Tiny Hope

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Tiny Hope, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça bağımlılık yapan bir bulmaca oyunudur.

Tiny Hope, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri sürükleyici ve bağımlılık yapan bir bulmaca oyunudur.

Bu zorlu macera ve bulmaca oyununda, bir felaket sonrasında yok olmaya yüz tutmuş bir gezegendeki bitkileri tekrar hayata döndürmek için çabalayan bir su damlasına yardımcı olmaya çalışacaksınız.

Gezegenin geleceğinin tamamen sizin elinizde olduğu oyunda su damlasıyla birlikte birbirinden zorlu bulmacaları çözerek bitkileri kurtarmaya ve klonlama makinesi yardımıyla çoğaltmaya uğraşacaksınız.

Kontrolünü elinize alacağınız su damlasını; sıvı, katı ve gaz hallerinde yönetebilme şansına sahipsiniz ve o an içerisinde bulunduğunuz duruma göre bunun kararı tamamen size ait.

Ormanda karşınıza çıkan engelleri ve tehlikeleri atlatarak laboratuvara kadar ulaşmanız gereken bu zorlu macera oyununda bitkileri kurtarmayı başarabilecek misiniz?

Can Çevrim

Tiny Hope

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Tiny Hope, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz zorlu bir macera ve bulmaca oyunudur.

Tiny Hope, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri sürükleyici ve zorlu bir bulmaca oyunudur.

Bir su damlası olarak oynayacağınız bu zorlu macera oyununda amacınız, dünya üzerinde yer alan ve nesli tükenmek üzere olan bitkileri kurtarmaktır.

Bölümlerde karşınıza çıkacak olan farklı bulmacaları çözerek bitkilere ulaşmaya çalışacağınız ve sonrasında bitkileri laboratuvarda bulunan klonlama makinesine ulaştırarak çoğaltmaya uğraşacağınız oyun gerçekten oldukça akıcı bir oynanışa sahiptir.

Yönetmekte olduğunuz su damlasını; katı, sıvı ve gaz formlarından herhangi birini seçerek oynama şansını da sizlere sunan oyun, bu iyi düşünülmüş ve zekice özelliğiyle benzeri bulmaca oyunlarına fark atmayı başarıyor.

Gezegenin geleceğinin tamamen sizin ellerinizde olduğu oyunda karşınıza çıkan engelleri ve düşmanları atlatarak bitkileri kurtarmayı başarabilecek misiniz? Bu sorunun cevabını merak ediyorsanız Tiny Hope sizleri bekliyor.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Hoglets

    Tiny Hoglets, Android cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz son derece eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Tiny Thief

    Tiny Thief, popüler mobil oyun geliştiricisi Rovio tarafından Android için hazırlanmış yeni zeka ve bulmaca oyunudur.
  • Tiny Roads

    Tiny Roads'ta bulmacaları çözüp arabaların varış noktalarına ulaşmalarına yardım ediyoruz.
  • Tiny Warriors

    Tiny Warriors oyunuyla Android cihazlarınızdan sevimli kahramanlarımızı renkleri eşleştirerek kurtarmaya çalışıyoruz.
  • Tiny Room Stories: Town Mystery

    Özel dedektif olarak bilinmeyen bölgeleri araştırın.
  • Tiny Bubbles

    Sabun köpükleriyle eğlenceli eşleştirmeler yapabileceğiniz eğitici bir oyundur.
  • Last Hope 3: Sniper Zombie War

    Karanlık dünyada zombilere karşı savaşmanı isteyen oyun Last Hope 3: Sniper Zombie War, grafikleri ile büyüleyici gözüküyor.
  • Last Hope Sniper - Zombie War

    Last Hope Sniper – Zombie War, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen klasik zombi öldürme temalı bir aksiyon oyunudur.