The King of Fighters '97

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
2,060 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

The King of Fighters '97 efsane atari oyununun mobil versiyonudur

The King of Fighters '97 90'lı yıllarda çıkarmış olduğu başarılı arcade oyunlarla tanınan NEOGEO tarafından geliştirilmiş ve SNK tarafından yayınlanmış olan aynı isimli oyunun günümüz akıllı telefon ve tabletlerine uyarlanmış mobil versiyonudur.

Android işletim sistemini kullanan mobil cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz bir dövüş oyunu olan The King of Fighters '97 bize 35 adet oynanabilir kahraman sunuyor. Bu kahramanların her biri özel hikayelere sahip ve oyunun sonu da seçtiğiniz kahramanlara göre değişmekte. Oyunda Kyo Kusanagi ve Terry Bogard gibi ünlü King of Fighters kahramanlarını seçebileceğimiz gibi oyunun orjinal versiyonunda yer alan gizli kahramanları önceden açılmış olarak bulabiliyoruz.

The King of Fighters '97 oyun severlere 2 farklı kontrol sisteminden birini kullanabilme imkanı veriyor. Oyunun dokunmatik kontrollerle uyumlu hale getirilen bu kontrol sistemlerinden birini seçerek oyunu tercihlerinize göre oynayabilmektesiniz. The King of Fighters '97'de 2 farklı oyun modu yer almakta. Eğer oyunu yapay zeka yerine arkadaşlarınıza karşı oynamak isterseniz oyunun sahhip olduğu Bluetooth desteğini kullanarak arkadaşlarınızla savaşabilirsiniz.

The King of Fighters '97 bize atari salonlarında jetonlarımızı feda ettiğimiz klasik The King of Fighters oyununu mobil cihazlarımızda oynama imkanı veriyor.

Can Erdil Şentürk

The King of Fighters '97

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
743 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

The King of Fighters '97 klasik atari oyununun mobil cihazlara uyarlanmış versiyonudur

The King of Fighters '97 90'lı yılların en beğenilen oyunlarından olan ve atari salonlarında jetonlarımızı harcadığımız The King of Fighters oyununun mobil cihazlara uyarlanmış versiyonudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda veya iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir dövüş oyunu olan The King of Fighters '97'de Kyo Kusanagi veya Terry Bogard gibi favori King of Fighters kahramanlarının yanında 35 oynanabilir kahramandan birini seçebiliyoruz. The King of Fighters '97 mobil versiyonu oyunun orjinal NEOGEO versiyonunda gizli karakterler olarak yer alan kahramanları da önceden açılmış olarak oyun severlere sunuyor.

The King of Fighters '97'de dünyanın en çok ilgi gören dövüş turnuvasına katılan kahramanlarımızı yöneterek en güçlü dövüşçü olduğumuzu kanıtlamaya çalışıyoruz. Oyunda yer alan dövüşçülerden bazıları yeteneklerini kanıtlamak için, bazıları da şöhret ve para için turnuvada yer almakta. Her dövüşçünün ise farklı bir arkaplanı bulunmakta.

2 farklı oyun moduna yer veren The King of Fighters '97 mobil versiyonunun kontrolleri dokunmatik cihazlara başarılı bir şekilde uyarlanmış. Oyunu Bluetooth üzerinden diğer arkadaşlarınıza karşı oynayabilmeniz de mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • THE KING OF FIGHTERS 2012

    THE KING OF FIGHTERS 2012 efsane dövüş oyunun Android versiyonudur
  • The King of Fighters Allstar

    Keyifli deneyim sunan bir dövüş oyunu
  • THE KING OF FIGHTERS '98

    Atari salonlarının olmazsa olmazlarına eklenmesi gereken 10 arasına girecek olan bu dövüş oyunu klasiği sonunda mobil cihazlara çıktı.
  • The Rhythm of Fighters

    SNK'nın meşhur oyun karakterlerini buluşturan The Rhythm of Fighters, bu sefer karşılıklı bir dans mücadelesinin sahne aldığı bir oyun.
  • Excalibur: Knights of the King

    Excalibur: Knights of the King mistik bir hikayeye sahip klasik tarzda atari oyunlarını andıran bir Android oyunudur
  • King of the Course Golf

    King of the Course Golf ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir golf oyunudur
  • King Arthur: Legend of the Sword

    King Arthur: Legend of the Sword, Kral Arthur Kılıç Efsanesi filminin resmi mobil oyunu.
  • Fighters Unleashed

    Fighters Unleashed mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur