The Last Contact

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

The Last Contact, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

The Last Contact, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu. Uzaylı istilasi temalı oyunları seviyorsanız bu oyunu da beğenerek oynayacağınızı düşünüyorum.

Aksiyon dolu bir oyun olan The Last Contact'da dünya yine tehlike altında. Dünyaya sürekli olarak uzaylılar saldırıyor ve siz dünyanın kurtulmak için tek umudusunuz. Kısacası klasik bir konuyla karşı karşıyayız.

Fakat konusunun klasik olması oyunun da klasik bir oyun olduğu anlamına gelmiyor zira orijinal yapısı ve oynanış şekliyle dikkat çekiyor. Bunun yanında oyunun grafikleri de gerçekten çok etkileyici ve gerçekçi.

The Last Contact'da cihazınızın jiroskop özelliğini kullanarak oynuyorsunuz. Yani aslında oyunda cihazınız bir nevi sizin silahınız oluyor diyebilirim. Bu şekilde cihazınızı sağa sola hareket ettirerek 360 derece döndürebiliyor ve bu şekilde ateş ediyorsunuz.

Cihazınızı uzaylı düşmanların olduğu tarafa döndürmeniz ve tuşlara basarak ateş etmeniz gerekiyor. Bu yüzden de oyunun kontrollerinin hem kolay hem de yenilikçi bir yapıda geliştirildiğini söyleyebilirim.

Oyunu bir hayatta kalma oyunu olarak da nitelendirebiliriz. Yani oyuna başlıyor ve dayanabildiğiniz kadar dayanarak uzaylı öldürmeye ve kendi yüksek skorunuzu geçmeye çalışıyorsunuz. Bu yüzden de heyecan hiç bir zaman azalmıyor.

Oyunun grafiklerine gelecek olursak, belki de oyunun en kuvvetli yönünün bu olduğunu söyleyebilirim. Adeta fotoğraf ya da kamera ile bakıyormuş gibi gerçekçilikte geliştirilmiş olan oyun, bu alanda çok başarılı.

Eğer siz de bu tarz aksiyon oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

The Last Contact

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

The Last Contact, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

The Last Contact, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu. Bir hayatta kalma oyunu olarak da nitelendirebileceğim oyunda amacınız olabildiğince uzun süre dayanmak ve uzaylıları öldürmek.

Oyunun teması uzaylı istilası. Yani yine dünyayı istila eden uzaylılarla ve onlara karşı savaşan insanlarla karşı karşıyasınız. Oyunun konusu her ne kadar klasik olsa da kendisi o kadar da klasik değil.

Orijinal yapısı ve oynanış şekli ile dikkat çeken The Last Contact oyununda cihazınızın jiroskop özelliğini kullanarak oynuyorsunuz. Bu da aslında oyuna bambaşka bir hava ve farklı bir heyecan katıyor diyebilirim.

Jiroskop özelliği ile cihazınızı 360 derece döndürebiliyor ve böylece cihazınızı adeta gerçek bir silahmış gibi kullanabiliyorsunuz. Amacınız ise cihazınızı uzaylıların olduğu tarafa döndürüp tuşlara basarak onlara ateş etmek.

Bu yüzden de oyunun aslında benzerlerinden ayrıldığını ve yenilikçi bir niteliğe sahip olduğunu söyleyebilirim. Bununla birlikte oyunun bir diğer kuvvetli yönü ise grafikleri. Oyun neredeyse fotoğraf diyebileceğimiz nitelikte görsellerle ve grafiklerle geliştirilmiş diyebilirim.

Gerçekten heyecanlı ve aksiyon dolu bir oyun olan The Last Contact'ta telefonunuzu sağa sola çevirmeli, karşınıza çıkan uzaylıları öldürmeli ve dayanabildiğiniz kadar uzun süre savaş alanında dayanmalısınız.

Siz de bu tarz farklı aksiyon oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • THE LAST REMNANT Remastered

    Efsanevi oyun THE LAST REMNANT Remastered mobil versiyonu ile cihazlarımıza geliyor!
  • The Last Defender

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon oyunudur.
  • Galaxy Gunner: The Last Man Standing

    Uzaylılar ile savaşacağız.
  • Dracula 2 - The Last Sanctuary

    Dracula 2 - The Last Sanctuary klasik bir macera oyunudur
  • Deadwalk: The Last War

    Deadwalk: The Last War online olarka oynayabileceğiniz bir mobil strateji oyunudur
  • The Last Vikings

    The Last Vikings mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz retro gmrünüme sahip bir rol yapma oyunudur
  • Erin: The Last Aos Si

    Erin: The Last Aos Si mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • The Last Door: Collector's Edition

    Lovecraft hikayelerini sevenlerin sürükleyici bulacağı The Last Door, retro grafiklerle bile içinizi ürpertmeyi başaracak.