Thuglife Video Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
7,253 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Thuglife Video Maker, Thuglife videoları yaratmanızı mümkün kılan bir video düzenleme uygulamasıdır

Thuglife Video Maker kullanıcılara Thug Life video yapma konusunda yardımcı olan bir mobil video düzenleme uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Thuglife Video Maker uygulaması temel olarak kendi Thug Life videolarınızı kolay ve hızlı bir şekilde yapmanızı mümkün kılıyor. Uygulama bu iş için ihtiyacınız olabilecek video düzenleme araçlarını kullanıcı dostu bir arayüz içerisinde bir araya getiriyor. Sonuçta saniyeler içerisinde bir Thug Life yıldızı olabiliyorsunuz.

Thuglife Video Maker ile Thuglife video yapma işi için yapmanız gereken ilk olarak kullanacağınız videoyu seçmek. Bu iş için Android cihazınızda depoladığınız videolardan birini seçebiliyorsunuz veya uygulama üzerinden yeni bir video çekebiliyorsunuz. Videoyu belirledikten sonra ise videonuzu oluşturacağınız Thug Life videosunu uygun bir şekilde biçimlendirmeye geliyor. Size video kesme imkanı veren Thuglife Video Maker uygulaması ile videodaki istenmeyen kısımları ayıklayabiliyor ve videodan çıkarabiliyorsunuz. Bu adımdan sonra ise videonuza Thug Life müziği ekleyebiliyor veya kendi şarkılarınızı arkaplan müziği olarak kullanabiliyorsunuz. Videonun sonunda çıkacak Thug Lifeyazısı için ise kullanıcılara farklı yazı tipi seçenekleri sunuluyor.

Thuglife Video Maker'da videoların sonunda gelecek Thug Life bölümünde kahramana ne kadar süreyle zoom yapılacağını belirleyebiliyor, kahramana "Deal with it" gözlükleri takabiliyor ve Thug Life'a özgü sigarayı ekleyebiliyorsunuz. Son adımda videonuzu seyredebilirsiniz veya paylaşabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • Video Maker

    Video Maker uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda kolayca video kolajlarınızı yaratabiliyorsunuz.
  • Magisto Video Editor & Maker

    Magisto Video Editor & Maker, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir video hazırlama ve düzenleme uygulamasıdır.
  • VideoFX Music Video Maker

    VideoFX Music Video Maker, videolarınıza müzik ve filtreler ekleyerek onları daha etkileyici yapabilen ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Thug life photo sticker maker

    Thug life photo sticker maker mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf editörüdür
  • Photo Editor Collage Maker Pro

    Photo Editor Collage Maker Pro, fotoğraf düzenlemeyi seven Android kullanıcıları için hem güçlü hem de ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme ve kolaj oluşturma uygulaması.
  • GIF Maker Pro APK

    GIF Maker Pro APK, kullanıcıların videoları mükemmel GIF'lere dönüştürmesine olanak tanıyor.
  • Video AI Art Generator & Maker

    Video AI Art Generator & Maker'da, yüzlerce şablon ve yapay zeka teknolojisi kullanarak fotoğraflarınızı akılalmaz videolara dönüştürebilirsiniz.