The Mars Files

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
67 MB DOSYA BOYUTU

The Mars Files, size verilen talimatlar doğrultusunda hayatta kalmanızı amaçlayan bir macera oyunudur.

Dünyanın en önemli görevlerinden birisini gerçekleştirmek için Mars'a yolculuk yapıyorsunuz. Fakat bu yolculuk esnasında daha önce hiç karşılaşmadığınız bir sorunla yüz yüzesiniz. Uzay geminiz kullanılamaz halde ve Mars'ta hayatta kalmak için işinize yarayacak herhangi bir besin kaynağı yok. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz The Mars Files oyunu, size aksiyon dolu anlar yaşatacak.

Mars'ta tek başınıza kalmışsanız yapabileceğiniz çok fazla bir şey yok. Sadece uzay gemisinde kalan besinleri dikkatli kullanmalı ve en uzun süre hayatta kalmaya çalışmalısınız. Ülkenize ait araştırma birimi sizi kurtarmak için çalışmalarına başladı bile. Fakat söz konusu olay dünyanın dışında gerçekleştiği için biraz beklemeniz gerekiyor. Çünkü ülkenizin yeni bir uzay gemisi bulması oldukça zor olacak.

The Mars Files oyununda hayatta kalmak için kendinize yeni bir yaşam alanı kurmak zorundasınız. Bu yaşam alanını korumak için yeni silahlar yapmalı ve canavarlarla yeri geldiğinde savaşmalısınız. Unutmayın, Mars'ta ne kadar fazla hayatta kalırsanız kurtulma ihtimaliniz de o kadar fazla yüksek. Aksiyonunu bir an bile kaybetmeyen The Mars Files'ı hemen şimdi indirin!

Uğur Sağlam

The Mars Files

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
78.1 MB DOSYA BOYUTU

The Mars Files, Mars'ın zorlu şartlarında hayatta kalmanızı amaçlayan bir macera oyunudur.

Uzay mekiğinizle birlikte araştırma yapmak için Mars'a seyahat ediyorsunuz. Fakat Mars yüzeyine iniş yaptığınızda sizi hiç beklemediğiniz olumsuz durumlar karşılıyor. Uzay mekiğiniz bozulmuş ve sizin tekrar dünyaya dönebilme gibi bir şansınız yok. iPhone ve iPad cihazlarınızın için ücretsiz olarak indirebileceğiniz The Mars Files, sizi bol aksiyonlu bir maceraya davet ediyor.

Mars'ta hayatta kalmak için elinizden gelen her şeyi yapmalısınız. Çünkü ülkenizin sizi bulması için belirli bir süreye ihtiyacı var. Uzayda hayatta kalmak için beslenme ve barınma gibi temel ihtiyaçlarınız var elbette. Bu ihtiyaçlarınızı da kendi bilginizle karşılamak zorundasınız. Mars'ta kendinize besin bulmalı ve bu besinle belirli bir süre idare etmek zorundasınız. Besinin dışında kendinize bir barınak yapmanız da gerekli. Eğer kalacak bir yeriniz olmazsa ülkenizden sizi kurtarmaya gelecek olanlar için herhangi bir umut verici gelişme de olmaz.

The Mars Files oyununun hikayesine göre Mars'ta tek başınıza değilsiniz. Bu yüzden kendinize barınağınızı ve kendinizi koruyacak bir silah yapmanız gerekli. Bu silahla birlikte aynı zamanda Mars'ta bulunduğu söz edilen canavarları da bastırabilirsiniz. Mars'ta hayatta kalmak istiyorsanız The Mars Files'ın kurallarına uymak zorundasınız!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mars Mountain

    Mars Mountain, tehlikelerle dolu Mars'ta geçen aksiyon yüklü macera oyunu.
  • The Mars Trip

    The Mars Trip tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir uzay yolculuğu oyunudur.
  • Mars Rush

    Mars Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • The X-Files: Deep State

    Gizli Dosyalar dizisinin mobil platforma uyarlanan oyunu
  • Romans From Mars 360

    Romans From Mars 360, Google Cardboard ile oynayabileceğiniz kale savunma oyunu.
  • Biker Mice from Mars

    Biker Mice from Mars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • PLAYMOBIL Mars Mission

    Uzay görevlerini tamamlamanız gereken harika bir mobil oyun
  • Celestine

    Androdi tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Celestine mobil oyunu, bir Mars görevine katılacağınız heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.