Tiles & Tales Puzzle Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Tiles & Tales Puzzle Adventure, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera dolu bir puzzle oyunu.

Tiles & Tales Puzzle Adventure, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir puzzle oyunu olarak dikkat çekiyor. Maceradan macera atıldığımız oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyoruz.

Popüler 2048 oyunları tarzında bir oynanışa ve macera dolu dünyalara sahip olan oyunda savaş ve puzzle oyunları birleştirilmiş durumda. Puzzle çözerek rakiplerinizle savaşıyor ve büyülü dünyalarda ilerliyorsunuz. Kötü canavarlara karşı mücadele ediyor ve aynı zamanda da birbirinden zorlu bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz. Bulmacalardan elde ettiğiniz silahları kullanıyor ve rakibinize saldırı yapıyorsunuz. Oyunda yer alan sahneler son derece merak uyandırıcı ve etkileyici olsa da oynanış bakımından biraz geride olduğunu da söyleyebilirim. Bulmaca çözerek ilerlemek olayın heyecanını biraz geride bırakıyor diyebiliriz. Farklı kahramanları kullanabileceğiniz oyunda yüzlerce düşmanla mücadele edebiliyorsunuz. Yüzlerce bölüme sahip olan oyunda işiniz ise çok zor.

Oyunda bulmaca çözerek farklı özel güçlerin kilitlerini açabiliyor ve yeni dünyaları keşfedebiliyorsunuz. Oynanış bakımından puzzle oyunu olduğu için ise oyun sırasında dikkatli olmalı ve elinizi çabuk tutmalısınız. Benzersiz mekaniği ve gizem dolu maceralarıyla Tiles & Tales Puzzle Adventure oyunu sizleri bekliyor.

Tiles & Tales Puzzle Adventure oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Murat İşçi

Tiles & Tales Puzzle Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Tiles & Tales Puzzle Adventure, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera dolu bir puzzle oyunu.

Tiles & Tales Puzzle Adventure, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir puzzle oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Puzzle ve savaşa oyunu karışımı bir kurguya sahip olan oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Macera dolu bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Tiles & Tales Puzzle Adventure, puzzle çözerek savaşlara katıldığınız bir oyundur. Oyunda büyülü dünyalarda savaşıyor ve zorlu mücadelelere katılıyorsunuz. Kötü canavarlarla mücadele ediyor ve zorlu bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Savaşlarda hamle yapmak için öncelikle puzzle çözüyor ve hamlelerin kilitlerini açıyorsunuz. Merak uyandırıcı ve etkileyici bir atmosferi bulunan oyunda çok eğleniyorsunuz. Farklı karakterlere de sahip olan oyunda yüzlerce bölüm yer alıyor. Öte yandan savaşların bulmaca çözerek yapılması ise oyuna biraz durgunluk katmış durumda. Bu nedenle aradığınız tüm aksiyonu oyunda bulamayabiliyorsunuz. Onun yerine beyninizi sürekli aktif tutuyor ve en kısa zamanda bulmacaları çözüyorsunuz.

Son zamanların popüler oyunları tarzında bir kurguyla karşımıza çıkan oyunda dikkatli olmalı ve en kısa sürede zorlu puzzleları çözmelisiniz. Benzersiz mekanikleri ve gizem dolu maceralarıyla Tiles & Tales Puzzle Adventure sizleri bekliyor. Eğer  savaş ve bulmaca oyunları arasında git gel yapıyorsanz bu oyun size göre diyebilirim. 

Tiles & Tales Puzzle Adventure oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mindsweeper: Puzzle Adventure

    Bir insanın kaybolan aklını geri getirebilir misiniz?
  • Season Match Puzzle Adventure

    Büyüleyici mekanlarda dolaşarak keyif verici eşleştirmeler yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Folding Tiles

    Kare karoları katlayarak bulmacayı çözün.
  • Grim Tales: Graywitch

    Grim Tales: Graywitch mobil oyununda kayıp nesneleri ortaya çıkararak hem ailenizi hem de kasabayı kurtarmalısınız.
  • Dark Tales 5: Red Mask

    Dark Tales 5: Red Mask, kasaba işlenen cinayetleri durdurmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Glow Worm Adventure

    Glow Worm Adventure, ateş böcekleri eşliğinde görevlere katıldığınız bulmaca oyunu.
  • Adventure Escape: Starstruck

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Adventure Escape: Starstruck mobil oyunu, kaybolan bir film yıldızının izini süreceğiniz harika bir bulmaca oyunudur.
  • Manic Puzzle

    Manic Puzzle, yeni ve zor puzzle arayan oyunseverlerin mutlaka oynaması gereken bir bulmaca oyunudur.