TicToc

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
61,747 TOPLAM İNDİRME
5.78 MB DOSYA BOYUTU

TicToc, Android ve iOS cihazlarınız üzerinden arkadaşlarınız ile birlikte ücretsiz mesajlaşma ve sesli görüşme yapmanızı sağlayan uygulamanın Windows masaüstü programıdır.

TicToc, hem Android hemde iOS platformları üzerinde arkadaşlarınız ve tanıdıklarınız ile birlikte ücretsiz mesajlaşma, sesli görüşme ve dosya paylaşımı yapmanızı sağlayan uygulamanın Windows masaüstü programıdır.

Arkadaşlarınız ile ister teketek isterseniz grup halinde mesajlaşarak en sevdiğiniz fotoğraf ve video gibi içerikleri kolayca paylaşmanızı sağlayan TicToc ile muhabbetlerinize bilgisayarınız üzerinden devam edebilmeniz için hazırlanan Windows sürümü sayesinde, Android veya iOS cihazınızın şarjı biterse veya bir problem oluşursa, konuşmalarınıza kaldığınız yerden Windows işletim sistemini kullandığınız masaüsüt bilgisayarlarınızdan devam edebilirsiniz.

Ücretsiz mesajlaşma ve sesli görüşme dışında pek çok gelişmiş ve eğlenceli özelliğe sahip olan TicToc sayesinde, kendi sohbet gruplarınızı oluşturabilir hatta ortak zevklere ve ortak fikirlere sahip olduğunuz kişiler ile mobil iletişim grupları kurabilirsiniz. Bu toplu görüşme gruplarından ise istediğiniz fotoğraf, video ve dökümanı paylaşabiliyorsunuz.

Uygulamayı bilgisayarınız üzerinde kullanabilmek için, mobil cihazınız üzerinden kayıtlı bir e-posta adresinizin olması gerekmektedir. Yani uygulamayı Android veya iOS cihazlarınızda kullanıyor iseniz bilgisayarınızda da kullanabiliyorsunuz.

Tamamen ücretsiz hizmet veren TicToc ile nerede olursanız olun, uygulamayı kullanan diğer arkadaşlarınız ile birlikte ücretsiz sınırsız olarak mesajlaşabilir, yüksek kaliteli sesli görüşmeler gerçekleştirebilir veya dosya paylaşamı yapabilirsiniz. Günümüzde mobil cihazlarımızda en çok kullandığımız mesajlaşma ve konuşma uygulamaları arasında en iyilerden biri olan TicToc'u kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Programın Android ve iOS uygulamalarını indirmek için aşağıdaki bağlantılardan yararlanabilirsiniz:

Barış YANIK

TicToc

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
31,723 TOPLAM İNDİRME

Tictoc, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden arkadaşlarınız ile ücretsiz mesajlaşma, sesli görüşme ve dosya paylaşımı yapabileceğiniz başarılı ve etkileyici bir iletişim uygulamasıdır.

TicToc, nerede olursanız olun uygulamayı kullanan arkadaşlarınız ile ücretsiz mesajlaşabileceğiniz, sesli görüşme yapabileceğiniz ve en sevdiğiniz şarkı,video yada fotoğrafları paylaşabileceğiniz etkileyici ve kullanışlı bir Android iletişim uygulamasıdır.

Ücretsiz mesajlaşma ve sesli görüşme uygulamaları arasında en iyilerden biri olan TicToc ile uygulamayı kullanan arkadaşlarınızı davet ederek toplu sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Grup sohbetlerine ek olarak Tictoc üzerinde kendi mobil iletişim grubunuzu kurarak ortak zevklere sahip kişiler ile birlikte güzel ortamlar yaratabiliyorsunuz.

Kullanımı oldukça basit ve kolay olan uygulamada kendi profil sayfanız için güzel bir profil resmi oluşturarak profilinizin arkadaşlarınız tarafından beğenilmesini sağlayabiliyorsunuz.

Android cihazınıza indirdiğiniz tüm dosya, şarkı, video ve fotorafları düzenleyerek istediğiniz an kolayca ulaşmanızı sağlayan uygulama ayrıca tüm bu içerikleri ister tek bir arkadaşınız ile mesajlaşırken isterseniz grup sohbetlerinde paylaşmanıza imkan sağlıyor.

Uygulamayı kullanarak arkadaşlarınız ile konuşurken, shbetlerinize uygulamanın Windows sürümünü indirerek bilgisayarınız üzerinden devam edebiliyorsunuz. Şuan için Android, iOS ve Windows desteği bulunan uygulamayı hangi platformda kulanırsanız kullanın arkadaşlarınız ile kesintisiniz sohbet gerçekleştirebilirsiniz. Yüksek ses kalitesi sayesinde arkadaşlarınız ile birlikte net sesli görüşmeler yapmanızı sağlayan TicToc gerçekten etkileyici.

Kolayca kaydolarak hemen giriş yapabileceğiniz Tictoc üzerinde, arkadaşlarınızı bulmak, eklemek veya silmek oldukça basit. Ücretsiz olarak indirerek Android cihazlarınız üzerinden arkadaşlarınız ile ücretsiz mesajlaşma, sesli görüşme ve dosya paylaşaımı yapabileceğiniz uygulamayı kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

TicToc

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
19,967 TOPLAM İNDİRME

TicToc, iPhone ve iPad'lerinizi kulanarak arkadaşlarınız ile ücretsiz mesajlaşma, arama ve dosya paylaşımı yapabileceğiniz güzel bir iOS iletişim uygulamasıdır.

TicToc, arkadaşlarınız ile istediğiniz yerde istediğiniz zaman sesli konuşabileceğiniz, mesajlaşabileceğiniz ve dosya paylaşımı yapabileceğiniz ücretsiz bir iOS uygulamasıdır. Uygulamayı yükledikten sonra arkadaşlarınız ve tanıdıklarınız arasında uygulamayı kullananlar ile birlikte sınırsız mesajlaşabilir ve konuşabilirsiniz.

Kullanıcılarına yeni ve etkileyici özellikler sunan Tictoc, mesajlaşma ile birlikte neredeyse herşeyi yapabilmenizi sağlıyor.

Özellikler:

  • Dosya Paylaşımı: Arkadaş ve tanıdıklarınızla dökümanlarınızı, Facebook fotoğraflarınızı, YouTube videolarınızı ve cihazınızda bulunan fotoğrafları kolayca ve hızlı şekilde paylaşabilirsiniz.
  • Dosya Yönetimi: iPhone ve iPad'lerinizde bulunan fotoğraf, video ve tüm dosyaların yönetimini Tictoc ile kolayca yapabilirsiniz. Uygulama içerisinde bulunan bulunan TicToc box, tüm indirdiğiniz dosyaları toplayıp kaydederek istediğiniz zaman hızlıca erişmenizi ve isterseniz arkadaşlarınız ile kolayca paylaşmanızı sağlar.
  • TicToc Masaüstü: iOS cihazlarınız üzerinden arkadaşlarınız ile gerçekleştirdiğiniz mesajlaşmalara uygulamanın Windows versiyonunu indirerek bilgisayarınız üzerinden kesintisiniz decam edebilirsiniz.
  • TicToc Kulupleri: TicToc ile grup mesajlaşmaları yapabilirken aynı zamanda kendi mobil iletişim gruplarınızı kurarak, kendinize özel bir topluluğa sahip olabiliyorsunuz. Pek çok alanda kullanılabilecek bu özellik sayesinde aynı şeylere ilgi duyan kişiler tek bir iletişim grubu altında toplanarak ortak zevklerine hitap eden herşeyi birbirleri ile paylaşabilir.
  • Sesli Görüşme: Uygulamayı kullanan arkadaşlarınız ile birlikte dünyanın neresinde olursanız olun istediğiniz an sesli konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Yüksek ses kalitesi sayesinde Tictoc ile sorunsuz görüşmeler gerçekleştirilebiliyor.
  • Profil fotoğrafı oluşturma: Kendinize özel profil fotoğrafı oluşturarak daha şık ve güzel bir profile sahip olabilirsiniz. aynı zamanda arkadaşlarınızın profillerini göz atarak onlarında resimlerini kontrol edebiliyorsunuz.

Ücretsiz görüşme, mesajlaşma ve dosya paylaşımı sağlayan ve bunların yanında pek çok gelişmiş özelliğe sahip olan TicToc'u hemen ücretsiz olarak indirerek iPhone ve iPad'leriniz üzerinden hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

TicToc

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
619 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

TicToc, Windows Phone için yeni, ücretsiz sohbet etme uygulaması.

Tictoc uzun adıyla Tictoc Messenger, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz sohbet etme uygulamaları arasında yer alıyor. Çapraz platform desteği sunan sohbet uygulaması ile dünyanın bir ucundaki arkadaşlarınızla hiçbir ücret ödemeden konuşabilir, fotoğraf ve video paylaşımında bulabilirsiniz.

İster hücresel bağlantınız isterseniz de kablosuz bağlantınız üzerinden kullanabileceğiniz Tictoc, benzerlerinden farklı olarak sohbet geçmişini saklamıyor. Tüm sohbet geçmişiniz mesajınız iletildiği vakit sunuculardan siliniyor. Bu özellik sohbet geçmişini saklamak isteyenler için kötü, gizliliğini düşünenler için iyi bir özellik. Bunun dışında mobil cihazınız üzerinden başladığınız bir sohbete bilgisayarınızda –kaldığınız yerden- devam edebiliyorsunuz.

Ücretsiz hesabınızı oluşturarak veya hali hazırda kullandığınız Tictoc hesabınıza giriş yaparak kullanmaya başlayabileceğiniz Tictoc Messenger’ın öne çıkan özellikleri:

  • Arkadaşlarınızla ücretsiz sohbet etme imkanı tanır.
  • Sohbet geçmişinizi kaydetmez.
  • 3G ve WiFi bağlantılarını destekler.
  • Metin, fotoğraf, video içeriklerini paylaşma izni verir.
  • Çapraz platform desteği sunar.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ChatON

    ChatON, Samsung'un popüler mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Skitch Touch

    Skitch Touch uygulaması ile arkadaşlarınızla görsel olarak iletişim kurabilirsiniz.
  • Cyber Dust

    Cyber Dust, mesajları otomatik olarak silebilen Snapchat benzeri sisteme sahip bir anlık mesajlaşma uygulaması.
  • Speak

    Speak programını kullanarak tüm çalışma arkadaşlarınızla kolayca bağlantıda kalabilir ve iletişim sağlayabilirsiniz.
  • Yahoo! Mail

    Yahoo! Mail, Yahoo'nun Windows 10 kullanıcılarına hazırladığı özel e-posta uygulaması.
  • Yandex.Arama

    Yandex.Arama, Rusya'nın lider arama motoru Yandex'in Windows 10 platformuna sunduğu hızlı, güvenli arama uygulaması.
  • Discord

    Discord, topluluk kurmak için geliştirilmiş popüler sesli, görüntülü ve yazılı iletişim programı.
  • VoipRaider

    VoipRaider son teknoloji ile çalışan yüksek kalitede dünya çapında iletişim imkanı sağlayan ücretsiz bir iletişim programıdır.