Thomas & Friends: Go Go Thomas

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,582 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Thomas & Friends: Go Go Thomas çocukların ilgisini çekebilecek türden bir yarış oyunu.

Thomas & Friends: Go Go Thomas!, çocukların severek oynayabilecekleri eğlenceli bir yarış oyunu.

Trenlerin birbirleri ile olan mücadelelerine tanıklık etttiğimiz bu oyunu tamamen ücretsiz olarak indirebiliyoruz. Gerek grafikleri gerekse çocukların beğenisini kazanacak türden sevimli modellemeleri ile küçük yaştaki oyunseverlerin hayranlıkla oynayacağı bir oyun.

Oyun tamamen el becerileri, refleksler ve hız üzerine kurulu. Raylar üzerine ilerleyen trenlerin amansız mücadelesinde kontrolümüze verilen treni kontrol edebilmek için ekranın sağ köşesinde bulunan tren ikonuna hızlı bir şekilde basmamız gerekiyor. Her basışımızda tren biraz daha hızlanıyor ve bu döngüyü tekrarlayarak rakipleri geçmeye çalışıyoruz.

Bu tür oyunların genelinde gördüğümüz bonuslar ve güçlendirici öğeler bu oyunda da mevcut. Yarış esnasında bunları kullanarak rakiplerimize karşı hatırı sayılır bir avantaj elde edebiliyoruz. Tabii ki bunlar çok kısa süreli bir kullanım ömrüne sahipler.

Oyunda kullanılan grafiklerin kalitesi iyi seviyede. Kontrollerin de sorunsuz çalışığını söylemeliyiz. Genel olarak başarılı bir karaktere sahip olan Thomas & Friends: Go Go Thomas!, çocukları için ideal bir oyun arayan ebeveynlerin şans vermesi gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

Thomas & Friends: Go Go Thomas

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
275 TOPLAM İNDİRME
146 MB DOSYA BOYUTU

Thomas & Friends: Go Go Thomas!, çocukların severek oynayabilecekleri bir yarış oyunu.

Thomas & Friends: Go Go Thomas! Hem iPhone hem de iPad cihazlarda ücretsiz olarak oynanmak üzere tasarlanmış ve çocuklara hitap eden yapısıyla dikkat çeken bir yarış oyunu.

El becerilerine ve hıza dayalı bir oynanışa sahip olan oyundaki temel amacımız rakiplerimizi geçip yarışı birinci tamamlamak. Tabii ki bunu başarabilmek için treni mümkün olduğunca hızlı sürmemiz gerekiyor.

Treni hızlı sürebilmek için ekranın sağ alt köşesinde bulunan tren butonuna mümkün olduğunca hızlı basmak gerekiyor. Her basışımızda tren biraz daha hızlanıyor. Hızlandıktan sonra güçlendiricileri kullanırsak tren ekstra ivmelenme sergiliyor.

Bu esnada rakiplerimiz de boş durmuyor ve hızla peşimizden geliyorlar. Bu noktaya kadar oyunun epey heyecanlı ve dinamik bir çizgide ilerlediğini söylemek mümkün. Oyundaki modellemeler ve karakter tasarımları çocuklara hitap edecek şekilde tasarlanmış. Grafik kalitesi olarak ücretsiz olarak sunulan bir oyundan beklenen seviyeye göre yukarıda.

Sorunsuz çalışan kontroller, eğlenceli oyun yapısı, kaliteli modellemeler ve sevimli karakterleri ile Thomas & Friends: Go Go Thomas! Çocukların kısa sürede favorisi olacağa benziyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Thomas & Friends: Race On!

    Thomas & Friends: Race On! trenleri yarıştırdığınız bir mobil oyundur
  • Teeny Titans

    Teeny Titans, Cartoon Network kanalında yayınlanan Teeny Titans GO! dizisinin mobil oyunu.
  • Go!Go!Go!:Racer

    Go!Go!Go!:Racer sonsuz koşu türünde bir yarış oyunudur
  • Pokemon GO

    Pokemon GO APK, Pokemon karakterlerini bularak ilerlediğiniz artırılmış gerçeklik oyunu.
  • My Talking Tom Friends

    My Talking Tom Friends (Benim Konuşan Tom'um Arkadaşlar) Android oyunu.
  • YouTube Go APK

    YouTube Go APK ile videoları indirerek izleyebilirsiniz.
  • Angry Birds Go APK

    Angry Birds Go APK Android oyununda kızgın kuşlarla go kart yarışı sizleri bekliyor.
  • Monopoly GO APK

    MONOPOLY GO!, akıllı telefonlarınızda arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir masa oyunudur.