The Lord of the Rings: Legends of Middle-earth

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,013 TOPLAM İNDİRME

The Lord of the Rings: Legends of Middle-earth gerçekçi grafiklerle donatılmış ve zengin içeriğiyle dikkat çeken bir Yüzüklerin Efendisi oyunudur.

The Lord of the Rings: Legends of Middle-earth serinin hayranları tarafından merakla karşılandı ve çıkışının ilk günlerinde bir hayli olumlu yorum aldı. Orta Dünya’nın melankolik ve tehlikeli atmosferini başarıyla mobil cihazlarımıza getiren The Lord of the Rings: Legends of Middle-earth’ü tamamen ücretsiz olarak hem tabletlerinize hem de akıllı telefonlarınıza indirebilirsiniz.

Oyunda seride görmeye alıştığımız karakterlerden oluşan bir takım kuruyor ve düşmalara karşı bu takımla mücadele veriyoruz. Toplamda 100’den fazla karakter olduğunu hesaba katarsak oyunun içerik zenginliğini bir nebze olsun tahmin edebilirsiniz. Grafik ve içerik kalitesi olarak tatmin edici seviyelerde yer alan The Lord of the Rings: Legends of Middle-earth, kaliteli bir savaş oyunu arayanların mutlaka denemesi gereken bir alternatif.

Oyunseverlerin kendi takımlarını kurma konusunda tamamen özgür olması oyunun en iyi yanlarından bir tanesi. Kurduğunuz takımla Mordor, Gondor, Eriador ve Rohan gibi bölgelerde mücadele ediyoruz. Tüm bu bölgeler gelişmiş grafiklerle tasarlanmış ve ortamın tüm derinliğini başarıyla yansıtmakta.

Eğer siz de Orta Dünya’nın kapılarını mobil cihazınızdan aralamak istiyorsanız The Lord of the Rings: Legends of Middle-earth’ü mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

The Lord of the Rings: Legends of Middle-earth

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
402 TOPLAM İNDİRME

The Lord of the Rings: Legends of Middle-earth serinin hayranları tarafından keyifle oynanabilecek bir mobil oyun.

Geçtiğimiz günlerde App Store’daki yerini alan The Lord of the Rings: Legends of Middle-earth serinin hayranları tarafından ilgiyle karşılandı. Üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala popülerliğini koruyan Yüzüklerin Efendisi serisi, son çıkan oyunuyla iPhone ve iPad kullanıcılarına benzersiz bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.

Oyunda Frodo, Legolas, Aragorn, Boromir ve Yüzük Kardeşliği’nden aklınzda kalan tüm karakterleri seçebiliyor ve takımınıza katabiliyorsunuz. Kendi takımınızı kurduktan sonra düşmalara karşı mücadele vermeye ve her mücadeleden başarıyla çıkmaya çalışıyoruz. Oyunda kapsamlı bir dünyaya yer verilmiş. Üç boyutlu modellemelerle donatılan bu dünya Orta Dünya’nın mistik ve melankolik havasını çok iyi yansıtıyor.

Kötücül düşmanlara karşı vereceğimiz mücadeleler Rohan, Gondor ve Mordor gibi bölgelerde gerçekleştiriliyor. Bu bölgelerin modellemeleri gerçekten çok iyi yapılmış. Genel anlamda değerlendirecek olursak The Lord of the Rings: Legends of Middle-earth başarılı bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Lord of the Rings: Rise to War

    The Lord of the Rings: Rise to War, Yüzüklerin Efendisi filminin resmi lisanslanmış mobil oyunu.
  • LEGO The Lord of the Rings

    LEGO The Lord of the Rings mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Middle-Earth: Shadow of War

    Middle-Earth: Shadow of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Puzzle to the Center of Earth

    Rengarenk bir bulmaca oyunu oynarken dünyanın merkezine inmeye çalışan bir kaşif rolünde maceralara atlamaya hazırsanız Puzzle to the Center of Earth size göre bir oyun.
  • Fight for Middle-earth

    Fight for Middle-earth karşımıza eksiklerine rağmen keyifle oynanabilecek bir Yüzüklerin Efendisi oyunu olarak çıkıyor.
  • Grab The Auto : Middle East

    Grab The Auto : Middle East mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Thor: Lord of Storms

    Thor: Lord of Storms ücretsiz bir aksiyon oyunudur
  • Lord of the Numbers EO

    Rakamların arasında kaybolmadan tek mi çift mi olduğunu söyleyin. Türk üreticilerden eğlenceli bir Android oyunu.