Think

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
180 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Think, gerçek anlamda bulmaca çözme keyfini yaşayacağınız görseller ile hazırlanmış eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur.

Think, ilk insanların işaretle anlaşmalarından yola çıkrak hazırlanan ve bu düşünme gücünü bugünde sergileyip sergileyemeyeceğimizi gösteren başarılı ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

İçerisinde 360'dan fazla bulmaca barındıran oyundaki amacınız, resimler ile ifade edilmeye çalışılan kelimeyi anlayarak doğru tahmin etmek. Tekerli resimler ile başlayarak daha sonra çoklu resim ve kelimelere geçiş yapacağınız oyunda gerçek bir beyin jimnastiği yapabilirsiniz. Görsel düşünme gücünüzü arttırabileceğiniz Think oyununun tasarımı oldukça minimal ve modern.

Oyunculara yavaş yavaş görsel düşünme yeteneği kazandıran oyunda, gelişmiş bir ipucu sistemi bulunuyor. Resime bakarak kelimeyi tahmin edemediğiniz de size ufak ufak ipuçları vermeye başlamaktadır. Bu sayede kelimeleri tahmin edebilir hale geliyorsunuz.

30 farklı bölüm içerisinde bulunan 360 bulmacanın içerikleri popüler filmlerden ve kitaplardan alınmıştır. Oynayabileceğiniz en akıl dolu bulmaca oyunlarından biri olan Think'in oynanışını daha iyi anlamak için aşağıdaki tanıtım videosunu mutlaka izlemenizi öneririm. Oyunu beğenmeniz durumunda Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

Think

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
28.9 MB DOSYA BOYUTU

Think, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayarak görsel düşünme yeteneğinizi geliştirebileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir iOS bulmaca oyunudur.

Think, gösterilen resimlerin ifade ettiği kelimeleri doğru tahmin etmeye çalışacağınız bir iOS bulmaca oyunudur. Tamamen ücretsiz olan bu oyunu iPhone ve iPad'lerinize indirerek sizde hemen oynayabilirsiniz.

İlk insanların sadece resim ve semboller ile anlaştığı zamanlardan esinlenerek yapılan oyunda, bakalım günümüz insanları bu özelliğini koruyarak hala resimlerden kolay bir şekilde doğru anlamları çıkarabileceklermi düşüncesi ile oluşturulmuş. Görsel düşünce yeteneğinizi geliştirmek ve beyin jimnastiği yapmak için en iyi bulmaca oyunlarından biri olan Think'in oynanışı da oldukça sade ve basit. Ekranda göreceğiniz resimlerin hangi kelimeyi ifade ettiğini doğru tahmin etmeniz gerekiyor. Örneğin koşan bir adam gördüğünüzda koşmak yada koşu kelimeleri doğru cevap olacaktır. Ayrıca uygulamanın desteklediği dil İngilizce olduğu için, İngilizce pratik yapmak isteyen iOS kullanıcıları da bu oyundan faydanalabilir.

Oyunda bulunan ipucu sistemi, diğer oyunlara göre çok daha akıllıca ve başarılı. Bu türdeki diğer oyunlarda doğru kelimeyi bulmanız için, kelimenin bazı harfleri sunuluyor. Fakat Think'de doğru kelimeyi bulmanız için yavaş yavaş bir yönlendirme ve sizi düşünmeye zorlama sistemi var. Bu sayede zorlansanız bile bir süre sonra doğru cevaba ulaşabiliyorsunuz.

Özellikler:

  • 30 bölüm içerisinde yer alan birbirinden farklı 360 bulmaca
  • Etkileyici grafik ve müzikler
  • Oynadıkça bağımlılık yapması
  • Ücretsiz
  • Beyin jimnastiği yapma

iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz güzel bir bulmaca oyunu arıyorsanız, Think uygulamasını mutlaka denemelisiniz. Oyunun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Until Dead - Think to Survive

    Sıra tabanlı mekanikler, taktiksel dövüşlerle farklı bir zombi oyunu
  • Think!Think!

    Zeka geliştiren oyunlar ile hem eğlenin hem de öğrenin.
  • Fun Ways to Think 2

    Fun Ways to Think 2, objelere bakarak kelimeyi çıkarmaya çalıştığınız yabancı kelime bulma oyunu.
  • Stop, Breathe & Think

    Stop, Breathe & Think uygulamasında, stresinizi azaltacak meditasyon ve nefes egzersizleri bulabilirsiniz.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu