Timeless Clock

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
5.7 MB DOSYA BOYUTU

Timeless Clock sayesinde içinde bulunduğumuz zaman dilimini orijinal bir konsept dahilinde takip edebiliyoruz.

Timeless Clock, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz başarılı bir saat ve takvim uygulaması olarak öne çıkıyor. Saati ve takvimi zaten cihazınızın ekranındaki varsayılan takvim göstergesinden takip ettiğinizi belirtebilirsiniz fakat Timeless Clock'ın sunduğu tamamen farklı ve orijinal bir kullanım deneyimi.

Birçok otorite tarafından en iyi zaman takip uygulamaları arasında gösterilen Timeless Clock'ın en önemli özelliği arayüz tasarımı. Uygulamda zaman değişken dinamiğe sahip renk temaları eşliğinde sunuluyor. Standart olarak sunulan temalara ek olarak dilerseniz belli bir ücret karşılığında fazladan renk seçeneği de satın alabilirsiniz.

Uygulamada içinde bulunduğumuz yıl, ay, gün, saat, dakika ve hatta saniye dahi gösteriliyor. Renkli ve dinamik tasarıma sahip olan Timeless Clock cihazına farklı bir boyut kazandırmak isteyen herkes tarafından tercih edilebilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alarm Clock Pro

    Alarm Clock Pro, başta iPhone olmak üzere Apple iOS kullanan mobil ürünlerinzde kullanabileceğiniz kaliteli bir alarm uygulamasıdır.
  • Timeless

    Timeless, iOS mobil cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz pratik ve son derece şık tasarıma sahip bir geri sayım ve kronometre uygulamasıdır.
  • Sleep Cycle

    Sleep Cycle alarm clock, uykunuzu izleyerek hem uyku analizi yapabilen hem de en uygun zamanda uyandırabilen mobil uygulamadır.
  • The Rock Clock

    The Rock Clock mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir alarm uygulamasıdır
  • Rise Alarm Clock

    Rise Alarm Clock, kullanımı çok kolay bir alarm uygulamasıdır.
  • Alarm Clock Free

    Alarm Clock Free kapsamlı özelliklere sahip olmasına rağmen ücretsiz olarak sunulmasıyla dikkat çekiyor.
  • Audio Clock

    Audio Clock ücretsiz olarak indirilebilen ve sunduğu kapsamlı özelliklerle dikkat çeken bir saat uygulamasıdır.
  • Theme Clock Alarm

    Theme Clock Alarm iOS işletim sistemine sahip cihazlara yükleyebileceğiniz kapsamlı ve fonksiyonel bir alarm uygulamasıdır.