Thunder Raid

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
233 TOPLAM İNDİRME

Thunder Raid'de düşman hatlarını yok etmeye çalışan bir uçağın kontrolünü ele alıyoruz.

Thunder Raid hem iOS hem de Android platformları için sunulan bir uçak oyunudur. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda kuşbakışı kamera açısına yer verilmiş. Bu yönüyle birlikte Thunder Raid eskiden Atari’lerimizde oynadığımız ucuz uçak oyunlarını anımsatıyor. Elbette günümüz beklentilerini karşılayabilmek için birkaç detayla zenginleştirilmiş.

Thunder Raid‘de hızlı ilerleyen bir oyun yapısı kullanılmış. Ekranda görülen uçağımızı parmak hareketlerimizle kontrol edebiliyoruz. Karşıdan gelen rakipleri sürekli olarak ateş yağmuru altında tutmalıyız ve hepsini yok etmeliyiz.

Canlı grafiklerle zenginleştirilen Thunder Raid’de biraz daha görsel efektlere ağırlık verilseydi daha iyi olabilirdi. Yine de çok kötü sayılmaz fakat aynı türde yer alan daha kaliteli yapımlar olduğunu düşünürsek bu durum potansiyel oyuncuların başka alternatiflere yönelmesiyle sonuçlanabilir. Oyunun bir başka negatif noktası ise Facebook veya WeChat zorunluluğu sunması. Bu detaylar haricinde Thunder Raid keyifle oynanabilecek bir oyun.

Emircan Erdoğan

Thunder Raid

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME

Thunder Raid tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir uçak savaşı oyunudur.

Thunder Raid hem iPhone hem de iPad cihazlarınız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir uçak savaşı oyunudur.

İlk bakışta Thunder Raid eskiden Atari’lerimizde oynadığımız kuşbakışı kamera açısına sahip oyunları andırıyor. Fakat günümüz gereği biraz daha modernleştirilmiş detaylara sahip. Bu detaylar ile oyuncuların ilgisi çekilmeye çalışılmış. Açıkçası bu kategoride daha iyi örneklere rastlamak mümkün.

Grafik kalitesi ortalama seviyelerde geziniyor. Biraz daha canlı ve hareketli animasyonlar kullanılsaydı oyun daha eğlenceli olabilirdi fakat bu haliyle de fena değil. Farklı çevrelere yer verilmiş olması oyundaki çeşitliliği artırıyor ve daha zengin bir deneyim sunuyor.

Oyunuda WeChat desteği sunulmakta. Bu mesajlaşma servisindeki arkadaşlarınızı toplayarak Thunder Raid’i birlikte oynayabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Thunder Fighter 2048

    Thunder Fighter 2048 klasik bir shoot em up oyunudur
  • Thunder Jack's Log Runner

    Thunder Jack's Log Runner'da üzerinde durduğumuz tomrukta ilerlerken düşmanlardan kaçmaya çalışıyoruz.
  • Sky War Thunder

    Sky War Thunder, Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği heyecanlı bir uçak savaşı oyunudur.
  • Tank Raid

    Tank Raid, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz online multiplayer tank savaşı oyunu.
  • Violent Raid

    Violent Raid klasik tarza bir uçak savaşı oyunudur.
  • RAID HQ

    RAID HQ, John Rambo yerine geçip adanızı korumaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Assistant for War Thunder

    Oyunculara birbirinden farklı uçak modelleri sunan Assistant for War Thunder, gökyüzü savaşlarına ev sahipliği yapıyor.
  • Castle Raid 2

    Castle Raid 2, Android cihazlarınız üzerinde arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz çift kişilik bir savaş ve strateji oyunudur.