The Sleeping Prince

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
147 TOPLAM İNDİRME

The Sleeping Prince, gelişmiş fizik motoruyla ön plana çıkan, eğlenceli bir beceri oyunudur.

Fizik tabanlı yapımların oyuncuları yakalayan ve keyif veren tuhaf bir tarafı oluyor. The Sleeping Prince de bu geleneği bozmuyor ve sınırlı bir hikaye derinliğine sahip olmasına rağmen modellemelerin detayı ve fizik motorunun kalitesiyle ön plana çıkıyor.

Açıkçası uzun bir süredir bu denli kaliteli ve gerçekçi bir fizik motoruna sahip oyunla karşılaşmamıştık. Oyunda Sydney Slime'ın krallığa yaptığı uyku büyüsünü bozmaya çalışıyoruz. Herkesi derin bir uyku haline sokan bu büyüyü bozmak için Prince Perilous'ın kontrolünü elimize alıyoruz ve fantastik bir mücadeleye adım atıyoruz.

Oyunda yapmamız gereken şeyler aslında çok basit fakat önemli olan yaptıklarımızdan ziyade oyunun bize yaşattığı inanılmaz deneyim. Karakterimizi tutup fırlattıktan sonra olanlar, tepkimeler ve hasarlar son derece gerçekçi bir şekilde hazırlanmış. Bölümler esnasında karşımıza çıkan kristalleri toplamaya ve aynı zamanda düşman birimlerini yok etmeye çalışıyoruz. Oyunun grafik kalitesine ise diyecek tek söz mükemmel!

The Sleeping Prince, mobil cihazları üzerinde oynayabilecekleri kaliteli ve eğlenceli bir beceri oyunu arayanların denemesi gereken seçenekler arasında.

Emircan Erdoğan

The Sleeping Prince

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME

The Sleeping Prince, uyuyan bir prensi fırlatarak elmas toplamaya çalıştığımız eğlenceli bir oyun.

The Sleeping Prince iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur. Akıcı bir oyun dinamiğine sahip olan The Sleeping Prince’te göz alıcı grafikler ve detaylı modellemelere yer verilmiş. Yapımcılar kesinlikle oyun üzerinde epey kafa yormuş ve tüm bileşenler üzerinde gerçekten çaba sarfetmiş.

Oyunda yapmamız gereken şey çok basit; uyuyan bir prensi tutup fırlatıyoruz ve mümkün olduğunca fazla taş toplamaya çalışıyoruz. Prensi fırlattığımız çevre farklı objelerle dolu ve bu objelerle etkileşime girebiliyoruz. Örneğin mantarlardan veya diğer bitkilerden sekebiliyor ve daha uzağa gidebiliyorsunuz.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen The Sleeping Prince kaliteli grafiklerle donatılmış keyifli bir oyun arayanların mutlaka denemesi gereken bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Disorder: The Lost Prince

    Disorder: The Lost Prince, Android platformunda side-scrolling oynanış sunan aksiyon rpg oyunu.
  • Prince of Persia The Shadow and the Flame

    Etkileyici 3 boyutlu grafikler, yeni kontrol sistemi, yıkıcı kombolar ile Prince of Persia aksiyon platform oyunu sizleri bekliyor.
  • Prince of Persia Shadow&Flame

    Prince of Persia Shadow&Flame aksiyon dolu bir platform oyunudur
  • Prince Battle: Forgotten Sands of Time

    İlerlemeye dayalı bir oynanış bizleri bekliyor.
  • Escape Game: The Little Prince

    Gizli objeleri bularak topladığınız ipuçları ile çıkış yoluna ulaşmak için mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • The Pit

    The Pit mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • The Edge: Isometric Survival

    The Edge: Isometric Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • I Shot the Sheriff

    I Shot the Sheriff, retro görselli ateş etme oyunu.