The Lost Vikings

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,342 TOPLAM İNDİRME
2.5 MB DOSYA BOYUTU

The Lost Vikings klasik bir bulmaca oyunudur

The Lost Vikings bilgisayar oyunlarında bir efsane olan Blizzard'ın geliştirdiği ilk oyunlardan biridir.

Retro tarzda klasik bir bulmaca oyunu olan The Lost Vikings daha Blizzard "Blizzard" olarak anılmadan önce Slicon & Synapse adını kullanırken geliştirilmişti. Blizzard Diablo, Starcraft ve Warcraft gibi popüler oyunlarının üzerinde çalışmaya başlamadan önce DOS, Amiga, Mega Drive ve SNES gibi platformlar için The Lost Vikings tarzı oyunlar geliştiriyordu.

The Lost Vikings 3 viking kahramanımızın hikayesini konu alıyor. Oyunda temel amacımız kahramanlarımızın farklı yeteneklerini kullanarak bölümler içerisinde kendimize bir çıkış yolu yaratmak. Erik the Swift adlı kahramanımız hızlı koşabilmesinin yanında yüksek noktalara zıplayabiliyor ve miğferiyle zayıf duvarları kırabiliyor. Kuvvetli bir savaşçı olan Baleog the Fierce kılıcıyla düşmanlarını yok edebiliyor ve yayıyla düğmeleri kullanabiliyor. Olaf the Stout ise büyük kalkanını üzerine gelen mermilere karşı kullanabiliyor, yerden kayabiliyor ve Erik the Swift'e yüksek noktalara erişmesi için yardımcı olabiliyor.

Oyundaki her bölümde 3 kahramanımızı aynı anda yönetmekteyiz. Ancak kahramanlarımızın farklı yeteneklerini birleştirerek bölümleri geçebileceğimiz için oyun bize beyin jimnastiği yaptırmakta. Oyunun kontrolleri ise oldukça basit. Kahramanlarımızı yönlendirmek için yön tuşlarını kullanıyoruz. Özel yetenekler için space tuşunu kullanmaktayız. Eğer kahramanlar arasında geçiş yapmak isterseniz Ctrl tuşunu kullanabiliyorsunuz. Bunun yanında üzerinde soru işareti olan kutulardaki mesajları görmek için S tuşunu kullanabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Land of the Vikings

    Bir strateji oyunu olan Land of the Vikings'de, koloninizi kurun ve köyünüzü gittikçe geliştirin.
  • Prince of Persia: The Lost Crown

    Prince of Persia: The Lost Crown ile Pers efsanesi geri geliyor. Hemen Prince of Persia: The Lost Crown indirin ve bu 2.5D aksiyon oyununu deneyimleyin.
  • Lost in Harmony: The Musical Harmony

    Lost in Harmony: The Musical Harmony, Lost in Hamony için geliştirilen bir genişleme paketidir.
  • The Lost Mythologies

    The Lost Mythologies ücretsiz olarka oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • The Lost Titans

    The Lost Titans, free-to-play (ücretsiz) bir MMORPG oyunudur.
  • Paranormal Activity: The Lost Soul

    Paranormal Activity: The Lost Soul sanal gerçeklik gözlükleri ile oynanan bir korku oyunudur
  • The Island Castaway: Lost World

    The Island Castaway: Lost World, Windows tablet ve bilgisayarınızda uzun süre sıkılmadan oynayabileceğiniz en iyi ıssız ada oyunu.
  • Pirates, Vikings and Knights 2

    Pirates, Vikings and Knights 2 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online FPS oyunudur