Thor: Champions of Asgard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
636 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Thor: Champions of Asgard eğlenceli bir Android oyunudur

Thor: Champions of Asgard Norveç mitolojisini kule savunma türündeki oyun yapısıyla ilginç bir şekilde birleştiren ve Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil oyundur.

Ragnarok'un şeytani güçlerinin 9 Dünya'yı ele geçirmeye çalıştığı oyunda Yıldırımlar Tanrısı Thor'u ve sadık dostları Freya ve Brunhilde'yi yöneterek Asgard'ın iblislerden, canavarlardan ve diğer kötülük hizmetkarlarından kurtarmaya çalışmaktayız. Kahramanlarımız bu iş için Asgard'ın dumanı tüten yıkıntıları arasından savaşarak çıkmalı ve gökküşağı köprüsünü geçmelidir. Yolları buzullar ve sisler diyarı Niflheim'e düşecek kahramanlarımız ejderhalar gibi mistik düşmalarla yüzleşmek zorunda kalacaklar.

Thor: Champions of Asgard derin ve detaylı bir içeriğe sahiptir. Oyunda farklı dünyaları ziyaret edebilirken 3 farklı kahramandan birini seçebiliyoruz. Kahramanlarımız kendine has özel yeteneklere sahipler ve bu sayede oyun farklı şekilde oynanabiliyor. Oyunda kahramanlarımızın yeteneklerini geliştirebildiğimiz gibi yeni yetenekleri de keşfedebiliyoruz.

Thor: Champions of Asgard'da birçok güçlü Ragnarok temsilcisiyle savaşacağız. Zorlu bir şekilde geçecek olan bu mücadelelerimizde Odin, Eir ve Tyr gibi  Asgard tanrılarını bize destek olmaları için çağırabileceğiz ve kritik anlarda güçlerinden faydalanabileceğiz.

Can Erdil Şentürk

Thor: Champions of Asgard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
86 MB DOSYA BOYUTU

Thor: Champions of Asgard eğlenceli bir mobil oyundur

Thor: Champions of Asgard Norveç mitolojisinin yıldırımlar tanrısı Thor'un ve sadık dostlarının hikayesini konu alan, iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil oyundur.

Thor: Champions of Asgard'da Ragnarok'tan çıkarak Asgard'a saldıran ve 9 Dünya'yı harabeye çeviren şeytani güçlerle savaşıyoruz. Kule savunma türündeki oyun yapısını Norveç kültürünün mitolojik öğeleriyle birleştiren Thor: Champions of Asgard'da Thor'un yanında güzellik ve büyü tanrısı Freya'yı ve adalet tanrısı Brunhilde'yi de yönetebiliyoruz. Kahramanlarımızın herbiri kendilerine has yeteneklere sahip ve bu sayede oyun çeşitlilik sahibi olmakta.

Thor: Champions of Asgard'da kahramanlarımız Ragnarok'un güçlerine karşı olan mücadelelerinde Asgard'ın dumanı tüten harabeleri arasından geçerek gökkuşağı köprüsüne ulaşmalı ve zaman zmaan buzulların ve sisin hakim olduğu Niflheim gibi yeraltı dünyalarını ziyaret etmelidir. Bu gizemli ortamlarda ejderhalar gibi mistik canavarlarla da yüzleşen kahramanlarımızın zor anlarında Odin, Tyr ve Eir gibi diğer Asgard tanrıları yardıma koşuyor.

Thor: Champions of Asgard bize kahramanımızı oyunda ilerledikçe güçlendirebilme ve yeni yetenekleri keşfedebilme imkanı sunuyor. Bolca aksiyona sahip oyun hakkında fikir sahibi olmak için aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Thor: Lord of Storms

    Thor: Lord of Storms ücretsiz bir aksiyon oyunudur
  • MARVEL Realm of Champions (Şampiyonlar Ülkesi)

    MARVEL Realm of Champions (Şampiyonlar Ülkesi) Google Play'de! Marvel evreninde destansı gerçek zamanlı ve çok oyunculu dövüşler
  • Asgard Run

    Asgard Run, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Marvel Contest of Champions

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Heroes of Midgard: Thor’s Arena

    Heroes of Midgard: Thor’s Arena – Card Battle Game, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen sürükleyici bir tür kart oyunudur.
  • War Of Champions Idle RPG

    Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Thor: Karanlık Dünya

    Thor: Karanlık Dünya, Gameloft tarafından yayınlanan resmi Thor oyunudur
  • Call of Champions

    Call of Champions mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur