The Path To Luma

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
203 MB DOSYA BOYUTU

The Path To Luma'da yeni enerji kaynakları bulmak için yabancı gezegenlere seyahat ediyoruz.

The Path To Luma, Android cihazlraında kaliteli bir macera ve bulmaca oyunu oynamak isteyenlerin göz atması gereken seçeneklerden bir tanesi. Tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimiz bu oyunda galaksiyi ve Chroma uygarlığını kurtarmak üzere özel bir göreve gönderilen SAM'e yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Oyundaki hedefimizi gerçekleştirebilmek için gezegenlerdeki enerj kaynaklarını açığa çıkartmamız gerekiyor. Bunu yapabilmek içinse bulmacaları çözmeli ve dünya üzerinde bulunan enerji kaynaklarını manipüle etmeliyiz. Görev her ne kadar karışıkmış gibi görünse de ekrana yapacağımız basit dokunuşlarla, komplike işlemlerle uğraşmadan oyunu oynayabiliyoruz.

The Path To Luma'da yer alan bulmacalar zekayı zorlayacak türden zorluğa sahipler. Buna ek olarak toplamda 20 farklı gezegende görev yapacağımız için her seferinde karşımıza farklı türden bulmacalar çıkıyor.

The Path To Luma'nın en ilgi çeken noktası ise grafikleri. Dünya tasarımları ve animasyonlar oyunun genel kalitesini üst seviyelere taşıyor. Yeni enerji kaynakları bulmak için giriştiğimiz bu mücadele, uzun soluklu bir oyun deneyimi yaşamamızı sağlıyor.

Emircan Erdoğan

The Path To Luma

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

The Path To Luma, iOS işletim sistemine sahip olan cihazlarımızda oynayabileceğimiz bir macera oyunu.

The Path To Luma, iPhone ve iPad cihazlarda oynanmak üzer tasarlanmış eğlenceli ve sürükleyici bir macera oyunu. Yoğun miktarda bulmaca oyunu öğeleri içeren The Path To Luma'da galaksiyi ve Chroma uygarlığını kurtarmak amacıyla görevlendirilen SAM'in kontrolünü ele alıyoruz.

Oyunda verilen görevi yerine getirebilmek için gönderildiğimiz gezegenlerde bulunan enerji kaynaklarını açığa çıkartmamız gerekiyor. Ekrana yapacağımız dokunuşlarla karakterimizin etrafında bulunan objelerle harekete geçmesini sağlayabiliyoruz. Başta da belirtildiği gibi oyunda yoğun miktarda bulmaca oyunu öğesi var. Dolayısıyla gezegenler üzerinde attığımız her adıma dikkat etmeli ve bulmacaları çözerek gezegenleri yok olmanın eşiğinden döndürmeliyiz.

The Path To Luma'nın öne çıktığı noktalar arasında grafikler ve modellemeler yer alıyor. Hem gezegenlerin tasarımları hem de nesnelerle etkileşime girdiğimizde ekrana yansıtılan animasyonlar mükemmel bir tasarıma sahip.

Oyuncuları içerisine alan ve ne olacağı konusunda merak ettiren The Path To Luma, bu kategoride uzun süre boyunca sıkılmadan oynayabileceği bir oyun arayanların denemesi gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Symmetria: Path to Perfection

    Symmetria: Path to Perfection, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Draw the Path

    Draw the Path, Android cihazlarınızda oynarken keyifli vakit geçirmenizi sağlayan ücretsiz ve eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Path to God

    Path to God, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunudur.
  • Demi Lovato: Path to Fame

    Demi Lovato: Path to Fame, Amerikalı şarkıcı, model, şarkı sözü yazarı Demi Lovato'nun resmi mobil oyunu.
  • A Little to the Left APK

    Düzensiz alanlardaki eşyaları topladığınız A Little to the Left APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Hem seviyeleri geçin hem de kendinizi rahatlatın!
  • Path Painter

    Path Painter oyununda yolları boyayarak ilerliyoruz.
  • Path of Light

    Path of Light, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Alien Path

    Alien Path, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.