Theme Park

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
260 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz iş kurma simülasyonu oyunudur.

Theme Park, eğlenceli bir lunapark kurma simülasyon oyunudur. İş kurup geliştirmeye çalıştırdığınız oyunlardan olan Theme Park EA Mobile tarafından geliştirilmiş ve en iyi simülasyon oyunlarından biri olmaya aday.

Oyunda amacınız lunaparkı geliştirmek ve dünyadaki en güzel lunaparkın sahibi olarak zenginliğinizi artırmak. Oyuna ilk başladığınıza öğretici rehber size oyunun temel özelliklerini anlatıyor, böylece nasıl oynamanız gerektiğini öğreniyorsunuz.

Oyunun grafikleri 3D ve gayet etkileyici, bunun yanında gerçekçi bir hikayeye de sahip. Oynadıkça size verilen görevleri yerine getirmeye çalışıyorsunuz, bu da oyunu daha da bağımlılık yapıcı bir ale getiriyor.

Oyunda eğlenceli lunapark aletlerinin yanında alışveriş merkezleri gibi insanların ilgisini çekecek mekanlar da inşa etmeniz gerekiyor. Bunlar için de çalışanları işe almanız gerekiyor. Eğer uzun süreler inşaatların bitmesini beklemek istemiyorsanız süper biletlerinizi kullanabiliyorsunuz.

Tycoon denilen ve iş kurma ve patron olma oyunu olarak çevirebileceğimiz oyun tarzını seviyorsanız, Theme Park'ı da indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Theme Park

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz iş kurma simülasyonu oyunudur.

Tycoon ya da iş kurma oyunu olarak adlandırabileceğimiz simülasyon oyunlarına uygulama marketlerinde sıkça rastlıyoruz. Benzerlerine kıyasla daha yeni olan ve EA Mobile tarafından geliştirilmiş olan Theme Park da bu tarz oyunlardan bir tanesi.

1 milyondan fazla indirmeyle başarılı olduğunu gösteren oyunda amacınız kendi işinizi kurmak ve yükselmek. Bunun içinde bir lunapark sahibi oluyorsunuz ve bu lunaparkı dünyanın en güzeli yapmanız gerekiyor.

Oyunda çeşitli görevler var ve bunları tamamlamanız gerekiyor. Eğer bu tarza aşina değilseniz, başlangıçtaki öğretici rehber sayesinde temel kavramları ve nasıl oynayabileceğinizi de öğrenebiliyorsunuz.

Etkileyici grafiklere ve gerçekçi ilerleyen bir hikayeye sahip olan oyunda lunapark oyuncaklarının haricinde alışveriş yapılacak alanlar da geliştirerek insanları çekmeniz gerekiyor. Yine inşa yapmak için elemanlar işe almanız da gerekli. Eğer uzun süreler inşaatın bitmesini beklemek istemezseniz süper bilet denilen yöntemle bu süreyi kısaltabiliyorsunuz da.

Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız, Theme Park'ı da indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Theme Park Simulator APK

    Theme Park Simulator APK ile gerçekçi bir lunapark deneyimi yaşayacaksınız.
  • Idle Theme Park Tycoon

    Renkli dakikalar geçireceğiz.
  • Passat Park Simülasyon Oyunu

    Passat Park Simülasyon Oyunu mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir park etme oyunudur
  • Araba Park Etme

    Araba park etme oyunu, sürücüler için hazırlanan simülasyon niteliğinde bir oyundur.
  • Old Car Drift Park Simulator

    Old Car Drift Park Simulator ücretsiz olarak oynayabileceğiniz keyifli bir araba park etme oyunudur.
  • Şahin Park Et

    Şahin Park Et hiçbir ücret ödemeden indirebileceğiniz eğlenceli bir Şahin park etme oyunudur.
  • Araba Park Etme 3D

    Araba Park Etme 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir park etme oyunudur
  • Drive and Park

    Oynaması oldukça keyifli araba park etme oyunu