The Running Man

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Harika zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu

The Running Man, Androd işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda harika zaman geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz bağımlılık yapıcı etkiye sahip bir mobil beceri oyunu olan The Running Man, telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Basit oynanışı ve sürükleyici etkisiyle karşımıza çıkan oyunda engelleri birer birer aşmanız gerekiyor. Birbirinden zorlu bölümlere de sahip olan oyunda işiniz oldukça zor. Son derece dikkatli bir şekilde ilerlemeniz gereken oyunda parkurlar arasında mücadele ediyorsunuz. Önünüze çıkan düşmanları da yok etmeniz gereken bir oyun olan The Running Man, sizleri bekliyor. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız The Running Man mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Minimalist grafikleriyle de dikkat çeken oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

The Running Man oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

The Running Man

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu

The Running Man, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda yüksek puanlara ulaşmak için mücadele ediyorsunuz.

Yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz harika bir mobi beceri oyunu olan The Running Man, zorlu platformları aşarak ilerlemeye çalıştığınız bir oyundur. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyor ve keyifli zaman geçiriyorsunuz. Bağımlılık yapıcı etkiye sahip olan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Önünüze çıkan engelleri birer birer ortadan kaldırmanız gereken oyunda işiniz oldukça zor. Sürükleyici etkisiyle de karşımıza çıkan The Running Man oyununu sakın kaçırmayın. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız The Running Man mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Minimalist grafikleriyle de dikkat çeken oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

The Running Man oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PAC-MAN: Ralph Breaks the Maze

    Zevkli bir mobil beceri oyunu
  • Incredible Jack: Jumping & Running

    Rengarenk bir arcade oyunu oynayacağız.
  • Crush The Castle

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu
  • Pop The Ice

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • The Leap

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Touch The Wall

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Pump the Blob!

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Flip The Rocket

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu