Timote

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
208 TOPLAM İNDİRME
4.01 MB DOSYA BOYUTU

Timote, Spotify kullanıcıları için düşünülmüş bir uzaktan kontrol yazılımıdır

Timote eğer Spotify üzerinden müzik dinlemeyi seviyorsanız oldukça işinize yarayabilecek bir uzaktan kontrol sistemi.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir Spotify uzaktan kontrol yazılımı olan Timote temel olarak Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon veya tabletinizi kullanarak bilgisayarınız üzerinde çalışan Spotify'ı yönetmenizi mümkün kılıyor. Bu sayede bilgisayar başında olmasanız bile Spotify üzerinde hangi parçaların oynatılacağını, ses seviyesini ayarlayabiliyorsunuz veya gerektiğinde müziği durdurabiliyorsunuz. Eğer koltuğunuzda arkanıza yaslanarak müzik dinleme keyfi yaşamak, arkadaş toplantılarında ve partilerde bir yandan müzik dinlemek, bir yandan da sohbet etmek isterseniz Timote aradığınız çözüm olabilir.

Timote uygulaması Android cihazınızda tıpkı bir medya oynatıcı gibi çalışıyor. Aradaki tek fark ise sesin Android cihazınızın hoparlörlerinden değil bilgisayarınıza bağlı ses sisteminden gelmesi. Timote ile çalan şarkıyı görebilir, parça arayabilir, favorilerinize, çalma listelerinize, parça geçmişinize göz atabilirsiniz.

Timote yazılımından faydalanabilmek için Timote Android uygulamasını Android cihazınıza yüklemeniz, sonrasında indireceğiniz bu bilgisayar istemcisiyle Timote uygulamasını eşleştirmeniz gerekiyor. Timote Android uygulamasını bu bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

Timote

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Timote bilgisayarınız üzerindeki Spotify'ı kontrol etmenizi sağlayan bir uygulamadır

Timote eğer müzik dinlemek için Spotify'ı tercih ediyorsanız ve yüksek ses kalitesi yakalamak istiyorsanız işinize yarayabilecek bir Spotify uzaktan kontrol uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uzaktan kontrol sistemi olan Timote temel olarak bilgisayarınızda çalışan Spotify'ı Android cihazınız aracılığıyla yönetmenize olanak sağlıyor. Bu sayede bilgisayarınıza bağlı olan yüksek kaliteli ses sistemi sayesinde daha tatmin edici bir ses kalitesi yakalayabiliyorsunuz. Ayrıca yorgun olduğunuz günlerde yattığınız yerden kalkmadan Timote aracılığıyla müzik dinleyebilirsiniz. Partiler, arkadaş toplantıları gibi organizasyonlarda da sohbeti kesmedne müzik kontrol yapabiliyorsunuz.

Timote tıpkı Android cihazınız üzerinde kullandığınız bir medya oynatıcı olarak çalışmakta. Uygulama üzerinde Spotify'da çalan şarkı bilgileri görüntülenebiliyor, çalan şarkı durdurulup oynatılabiliyor, sonraki veya önceki şarkıya geçilebiliyor ve ses kontrolü yapılabiliyor. Uygulama üzerinden favorilerinize, çalma listelerinize ulaşabiliyorsunuz ve parça arayabiliyorsunuz.

Timote'yi kullanabilmek için öncelikle Timote'nin bilgisayar üzerinde çalışan istemcisini bilgisayarınıza yüklemeniz gerekiyor. Timote bilgisayar istemcisini bu bağlantıyı kullanarak indirebilir ve sonrasında Android uygulamasıyla eşleştirerek Timote'yi kullanmaya başlayabilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PlayTime

    PlayTime, film ve müzik dosyalarınız toplamda ne kadar çalma süresine sahip olduğunu hesaplayabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Musicnizer

    Musicnizer, müzik koleksiyonunuzu yönetir ve sizin için bir müzik kataloğu oluşturur.
  • Dupe Away

    Dupe Away ile iTunes müzik kütüphanenizde bulunan çift dosyaları kolaylıkla temizleyebilirsiniz.
  • VKMusic

    VKMusic, internet üzerinden kolayca müzik indirmenizi sağlayan başarılı bir programdır.
  • DoubleTwist

    Windows bilgisayarlarınıza kullanabileceğiniz müzik dinleme ve senkronize etme uygulamasıdır.
  • Shazam

    Shazam Windows 8 uygulaması ile adını merak ettiğiniz müziği anında bulabilirsiniz.
  • Hanso Tagger

    Hanso Tagger ile sabit diskiniz üzerinde yer alan müzik arşivlerinizi kolayca düzenleyebilirsiniz.
  • MediaHuman Lyrics Finder

    Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu program ile müzik kütüphanenizde bulunan şarkıların sözlerine hızlı bir şekilde erişebilirsiniz.