Time Recording

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Time Recording uygulaması ile Android cihazlarınızda görevlerinizi kolayca yönetebilirsiniz.

Time Recording uygulaması, Android mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve tüm görevlerinizi, işlerinizi girerek takip edebileceğiniz ve böylece hiç bir eksik olmadan tamamlayabileceğiniz ücretsiz bir uygulama. Kolay kullanılır arayüzü sayesinde tüm fonksiyonlarına hemen ulaşabilirsiniz ve böylece ajandanız ve işleriniz için en temel düzenleme ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Uygulama ile yarattığınız görevlerinizi detaylar ile doldurabilir ve içlerine istediğiniz notlarınızı da ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda görevler hakkında temel bilgileri özet halinde görebilir ve böylece hem gelecekte ne yapacağınızı, hem de şimdiye dek ne yaptığınızı anında görebilirsiniz.

Uygulamanın görevler hakkında verdiği raporlar XML ve HTML gibi farklı formatlarda kaydedilebiliyor ve böylece diğer cihazlarınızda da kolayca inceleyebiliyorsunuz. Eğer verilerinizi bulut depolama servislerinde yedeklemek istiyorsanız Time Recording'in yedekleme ve geri yükleme özelliklerinden de faydalanabilirsiniz.

Her ne kadar bu ücretsiz sürümde reklamlar yer alsa da, reklamları kaldırmak için uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanabilirsiniz. Eğer yeni bir görev yönetimi uygulaması istiyorsanız kesinlikle göz atmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Life Time Alarm Clock

    Life Time Alarm Clock oldukça kullanışlı bir mobil alarm uygulamasıdır
  • Reaction Time

    Reaction Time, aniden gelişen olaylara karşı ne kadar hızlı tepki gösterebildiğinizi ölçmenizi sağlayan yararlı bir Android uygulaması.
  • Time Converter

    Time Converter, farklı zaman birimleri arasında pratik şekilde dönüştürme yapabileceğiniz ücretsiz ve basit bir Android uygulaması.
  • Screen Time

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ebeveyn kontrol uygulamasıdır.
  • Time Converter

    Time Converter ile tarih ve saatleri farklı zaman dilimine dönüştürebilirsiniz.
  • Toilet Time

    Toilet Time, tuvaletteyken keyifli vakit geçirmenize yardımcı olan popüler bir Android oyunu.
  • Popcorn Time APK

    Popcorn Time APK, P2P bağlantı aracılığı ile gerçek zamanlı dizi, film ve anime izlemeyebilirsiniz.
  • Adventure Time Game Wizard

    Adventure Time Game Wizard, oyunculara kendi Adventure Time oyunlarını yaratmaya imkan veren yaratıcı bir uygulamadır.