THE KING OF FIGHTERS 2012

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
975 TOPLAM İNDİRME
1.1 GB DOSYA BOYUTU

THE KING OF FIGHTERS 2012 efsane dövüş oyunun Android versiyonudur

THE KING OF FIGHTERS 2012, dövüş oyunu denildiğinde akla gelen ilk isimlerden olan The King of Fighters serisinin mobil cihazlar için yayınlanmış olan son oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz THE KING OF FIGHTERS-A 2012 zengin bir dövüşçü yeplazesiyle birlikte gelmekte. Oyunda tam olarak 34 adet dövüşçü yer alıyor ve bu dövüşçülerin 14 adedi THE KING OF FIGHTERS-A 2012'a özel yeni dövüşçüler. Ayrıca oyunda yeni takımlar da yer almakta. Bu takımlar oyunculara keşfedilecek yeni dövüşçü kombinasyonları sunuyor ve oynanışı renklendiriyor.

THE KING OF FIGHTERS-A 2012 6 farklı oyun moduna sahip. Klasik teke tek dövüş modunun yanında King of Fighter serisiyle özdeşleşmiş takım savaşı modu, tek kahramanla yenebildiğiniz kadar rakiple karşılaştığınız sonsuz mod, belli görevleri yaptığınız mücadele modu ve zamana karşı yarıştığınız oyun modunun yanında alıştırma modu oyunda yer alıyor ve içeriği daha zengin hale getiriyor.

Sanal dokunmatik kontrollerle oynana THE KING OF FIGHTERS-A 2012 oynanışta rahat bir oyun tecrübesi sunuyor. Ayrıca oyunda detaylı eğitim bölümleri de yer almakta. Şu ana kadar yayınlanmış mobil King of Fighters oyunlarındaki en yüksek görsel kaliteye sahip olan THE KING OF FIGHTERS-A 2012 eğer dövüş oyunlarını seviyorsanız kaçırmamanız gereken bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

THE KING OF FIGHTERS 2012

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME
756 MB DOSYA BOYUTU

THE KING OF FIGHTERS 2012 ile dövüşçüler kralı olmak için mücadele veriyoruz

THE KING OF FIGHTERS 2012 oyunculara zengin bir içerik sunan başarılı bir dövüş oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan THE KING OF FIGHTERS-i 2012 dövüş oyunu denildiğinde akla gelen ilk serilerden olan The King of Fighters'ın başarılı bir üyesidir. Hikayesi ile öne çıkan bir seri olan THE KING OF FIGHTERS bu oyunda da kalitesini koruyor ve yeni dövüşçülerle geliştirilmiş bir oyun tecrübesi sunuyor.

THE KING OF FIGHTERS 2012'de 34 adet dövüşçü seçeneği yer almakta. Bu dövüşçülerin 14'ü THE KING OF FIGHTERS 2012 ile birlikte yeni tanıyacağımız dövüşçüler. THE KING OF FIGHTERS serisi ile özdeşleşmiş olan takım tabanlı dövüş sistemi THE KING OF FIGHTERS 2012'de de korunuyor ve yeni dövüş takımları oyunculara sunuluyor.

THE KING OF FIGHTERS 2012 dokunmatik kontroller için güzel bir sistem kullanıyor ve oyun mobil cihazlarda rahatça oynanabiliyor. Oyunun tek kişilik oyun modu 6 farklı mod içerirken oyunu kablosuz ağ üzerinden arkadaşlarınıza veya diğer oyunculara karşı oynayabiliyorsunuz. Eğer oyunun kontrollerine alışmak ve yeteneklerinizi geliştirmek isterseniz pratik modunu tercih edebilirsiniz.

Görsel olarak 2 boyutlu dövüş oyunlarına göre yüksek bir kalite sunan THE KING OF FIGHTERS 2012 türünün güzel bir örneği.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The King of Fighters '97

    The King of Fighters '97 efsane atari oyununun mobil versiyonudur
  • The King of Fighters Allstar

    Keyifli deneyim sunan bir dövüş oyunu
  • THE KING OF FIGHTERS '98

    Atari salonlarının olmazsa olmazlarına eklenmesi gereken 10 arasına girecek olan bu dövüş oyunu klasiği sonunda mobil cihazlara çıktı.
  • The Rhythm of Fighters

    SNK'nın meşhur oyun karakterlerini buluşturan The Rhythm of Fighters, bu sefer karşılıklı bir dans mücadelesinin sahne aldığı bir oyun.
  • Excalibur: Knights of the King

    Excalibur: Knights of the King mistik bir hikayeye sahip klasik tarzda atari oyunlarını andıran bir Android oyunudur
  • King of the Course Golf

    King of the Course Golf ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir golf oyunudur
  • King Arthur: Legend of the Sword

    King Arthur: Legend of the Sword, Kral Arthur Kılıç Efsanesi filminin resmi mobil oyunu.
  • Fighters Unleashed

    Fighters Unleashed mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur