The Gate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
188 TOPLAM İNDİRME

The Gate ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir kart oyunudur

The Gate bir strateji oyunu ve kart oyunu karışımı olarak nitelendirilebilecek bir yapım.

Free to Play sistemine sahip olan, yani ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz The Gate'de fantastik bir hikaye bulunmakta. Biz oyunda yeraltındaki cehennemlere yolculuk eden bir kahranı yönetmekteyiz. Temel amacımız ise bu cehennemlerde kendi askerlerimizi bulmak, yetiştirmek ve onları geliştirerek cehennem içindeki bölüm sonu canavarlarıyla savaşmak. The Gate bir rol yapma oyununa benzer bir şekilde ilerleyen bir oyun. Oyunda ordumuza dahil edeceğimiz kahramanları simgeleyen kartları topluyoruz ve savaşları kazandıkça onlara yeni yetenekler kazandırabiliyoruz. Kahramanlarımızın sahip oldukları kendilerine has yetenekler bölüm sonu canavarlarıyla karşılaştığımızda galibiyetimizin anahtarı olabilyor.

The Gate'de kart destemizi oluşturarak savaşlara başlıyoruz. Savaşlarda oynadığımız kartların temsil ettiği birimler 3 boyutlu olarak ekranda canlandırılıyor. Oyun bu yönüyle bir gerçek zamanlı strateji oyunu olarak düşünülebilir. Görsel efektler ve grafiklerin hoş olduğu söylenebilir. Oyunu dilerseniz tek başınıza oynayabiliyor ve yeni kartlar keşfedebiliyorsunuz, dilerseniz online oyun modlarında diğer oyunculara karşı oynayabiliyorsunuz.

The Gate'in minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Windows XP işletim sistemi
  • 1 GB RAM
  • İnternet bağlantısı
  • 200 MB boş depolama alanı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

The Gate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

The Gate mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji/kart oyunudur

The Gate farklı oyun türlerini bir araya getiren ilginç bir mobil kart oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan The Gate'de fantastik bir hikayede başroldeyiz. Oyunda yerin altındaki karanlık zindanlara ve cehenneme benzeyen mekanlara yolculuk ediyoruz ve kurduğumuz ordularla bu mekanları fethetmeye çalışıyoruz. Ordumuzu kurabilmek için çeşitli kartları toplamamız gerekiyor. Topladığımız kartların temsil ettiği kahramanlar kendilerine has yeteneklere sahipler. Bu yetenekler bölüm sonu canavarlarıyla karşılaşırken oldukça işimize yarıyor.

The Gate oyun yapısı olarak hem strateji oyunu hem de rol yapma oyunu elementlerine sahip olan bir oyun. Oyunda savaşları kazandıkça sahip olduğumuz kartları geliştirebiliyoruz ve daha güçlü hale getirebiliyoruz. Kart destemizi oluşturduktan sonra yapacağımız karşılaşmalar 3 boyutlu olarak canlandırılmakta. Bu da oyuna bir gerçek zamanlı strateji oyunu havası kazandırıyor. Oyunun tek kişilik oyun modunda yeni kart avına çıkabilir ve kartlarınızı geliştirebilirsiniz. Bunun yanında oyunda diğer oyuncularla karşılaşmanıza imkan tanıyan ve oyuna bolca heyecan katan çoklu oyuncu modları da yer almakta.

The Gate görsel olarak tatmin edici bir kalite sunuyor.

Can Erdil Şentürk

The Gate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

The Gate mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz fantastik bir kart oyunudur

The Gate içerisinde strateji oyunu, kart oyunu ve rol yapma oyunu elementlerini bulabileceğiniz çok oyunculu oyun desteğine sahip olan bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan The Gate'de fantastik dünyalara yolculuk ederek yeraltı krallıklarının imparatoru olmak için mücadele ediyoruz. Oyunda derin zindanları, cehenneme benzeyen savaş alanlarını ziyaret ederek kuvvetli bölüm sonu canavarlarını ve hizmetkarlarını yenmeye ve krallıklarını fethetmeye çalışıyoruz. Bunun yanında PvP karşılaşmalara katılarak diğer oyunculara karşı oluşturduğumuz kart desteleriyle savaşabiliyoruz ve daha yüksek heyecan yaşayabiliyoruz.

The Gate'de ordumuzu kurmak için çeşitli kahraman kartlarını toplamamız gerekiyor. Bu kartlar özel yeteneklere sahip ve bu yetenekler savaşların gidişatını değiştirebiliyor. Oyunun senaryo modunda savaşları kazandıkça yeni kartları keşfedebileceğimiz gibi mevcut kartlarımızı geliştirebiliyor ve daha güçlü hale getirebiliyoruz. Savaşlar sırasında kartlarımızı kullanırken etkilerini anında görebiliyoruz. 3 boyutlu grafiklere sahip oyunda kahramanlarımızın yetenekleri özel görsel efektlerle sergileniyor. Bu da oyuna bir gerçek zamanlı strateji oyunu havası kazandırıyor.

The Gate 3 boyutlu grafiklere sahip bir kart oyunu olarak denenmeye değer bir yapım.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Magic: The Gathering Arena (MTGA)

    Magic: The Gathering Arena: Dünyanın en çok oynanan kart oyunu PC'de!
  • Inscryption

    Kart oyunlarını seviyor musunuz? Farklı bir kart oyunu mu arıyorsunuz? O zaman Inscryption aklınızı başınızdan alacak.
  • Minion Masters

    Minion Masters, kartlarla oynanan kule savunma oyunu. Minion Masters, PC oyuncuları için Steam'de!
  • Berserk the Cataclysm

    Berserk the Cataclysm, MMO ögeleri barındıran bir kart oyunudur.
  • The Elder Scrolls Legends

    The Elder Scrolls Legends ücretsiz olarak oyanaybileceğiniz bir online kart oyunudur
  • Cardboard Town

    Türk oyun geliştiricisi Stratera Games tarafından geliştirilen Cardboard Town, şehir inşa etme üzerine kurulu bir kart oyunudur.
  • Baldur's Gate 3

    RPG oyunu Baldur's Gate 3, Steam'de 2020'nin en çok satan oyunları arasında
  • SoftEther VPN + VPN Gate Client

    SoftEther VPN + VPN Gate Client ile özgürce internete bağlanabilirsiniz