Thor: Lord of Storms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,261 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Thor: Lord of Storms ücretsiz bir aksiyon oyunudur

Thor: Lord of Storms fantastik eebiyatın ünlü kahramanı Thor'un maceralarını konu alan, RPG ve aksiyon öğelerini birleştiren ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Android oyunudur.

Thor: Lord of Storms'ta herşey Ragnarok'tan yayılmaya başlayan kötülüğün 9 Dünya'ya yayılmasıyla başlıyor. Ragnarok'tan Karanlık büyülü geçitlerin açılmasının ardından birçok iblis ve şeytani varlık 9 Dünya'ya adım atmış, terörü ve yıkımı beraberinde getirmiştir. Ragnarok'un şeytani temsilcileri tarafından yayılan bu kıyameti engellemek için Şimşek Tanrısı Thor'u ve dostlarını birleştirmeli ve tüm gücümüzle savaşmalıyız.

Thor: Lord of Storms Norveç mitolojisinden esinlenen hikayesini oldukça heyecanlı bir oynanış ile birleştirmekte. Aksiyon dolu bir yapıya sahip oyunda Thor'u veya sadık dostları olan Freya ve Brunhilde gibi kahramanları yönetebiliyoruz. Kendine has yeteneklere sahip bu kahramanlar bize farklı bir oyun tecrübesi sunuyor. Oyunda ilerledikçe kahramanlarımızı ve yeteneklerini güçlendirebiliyor, yeni yetenekleri keşfedebiliyoruz.

Thor: Lord of Storms'da zebaniler, devler, iblisler gibi mitolojik canavarların yanında Loki, Surt ve Fenrir gibi Ragnarok tanrıları ile de yüzleşebiliyoruz. Kolay bir şekilde oynanabilen oyun görsel olarak da tatmin edici seviyede.

Can Erdil Şentürk

Thor: Lord of Storms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
49.2 MB DOSYA BOYUTU

Thor: Lord of Storms aksiyon dolu bir mobil oyundur

Thor: Lord of Storms Norveç mitolojisinin ünlü kahramanı Thor ve dostlarının maceralarını konu alan, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil oyundur.

Thor: Lord of Storms'da herşey Ragnarok'un kötü kalpli tanrılarının 9 Dünya'ya kıyameti getirmek amacıyla harekete geçmesiyle başlıyor. Loki, Surt ve Fenrir gibi tanırılar bu amaçları için 9 Dünya'ya büyülü geçitler açmışlardır ve bu büyülü geçitler aracılığıyla Ragnarok'tan 9 Dünya'ya iblisler ve canavarlar akın etmeye başlamıştır. Terör ve yıkım getiren bu Ragnarok hizmetkarlarına karşı Şimşekler Tanrısı Thor'u ve sadık dostları olan Freya ve Brunhilde'yi kontrol etmeli ve tüm gücümüzle savaşmalıyız.

Thor: Lord of Storms aksiyon ve RPG elementlerini birleştirerek uzun soluklu bir oyun tecrübesi sunuyor. Oyunda Thor'u, Freya'yı veya Brunhilde'yi yönetebiliyoruz. Bu kahramanların her biri kendine has yeteneklere sahipler ve bu yetenekleri oyunda ilerledikçe geliştirilebiliyor. Bunun yanında birç.ok yeni yetenekte keşfedilmek üzere kahramanlarımıza sunuluyor.Oyun kolay kontrollere sahip ve bu kontrol sistemi sayesinde aksiyon baltalanmıyor ve akıcı bir şekilde oyun oynanabiliyor.

Thor: Lord of Storms'da iblislerin, canavarların, devlerin ve diğer fantastik Ragnarok canavarlarının yanında Loki, Surt ve Fenrir gibi güçlü düşmanlarla da karşılaşabiliyoruz. Bu zorlu mücadelelerimizde ise yalnız değiliz. Ragnarok'un hizmetkarlarına karşı Asgard'ın güçlü sakinleri  olan Odin, Tyr ve Eir gibi tanrıları yardıma çağırabilmekteyiz.

Thor: Lord of Storms hakkında fikir sahibi olabilmek için aşağıdaki tanıtım videosuna göz atabilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Thor: Champions of Asgard

    Thor: Champions of Asgard eğlenceli bir Android oyunudur
  • Glory Warrior: Lord of Darkness

    Glory Warrior: Lord of Darkness bolca aksiyon içeren bir mobil RPG oyunudur
  • The Lord of the Rings: Legends of Middle-earth

    The Lord of the Rings: Legends of Middle-earth gerçekçi grafiklerle donatılmış ve zengin içeriğiyle dikkat çeken bir Yüzüklerin Efendisi oyunudur.
  • Heroes of Midgard: Thor’s Arena

    Heroes of Midgard: Thor’s Arena – Card Battle Game, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen sürükleyici bir tür kart oyunudur.
  • Management: Lord of Dungeons

    Şehrinizi yöneterek zorlu görevler üstleneceğiniz ve aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • The Lord of the Rings: Rise to War

    The Lord of the Rings: Rise to War, Yüzüklerin Efendisi filminin resmi lisanslanmış mobil oyunu.
  • Thor: Karanlık Dünya

    Thor: Karanlık Dünya, Gameloft tarafından yayınlanan resmi Thor oyunudur
  • Lord of Magic

    Lord of Magic, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir krallık kurma oyunudur.