The Swift Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME

Taylor Swift'in resmi mobil uygulaması

Taylor Swift: The Swift Life, 1989 doğumlu Amerikalı güzel şarkıcı ve söz yazarı Taylor Swift’in resmi mobil uygulaması. Taylor Swift’in özel fotoğrafları ve videoları, özel Taylor stuff’ları (çıkartmalar, resimler), haftalık etkinlikler ve ödüller, daha da önemlisi Taylor Swift ile konuşma imkanı bulabileceğiniz sosyal ağ uygulamasını Android telefonunuza ücretsiz indirip kullanabilirsiniz.

Taylor Swift’in mobil uygulaması The Swift Life, sosyal ağ formunda hazırlanmış. Uygulama üzerinden yazdığınız, paylaştığınız her şeyi Taylor Swift okuyor, yanıtlıyor, beğenip geçebiliyor. Gönderilerinize harika Taylor Swift sticker’ları ekleyebiliyorsunuz. Paylaşım dışında sanatçının hiçbir yerde olmayan çok özel foto ve videolarını da görme şansına sahipsiniz. Haftalık olarak düzenlenen etkinliklerde de harika ödüller sizi bekliyor.

Look What You Made Me Do, Are You Ready For It, All To Well, Call It What You Want, Everything Has Changed, Fearless, Gorgeous, Blank Space ve daha nice hit şarkı ve albümü olan sanatçının mobil uygulamasını ünlülerin mobil oyun ve uygulamalarını yapan Glu hazırlamış.

Erkan Calp

The Swift Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Taylor Swift'in resmi mobil uygulaması

Taylor Swift: The Swift Life, “Look What You Made Me Do şarkısıyla konuşulan, albümleri ve şarkılarının yanı sıra hayatıyla da gündemde olan şarkıcının resmi mobil uygulaması. 1989’lu Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı için hazırlanan mobil uygulama, sosyal ağ formunda. Güzel şarkıcının hayranıysanız ücretsiz mobil uygulamasını telefonunuza kesinlikle indirmelisiniz.

Look What You Made Me Do, Are You Ready For It, All To Well, Call It What You Want, Everything Has Changed, Fearless, Gorgeous, Blank Space ve data saymakla bitmeyecek onlarca hit şarkı ve albümünün yanı sıra özel hayatıyla konuşulan Taylor Swift’in mobil uygulaması, ünlülerin uygulamaları ve oyunlarını yapan Glu Games’in imzasını taşıyor.

Sosyal ağ uygulaması olarak karşımıza çıkan Taylor Swift: The Swift Life’da Taylor’dan son haberler (fotoğrafları, videoları, haberleri ve başka bir yerde bulamayacağınız içerikler), Taylor ile bağlantı (Taylor’ın neleri sevdiğini görebiliyor ve paylaşımda bulunarak onunla iletişime geçebiliyorsunuz), animasyonlu Taylor çıkartmaları - resimler - hayvanlar, Taylor’ın dünyası (haftalık etkinlikler ve günün en iyi gönderileri) yer alıyor.

Taylor Swift: The Swift Life Özellikleri:

  • Taylor ile bağlantı kurun: Haberler ve özel foto ve videoları alın.
  • Arkadaşlar, hayranlar ve Taylor ile paylaşın: Taylor gönderileri görebilir, beğenebilir ve yorumlayabilir.
  • Özel Taylor stuff'larını alın: Taymoji, çıkartmalar, resimler ve daha fazlası
  • Haftalık etkinlikler ve ödüller: Her hafta yeni şarkılar ekleniyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Notepad Swift Notes

    Notepad Swift Notes, Android cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz ve pratik kullanımlı bir not alma uygulaması.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • X

    X, (eski adıyla Twitter) Android uygulamasını indirin, tüm dünya ve Türkiye'de en çok kullanılan sosyal medya platformundan gündemi anlık takip edin!
  • Hornet

    Hornet, eşcinsel erkeklere özel olarak geliştirilmiş bir sosyal ağ uygulamasıdır.
  • Odnoklassniki

    Odnoklassniki Android uygulaması ile ücretsiz olarak Rusya ve çevre ülkelerdeki insanlarla arkadaş olabilirsiniz.
  • LinkedIn Lite

    İş çevrenizi genişletin, hayalinizdeki işi kolayca bulun.
  • Swift Swing

    Swift Swing, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz yerli yapım refleks oyunu.
  • Swift WiFi

    Swift WiFi'yi kullanarak gittiğimiz yerlerde bağlanabileceğimiz tüm WiFi noktalarını keşfedebiliyoruz.