Tiki Monkeys

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
194 TOPLAM İNDİRME

Tiki Monkeys, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz son sürat bir aksiyon oyunudur.

Tiki Monkeys, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde ücretsiz olarak oynayabilecekleri son sürat bir aksiyon oyunudur.

Korsanların değerli hazinelerini çalarak ormanın derinliklerine saklayan maymunları yakalayarak hazineye ulaşmaya çalışacağınız oyun oldukça eğlenceli ve sürükleyici bir oynanışa sahiptir.

Ormanın derinliklerine doğru yol alacağınız bu macerada sizleri bekleyen bir çok görev ve tehlike yer alıyor. Maymunların çapraz ateşi altında kaldığınız zaman muzlardan kaçmalı ve maymunlara vurarak hazineleri toplamalısınız.

 

Skorunuzu artırmak adına düşmanlarınıza kombo vuruşlar yapmaya çalışmalısınız ve bunun için gerekirse özel güçlerinizi de kullanmalısınız.

Google Play Oyun Servisi ve Facebook hesaplarınızla da entegre olarak çalışan Tiki Monkeys, bu sayede hem oyun içi başarımları tamamlamanıza hem de arkadaşlarınıza meydan okumanıza olanak sağlıyor.

Keyifli bir macera ve aksiyon oyunu için Tiki Monkeys'i Android cihazlarınız üzerine yükleyerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

Tiki Monkeys

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME

Tiki Monkeys, iOS cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

Tiki Monkeys, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde ücretsiz olarak oynayabilecekleri oldukça sürükleyici ve bağımlılık yapan bir aksiyon oyunudur.

Maymunlar tarafından çalınan korsan hazinelerini geri almak için yola koyulacağınız oyununda, ormanın derinliklerine doğru ilerleyen efsanevi bir macera sizleri bekliyor.

Bir yandan maymunlardan hazineleri geri almak için onlara vurmanız, diğer bir yandan da maymunlar tarafından yapılan muz saldırılarından kaçınmanız gereken oyun oldukça eğlenceli bir oynanışa sahip.

 

Bölümlerde yüksek puanlar toplayabilmek için mümkün olduğunca çok sayıda kombo yapmanız gereken oyunda, özel güçleriniz yardımıyla da skorunuzu yükseltebilirsiniz.

Facebook ve Google hesaplarınızla oturum açabileceğiniz oyunda, bölümler sonrasında almış olduğunuz skorları arkadaşlarınızın skorlarıyla karşılaştırabilir hatta arkadaşlarınıza meydan okuyarak oyunu çok daha keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Korsanların çalınan hazinelerini maymunlardan geri almayı başarabilecek misiniz? Bu sorunun cevabı Tiki Monkeys'de sizleri bekliyor.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiki Tapa

    Tiki Tapa, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz eğlenceli bir futbol oyunu.
  • Tiki Taka Soccer

    Tiki Taka Soccer'da rakiplerimizle kıyasıya maçlara çıkıyor ve sahadan galibiyetle ayrılmaya çalışıyoruz.
  • Tiki Kart 3D

    Tiki Kart 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar için geliştirilmiş 3 boyutlu bir araba yarışı oyunudur.
  • Tiki Kart Island

    Klasik yarış oyunlarını sevmeyenler için tavsiye ederim.
  • Tiki Tag

    İlginç askerlerden oluşan kalabalık kabile savaşları yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada