Time Dude

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
151 TOPLAM İNDİRME

Daha önce prehistorik dönemde uçak oyunu oynamadıysanız Time Dude ile bunu denemenin tam sırası.

Bugüne kadar oynadığınız uçak oyunlarının çoğunda muhtemelen dünya savaşı teması, günümüz uçaklar veya bilim kurgu temalarının işlendiğine tanık olmuşsunuzdur. Time Dude isimli bu shoot'em up oyunu yepyeni bir tarza bürünüp prehistorik dönem içersinde savaşmamıza olanak tanıyor. Üstelik böyle bir işe kalkışırken de başarılı bir oyunun çıkartılmış olması eğlence dozunu artırıyor da. Paragliding yapan bir hava taşıtıyla öfkeli mağara adamları ve dinozorlara karşı savaşmanız gerekiyor.

3 boyutlu grafikleri başarılı bir şekilde uygulayan Time Dude, uzun zaman hatırlayacağınız bir oyun keyfi sunuyor. Rengarenk bir dünyada yolculuk ettiğiniz bu oyun yaş gruplarını bağlamaksızın herkesin mutlu olabileceği bir görsellik sunuyor. Prehistorik canlılar, tropikal iklim, volkanlar ve hindistan cevizi bu oyunda fink atıyor. Etrafta bu türe benzeyen birçok oyun bulunsa da hiçbirinde dinozor olmadığı için Time Dude ekstra ilgiyi hakkeden eğlenceli bir yapım.

Alper Çetiner

Time Dude

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Daha önce prehistorik dönemde uçak oyunu oynamadıysanız Time Dude ile bunu denemenin tam sırası.

Şimdiye dek oynamış olduğunuz uçak oyunlarını bir kenara atıp Time Dude isimli bu oyuna zaman ayırmayı deneyin. Bugüne kadar oynadığınız shoot'em up tarzı oyunların çoğu yüksek ihtimalle ya dünya savaşını, ya günümüz dünya teknolojisini ya da bilim kurgu unsurlarını konularını ele alıyordu. Time Dude bu trendin dışına çıkıp yeni bir karışım yaratıyor. Prehistorik dönemi tematize eden bu uçak oyununda pragliding yapan bir hava taşıtı eşliğinde dinozarları ve sinirli mağara adamlarını bombalıyorsunuz.

3 boyutlu grafikleri oyun dinamiklerinin içerisine başarılı bir şekilde yediren oyun kolay kolay unutamayacağınız eğlenceli saatleri garantileyecek kadar da renkli. Bu rengarenk ambiyansta da her yaştan insanı yakalayacak bir görsellik ve keyif mevcut. Öyle bir ortam düşünün ki, prehistorik canlılar, tropikal iklim, volkanlar ve hindistan cevizi olsun. Daha önce de belirttiğimiz gibi, Time Dude ilk shoot'em up oyunu değil, ancak tema olarak prehistorik dönemi işlemesi nedeniyle özel bir ilgiyi hakkediyor ve eğlendirmeyi başarıyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dude Theft Wars APK

    Android cihazlarınızda çevrimiçi veya çevrimdışı oynayabileceğiniz Dude Theft Wars APK, çeşitli oyun modlarını açık dünyasıyla birleştiren bir aksiyon oyunudur.
  • Angry Dude Simulator

    Angry Dude Simulator, Türkçe seslendirmeli açık dünya yaşam simülasyonu oyunu.
  • Dude On Fire

    Dude On Fire, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Dude Perfect

    Dude Perfect, popüler oyunlardan bir tanesi olan Angry Birds'e benzerliği ile dikkatleri çeken eğlenceli bir basketbol oyunu.
  • Dude Perfect 2

    Dude Perfect 2, boş zamanlarda keyifli vakit geçirmek isteyen herkesin denemesi gereken bir basketbol oyunu.
  • Time Warriors

    Time Warriors, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ait mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Adventure Time: Heroes of Ooo

    Adventure Time: Heroes of Ooo renkli ve eğlenceli bir mobil aksiyon oyunudur
  • Hard Time Prison Escape 3D

    Hard Time Prison Escape 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur