The Tribez & Castlez

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
323 TOPLAM İNDİRME
64 MB DOSYA BOYUTU

The Tribez & Castlez, orta çağda geçen popüler strateji oyunu The Tribez'in devam oyunu.

The Tribez & Castlez, büyülerle yönetilen bir dünyaya orta çağa yolculuğa çıktığımız bir strateji – savaş oyunu. The Tribez’in devamı niteliğinde karşımıza çıkan oyunda amacımız Prens Eric’in krallığını yeniden kurmasına ve düşmanlardan korunmasına yardımcı olmak.

Game Insight’ın tüm platformlarda başarı sağlayan orta çağ strateji oyunu The Tribez’in ikinci oyununda da etrafımızı saran, krallığımızı sonlandırmaya yemin etmiş düşmanlara karşı mücadele ediyoruz. Henüz daha gelişme aşamasındayken kendilerini gösteren düşmanları geri püskürmek için hem savunma binaları yapıyoruz, hem de askerlerimizi kullanıyoruz. Tabii ki bir yandan savaşırken, kendimizi savunurken topraklarımızı da büyütmemiz, daha fazla alana yayılarak gücümüzü göstermemiz gerekiyor.

Olabildiğince canlı, detaylı hazırlanmış görselleri ve animasyonlarının yanında müzikleriyle de dikkat çeken oyunun tek kötü yanı Türkçe dil desteği sunmaması (ilk oyunda Türkçe seçenek te bulunuyordu ancak yeni oyunda niyeyse konulmamış) ve yapıların hemen kurulamaması (çoğu strateji oyununda olduğu gibi yavaş şekilde gelişiyorsunuz).

Erkan Calp

The Tribez & Castlez

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
110 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

The Tribez'in devam oyunu olan The Tribez and Castlez ilk oyunun karakterleri olan çılgın bilim adamı ve onun yardımcısının kendilerini bir orta çağ krallığının ortasında bulmalarıyla başlıyor. Ardından da buradaki prense yardımcı olmaya çalışıyorsunuz.

Bunu yapmak için de binalar inşa ediyor, toprakları temizliyor ve kaynaklar topluyorsunuz. Ilk oyuna çok benzeyen bu oyunda da krallığı inşa etmek için çalışanlara ihtiyacınız var. Çalışanların da eve ihtiyacı var bu yüzden evler inşa ederek işe başlıyorsunuz. Ardından çalışanları bitki ekme, toplama, bina yapma gibi işlere gönderiyorsunuz.

Fakat oyunda bekleme süreleri biraz sinir bozucu olabiliyor. Bu yüzden de bu çalışanları hızlandırmak için büyülü taşlar alabiliyorsunuz. Gerçekten kolay bir oynanışa sahip olan oyunda tek yapmanız gereken tıklamak ve beklemek.

Özellikler

  • Tamamen ücretsiz.
  • Zindanlar, kuleler ve terkedilmiş diyarlarda dolaşma.
  • Krallığı düşmanlardan koruma.
  • Binalar inşa etme.
  • Yüzlerce büyülü eşya.
  • Etkileyici grafik ve sesler.

Eğer bu tarzı seviyorsanız, bu oyuna da bir şans vermenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

The Tribez & Castlez

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
98 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Klasik bir inşa etme oyunu olan The Tribez and Castlez aslında The Tribez adlı ilk oyunun devamı. Benzer oyunlardan kendisini çok fazla ayıracak pek de özelliği olmasa da yine de denemeye değer.

Oyunda ilk oyunun karakterleri olan  çılgın bilim adamı ve onun yardımcısıyla başlıyorsunuz. Bir orta çağ krallığına gemileri düşen karakterlerimiz oranın prensine yardım etmeye başlıyorlar. Amacınız krallığı inşa etmek ve korumak.

Bunun için de evler ve çalışanlar yapıyorsunuz ve ardından çalışanları binaları inşa etmeye, bitki toplamaya ve diğer kaynakları toplamaya gönderiyorsunuz. Oyunun tek kötü tarafı fazla yaratıcılık istememesi, tek yapmanız gereken tıklamak ve beklemek.

Özellikler

  • Tamamen ücretsiz.
  • Zindanlar, kuleler ve terkedilmiş diyarlarda dolaşma.
  • Krallığı düşmanlardan koruma.
  • Binalar inşa etme.
  • Yüzlerce büyülü eşya.
  • Etkileyici grafik ve sesler.

The Tribez oynadıysanız ve beğendiyseniz pek de farkı olmayan bu oyunu da beğeneceğinizi düşünüyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

The Tribez & Castlez

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

The Tribez & Castlez, Windows Phone telefonunuzda çevrimdışı oynayabileceğiniz orta çağ strateji - savaş oyunu.

The Tribez & Castlez, orta çağda geçen strateji oyunu The Tribez’in devamı niteliğinde hazırlanmış ve son olarak Windows Phone platformunda karşımıza çıkıyor. Büyüyle yönetilen bir dünyaya yolculuğa çıktığımız oyunda gizemli zindanları ziyaret ediyor, terk edilmiş kalelerin antik duvarları arkasındaki esrarengiz eserleri inceliyor, korkunç – iğrenç görünümlü canavarlarla savaşıyoruz.

Windows Phone telefonumuza ücretsiz indirip internete bağlanmadan da oynayabildiğimiz orta çağ savaş oyununda klasik olarak kendi krallığımızı kuruyor, gelişiyor ve topraklarımızı genişletmeye çalışıyoruz. Gerek yiyecek gerekse de savaş gereksinimlerinizi sağlayan her türlü kaynağa sahibiz ancak gelişmemizi istemeyen oldukça fazla sayıda düşmanımız mevcut ve daha oyunun başından kendilerini gösteriyorlar.

Bir yandan krallığımızı sona erdirmekte ısrarlı düşmanlarımızla savaşırken (genellikle savunma hattında gerçekleşiyor) diğer yandan krallığımızın devamlılığını sağlamaya çalıştığımız her anı aksiyon dolu bu oyunu kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Tribez

    The Tribez, Windows 8.1 üzeri bilgisayar ve dokunmatik tabletinizde oynayabileceğiniz bir eski çağ strateji oyunu.
  • Against the Storm

    Doğa olaylarına karşı ayakta durmaya çalıştığınız Against the Storm'da, şehrinizi kurun ve yönetin.
  • The Political Machine 2024

    Amerika'nın yeni başkanı olmak için yola çıktığınız The Political Machine 2024'te, seçim kampanyanızı yürütün ve seçmenlerden oy kazanmaya çalışın.
  • Stellaris

    Stellaris’i indirin de bu karmaşık uzay simülasyonunda tüm galaksiyi keşfedin.
  • TransRoad: USA

    TransRoad: USA'da kendi nakliye firmanızı ve tır filonuzu kurarak işletmenizi büyütmeye çalışıyorsunuz
  • Mashinky

    Mashinky, Steam üzerinden edinebileceniz, strateji ve simülasyon türünü bir araya getiren bir yapımdır.
  • Computer Tycoon

    Computer Tycoon, kendi bilgisayar şirketinizi kurarak dünya devi olmaya çalıştığınız bir simülasyon oyunu
  • My Free Zoo

    My Free Zoo, kendi hayvanat bahçenizi kurduğunuz ücretsiz bir simülasyon oyunu