Tinfoil for Facebook

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
139 TOPLAM İNDİRME

Tinfoil for Facebook, online güvenliğinizi sağlayarak Facebook kullanımı sunan yararlı ve ücretsiz bir Android Facebook uygulaması.

Tinfoil for Facebook, popüler sosyal medya platformu Facebook'u Android mobil cihazları üzerinde takip edilmeden ve güvenli bir şekilde kullanmak isteyen kullanıcılar için geliştirilen sade, basit ve ücretsiz bir alternatif Facebook uygulaması.

Facebook'un mobil sitesi üzerinden çekilen veriler sunulduğu için eğer Facebook'un mobil sitesinde sorun olursa uygulama kısa süreli çalışmayabiliyor.

Açık kaynak kodlu olarak geliştirilen uygulama sayesinde Facebook üzerinde neler yaptığınızı kimse takip edemiyor. Normal şartlar altında hem internette hem de Facebook'da yaptığımız her hamlenin alenen ya da gizli şekilde takip edilmesinden sıkıldıysanız ve yaptıklarınızın kimse tarafından görünmesini ya da kontrol edilmesini istemiyorsanız Tinfoil for Facebook uygulaması tam size göre.

1 MB altındaki boyutuyla cihazlarınızda yer bile kaplamayan uygulamayı hemen ücretsiz indirip farklı ve güvenli bir Facebook deneyimi yaşayamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Metal for Facebook & Twitter

    Metal for Facebook & Twitter, popüler sosyal medya platformları Facebook ve Twitter için tasarlanan daha hafif ve hızlı bir alternatif Android uygulaması.
  • Fast for Facebook

    Fast for Facebook, Facebook hesabınızı yönetebilmeniz hazırlanmış yeni ve ücretsiz bir Facebook istemci uygulamasıdır.
  • Friendly for Facebook

    Android cihazlarınızı kullanarak Facebook hesabınıza Friendly for Facebook'u kullanarak daha güvenli erişebilirsiniz.
  • Privacy Scanner for Facebook

    Privacy Scanner for Facebook, Facebook sayfanızı tarar ve gizliliğinizi korur.
  • Flipster for Facebook

    Flipster for Facebook, Android kullanıcılarının resmi Facebook uygulaması yerine kullanabilecekleri daha ufak boyutlu bir alternatif Facebook uygulamasıdır.
  • Stream for Android

    Stream for Android, alternatif olarak kullanabileceğiniz bir Facebook uygulaması arıyorsanız deneyebileceğiniz başarılı bir Android Facebook uygulamasıdır.
  • Folio for Facebook

    Folio for Facebook, Android cihazlarınız üzerinde Facebook'u daha hızlı kullanmanızı sağlayan hem yararlı hem de ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Lite WebApp For FaceBook

    Facebook'unuz çok mu şarj yiyor? Facebook'un lite uygulaması ile birlikte artık şarj konusunda biraz daha rahatlayabilirsiniz!