The Island: Castaway

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
353 TOPLAM İNDİRME
156 MB DOSYA BOYUTU

The Island: Castaway, ıssız bir adada yaşam mücadelesi verdiğiniz bir simülasyon oyunu.

The Island: Castaway, ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi verdiğimiz bir simülasyon oyunu. Yolculuk ettiğimiz geminin batması sonucunda kendimizi daha önce kimlerin yaşadığını bilmediğimiz tehlikelerle dolu bir adaya atıyoruz.

Animasyonlarla süslenmiş yüksek kalitede detaylı görselleriyle dikkatimizi çeken ıssız ada oyununda tek amacımız yiyecek ve barınma ihtiyacımızı gidererek adada hayatımızı sürdürmek. Tamamen yabancı olduğumuz bir yerde üstelik kimselerin olmadığı adanın ortasında bunu başarmak oldukça zor. Yiyecek ihtiyacımızı karşılamak için kendimize bir ok yapıp vahşi hayvanların arasına dalmamız, ağaçlara tırmanmamız; aniden değişen zorlu hava şartlarına karşı koymak için barınak hazırlamamız gerekiyor. Tüm bunları yaparken adanın çevresinde “Belki yaşayan birileri vardır” düşüncesiyle geziniyoruz.

Bizleri tehlikelerle dolu ıssız bir adanın içerisine sokan The Island: Castaway oyununda oldukça geniş bir harita üzerinden ilerliyoruz. Adanın her tarafında birine rastlamamız mümkün. Onlarla sohbet ederek bize yardımcı olmalarını da isteyebiliyoruz ki bu oldukça hoşuma gitti. Türkçe dil desteği de olsaymış on numara olurmuş demekten de insan alamıyor kendini.

Erkan Calp

The Island: Castaway

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

The Island: Castaway, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur. Farklı bir tarza sahip olan bu simülasyon oyununda pek çok zorlayıcı görev de sizleri bekliyor.

Oyunun konusunda batan bir gemiden kaçmayı başaran şanslı azınlıktan birisiniz. Issız bir adaya düşüyor ve hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Bunun için de balık tutmayı, vahşi hayvanları avlamayı ve nadir bitkileri toplamayı öğrenmeniz gerekiyor.

Aynı zamanda adada dolaşarak farklı görevleri tamamlayabiliyor, antik yazılara ulaşıyor ve adanın gizemini çözmeye çalışıyorsunuz.

Özellikler:

  • 12 etkileyici mekan.
  • 14 farklı karakter.
  • 200'den fazla görev.
  • Büyük bir ada.d
  • Derinlikli hikaye.

Eğer siz de bu tarz simülasyon oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

The Island: Castaway

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
144 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz pek çok simülasyon oyunu var. Fakat genellikle bu oyunlar konu üzerine değil görevler üzerine kuruludur. The Island Castaway ise farklı bir tarza sahip, enteresan olaylarla dolu konusuyla dikkat çeken bir simülasyon oyunu.

Neredeyse rol yapmayı simülasyon ile birleştiren bu oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz. Oyunda batan bir gemiden kaçmayı başarmış ve ıssız adaya sığınmış az kişiden birisiniz.

Amacınız ise  balık tutmayı, vahşi hayvanları avlamayı ve nadir bitkileri toplamayı öğrenmek ve hayatta kalmak. Fakat bu esnada adada dolaşarak çeşitli görevleri tamamlamalı ve adanın sırlarını öğrenmelisiniz.

Özellikler:

  • 12 etkileyici mekan.
  • 14 farklı karakter.
  • 200'den fazla görev.
  • Büyük bir ada.d
  • Derinlikli hikaye.

Eğer siz de bu tarz simülasyon oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Island: Castaway 2

    The Island: Castaway 2, Windows cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi ıssız adada hayatta kalma oyunlarından biri.
  • The Island Castaway: Lost World

    The Island Castaway: Lost World, Windows tablet ve bilgisayarınızda uzun süre sıkılmadan oynayabileceğiniz en iyi ıssız ada oyunu.
  • City Island 3

    City Island 3, kendi metropolünüzü kurup yönettiğiniz simülasyon tadında zaman geçirten harika bir oyun.
  • Island Village

    Island Village, sadece kedilerin yaşadığı tropik ada kurmaya çalıştığınız bir oyun.
  • Paradise Island 2

    Paradise Island 2, Facebook arkadaşlarınızla online oynayabileceğiniz bir ada kurma oyunu.
  • Restaurant Island

    Restaurant Island, restoran kurma ve işletme oyunları arasında oldukça yeni olmasına karşın Windows 8.1 Mağazası'da oldukça popüler.
  • Think of the Children

    Think of the Children, başarılı bir ebeveyn olmaya ve çocuklarınızı tehlikelerden korumaya çalıştığınız bir simülasyon oyunu
  • Wauies - The Pet Shop Game

    Wauies - The Pet Shop Game ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu