Thoosje Vista Sidebar

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
63,419 TOPLAM İNDİRME

Windows Vista kurulumu ile birlikte bilgisayarınızın masaüstünde sağ yan bölümde bulunan kenar çubuğunu Windows XP üzerinde kullanmak isteyenler veya Vista içerisindeki kenar çubuğundan daha az sistem kaynağı tüketen ve daha verimli çal

Not: Programın kurulum dosyası Google tarafından zararlı yazılım olarak algınlandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır. Alternatif programlar için masaüstü uygulamaları kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Microsoft'un Windows Vista içerisinde sunduğu özelliklerin bazılarını vazgeçemediğiniz XP üzerinde kullanmak istiyorsanız, saat, takvim, slayt gösterisi, Google ve Yahoo aramaları veya hava tahmini gibi pratik ve güncel bilgiler sunan masaüstü özelliklerinden biri olan Windows Vista Kenar Çubuğunu bu alternatif program ile bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

BitTorrent dosyaları arayabileceğiniz, Media Player üzerinden oynattığınız müzik veya video dosyalarını yönetebileceğiniz Thoosje Vista Sidebar size faydalı araçlar sağlarken Vista içerisinde gelen kenar çubuğundan daha az sistem kaynağı tüketiyor ve daha verimli çalışıyor.

Tamamen temiz olan ve hiçbir reklam, casus vb. kötü niyetli yazılım içermeyen bu program sizlere kolaylık sağlayacak birçok yeni nesil gadget ve aracı bilgisayarınız üzerinde kullanıma hazır hale getiriyor. Ayrıca orjinal Vista Kenar Çubuğuna göre %50 daha az bellek kullanımıda sistem performansınızı arttırmanıza yardımcı oluyor.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • W8 Sidebar

    W8 Sidebar programını kullanarak bilgisayarınızdaki pek çok işlemi otomatikleştirebilir, donanımları gözleyebilirsiniz.
  • Desktop Sidebar v1.04.75

    Desktop Sidebar aracı, Windows XP'ye yeni nesil Windows Longhorn'un işlevselliğini ekliyor. Ayrıca kullanışlı bir bilgi merkezi görevi de görüyor.
  • VistaGlazz

    Windows Vista için geliştirilmiş olan bu ücretsiz ve kolay kullanılabilir arayüze sahip masaüstü kişiselleştirme uygulaması ile Vista'nıza yeni ve farklı görünümler kazandırabilirsiniz.
  • 9Desks

    Tek bir bilgisayar üzerinden Vista görünümlü 9 ayrı masaüstüne sahip olacağınız bir uygulama.
  • Vista Transformation Pack

    Vista Transformation Pack ile Windows XP bilgisayarınıza Vista görünümü kazandırabilirsiniz
  • Vista Manager

    Vista işletim sistemi kullanıcıları için geliştirilen Vista Manager bilgilendirme, temizleme, düzenleme işlemi yapar ve farklı araçlarıyla bilgisayarı optimize ederek hızlanmasını sağlar.
  • Windows Vista Boot Logo Generator

    Windows Vista kullananlar; eğer Vista'nın varsayılan olarak karşınıza çıkan başlangıç logosunu beğenmediyseniz bu program ile değiştirebilirsiniz.
  • Windows Vista Upgrade Advisor

    Windows Vista Upgrade Advisor, donanımınızın Windows Vista'yı karşılayacak güçte olup olmadığını tespit edebilen ve eksik donanımlarınızı bildiren ücretsiz bir yazılımdır.