The League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME

The League mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir arkadaşlık uygulamasıdır

The League eğer kendinize bir hayat arkadaşı ya da sevgili arıyorsanız ve seçici biriyseniz kriterlerinize uygun kişileri bulmanıza imkan tanıyacak bir arkadaşlık uygulaması olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulama olan The League her ne kadar ücretsiz indirilebilse de aylık üyelik veya yıllar üyelik sistemiyle çalışıyor. Uygulamanın senelik üyelik ücreti ise 179 $ gibi yüksek bir ücret.

The League arkadaş bulmak isteyen kişileri eğitim seviyelerine ve hedeflerine göre eşleştirebilmekte. Yani The League içinde arkadaş bulmak için sadece güzel/şık bir görünüme sahip olmanız yeterli değil.Sahip olduğunuz iş, hangi okullarda eğitim gördüğünüz, sosyal aktiviteleriniz de partner bulmakta etkili kriterler.

"Zenginler için arkadaşlık uygulaması" olarak tanımlanan The League belirttiğimiz gibi seçici kişiler için düşünülebilecek bir arkadaşlık uygulaması olabilir.

Can Erdil Şentürk

The League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

The League mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir arkadaşlık uygulamasıdır

The League eğer kendinize bir arkadaş ararken oldukça seçiciyseniz işinize yarayabilecek bir arkadaşlık uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlar ve iPad tabletler üzerinde çalışabilen The League ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulama olsa da aylık ve yıllık üyelik ücreti ödemenizi gerektiriyor. Uygulamanın yıllık üyelik ücreti ise 179 $ gibi bir hayli yüksek bir ücret.

The League ile arkadaş bulabilmek için sadece güzel veya şık bir görünüme sahip olmanız yeterli değil. The League'de çeşitli kriterlere yer veriliyor. Eğitim seviyeniz, sahip olduğunuz iş, aktiviteleriniz de The League de önemli kriterler. The League, aynı statüdeki insanları eşleştirme amacını güttüğü için bu tür kriterler önem kazanıyor.

The League ile istediğiniz eğitim seviyesine, maddi statüye sahip, istediğiniz boyda ve görünümde insanlar bulabilirsiniz. Yurt dışında zenginler için arkadaşlık uygulaması olarak tanımlanan uygulama zor arkadaş seçen biriyseniz ilginizi çekebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Superhero League APK

    Android kullanıcıların deneyimleyebileceği The Superhero League APK, zorlu seviyelere sahip olan bir fizik tabanlı bulmaca oyunudur.
  • Kill the Teemo

    Kill the Teemo, League of Legends'ta Teemo'dan nefret eden kullanıcılar için tasarlanmış bir mobil oyundur.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • The Rock Clock

    The Rock Clock mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir alarm uygulamasıdır
  • Dream League Soccer 2022 APK

    Dream League Soccer 2022 sezonu başladı! Dream League Soccer 2022 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • The Hunt

    The Hunt uygulaması sayesinde aradığınız tüm kıyafetlerin nerede satıldığını Android cihazlarınızdan hemen tespit edebilirsiniz.
  • The Oregon Trail: Settler

    Android The Oregon Trail: Settler oyununda kendi yaşam alanınızı kurarak hayal gücünüzün sınırlarını zorlayın.
  • Rocket League Sideswipe APK

    Rocket League Sideswipe APK, arabalı futbol oyunu. İnternetsiz oynama seçeneğiyle Rocket League Mobile Android telefonlarda.