza gerek yok ancak zemin rengine dikkat etmeniz hayatınız açısından önemli. Normalde zemine ayak basmanız bir tehlike arz etmiyor. İster dışarıda isterseniz de içeride eşyalara çarpmadığınız sürece yere basabilirsiniz. Zemin renginin turuncuya döndüğünü gördüğünüzde ilerleme şeklinizi değiştirmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lava Bird

    Lava Bird, grafik tasarımıyla bağımsız yapımları andıran, bölüm tasarımı ve oynanışıyla sade ve eğlenceli bir platform oyunudur.
  • Lava Hero

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Vanishing Floor

    Vanishing Floor, kaybolup görünen platform üzerinde ilerlemeye çalıştığınız Android oyunu.
  • 9th Floor

    9th Floor, korkarak oynayacağınız bir aksiyon oyunudur.
  • Ninth Floor

    Ninth Floor, Android tablet ve telefonlar için yapılan bir korku oyunudur.
  • Killing Floor: Calamity

    Killing Floor: Calamity yüksek tansiyona sahip bir mobil zombi oyunudur
  • The Career Ladder

    The Career Ladder basit bir zıplama oyunu teması taşıyan, iş hayatınızdaki basamakları eğlenceli hale getirmiş zamanlama odaklı bir platform oyunudur.
  • Multi Floor Garage Driver

    Mükemmel sürüşlere ve park egzersizlerine hazır mısınız? Arabaya atlayın, sürüşe başlayın.