The Walls

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME

The Walls, Ketchapp'ın zorluğunu ilk aşamadan gösteren beceri oyunları arasında.

The Walls, Ketchapp’ın Android kullanıcılarına son sürprizi. Geliştiricinin her oyunu gibi sabrımızı ölçen, olabildiğince zorlu olmasına karşın her defasında baştan başlayıp bırakamadığımız beceri oyunu. Bu sefer duvarlar arasında gidip gelip çıkıış noktasına ulaşmaya çalışan minik bir topu kontrolümüz altına almaya çalışıyoruz.

Olaiblidğince basitleştirilmiş modern görünümlü oyunda 3 boyutlu tasarlanmış bir platform üzerindeyiz ve herhangi bir noktadan açılan duvarlara çarparak çıkış noktasına varmak için uğraş veriyoruz. Duvarlar platformdan aşağı düşmemizi engelliyor ancak doğru zamanda dokunuş yapmazsak yolumuzu çizemiyor ve aşağı düşüyoruz.

Kendiliğinden hareket eder halde olduğunuzdan ve duvarlardan yardım aldığınızdan tek dokunuşla varış noktasına ulaşacağınız fikrine kapılmayın. Oyun daha ilk aşamadan (alıştırma bölümünden sonra) kendisini gösteriyor. Topun hızı ilerledikçe artıyor ve harika zamanlamayı sürdürmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

The Walls

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

The Walls, Ketchapp'ın iOS platormuna çıkardığı çıldırtırıcı derece zor bir o kadar zevkli yeni oyunu.

The Walls, Ketchapp’ın imzasını taşımasıyla mağazada öne çıkan beceri oyunu. Genellikle reflekslerimizi ölçen oyunlarla karşımıza çıkan geliştirici geleneği bozmuyor ve sinirlerimizi alt üst eden bir oyunla bizleri baş baş bırakıyor.

iPhone ve iPad’imize ücretsiz indirip satın alım yapmadan boş zamanlarımızda, hatta tek elle oynanabildiğinden işe / okula giderken oynayabileceğimiz çok zor bir o kadar zevkli bir beceri oyunu. Oyunda üç boyutlu yapıda tasarlanmış bir platform üzerindeyiz. Amacımız topu platform üzerinde tutmak değil, çıkış noktasına ulaştırmak. Toplu ilerletmek için bizi çıkış noktasına götüren yolu hata yapmadan izlememiz gerekiyor. Sürekli hareket halindeyiz ve düşmemizi engellyen duvarlardan yardım alabiliyoruz ancak çıkış noktasına giden yola geçmek için doğru zamanda dokunuş yapmamız gerekiyor. Tam kesişme noktasında dokunmadığımız vakit platformdan düşüyoruz ve sil baştan başlıyoruz.

İlk bakışta çok basit bir oyun gibi geliyor ancak ilerlemek son derece zor. Platformda adeta zigzag çiziyoruz. Çıkış noktasının ilerledikçe uzağa taşınması oyunu zevkli kılan noktalar arasında.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Arch Walls

    Arch Walls uygulamasında Android cihazlarınız için benzersiz duvar kağıtları indirebilirsiniz.
  • Follow the Line 2

    Follow the Line 2, popüler beceri oyunu Follow the Line'ın devam oyunu ve Android için ücretsiz.
  • Bunny To The Moon

    Bunny To The Moon, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Mind The Dot

    Mind The Dot, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Order In The Court!

    Order In The Court! ilginç bir mobil beceri oyunudur
  • Tap the Frog Faster

    Tap the Frog Faster mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • The Balloons

    The Balloons ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • The BreakingBox

    The BreakingBox, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.