Tiny Phone People

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
363 TOPLAM İNDİRME

Tiny Phone People ile Android cihazlarınızın ekranını ilginç bir temayla kişiselleştirebilirsiniz.

Android cihazlar için pek çok sayıda ekran kişiselleştirme uygulaması sunuluyor. Fakat açık olmak gerekirse Tiny Phone People kadar eğlenceli ve interaktif bir deneyim sunanına denk gelmemiştik.

Daha kişisel bir Android kullanım deneyimi yaşamak isteyen kullanıcılara yönelik tasarlanan bu uygulama, ekranımızda sevimli bir kasaba çıkartıyor. Bu kasabada yaşayan insnaların günlük aktivitelerini izleyebiliyor ve hatta onlarla etkileşime girebiliyoruz.

Uygulamanın en iyi taraflarından biri grafik kalitesi. Gelişmiş grafiklere ve detaylı modellemelere sahip olan Tiny Phone People'da animasyonlar da bir o kadar akıcı ve kaliteli. Uygulamada ister erkek ister kadın karakter seçebiliyoruz. Seçtiğimiz karakterin gün içerisinde yaptığı her türlü aktiviteyi ekran üzerinden takip etme şansına sahibiz. Yemek yerken, uyurken ve hatta spor yaparken bile onu izleyebiliyoruz.

Uygulamayı kullanabilmek için Tiny Phone People ikonuna tıklayarak duvar kağıdı olarak seçmemiz gerekiyor. Uygulama üzerinden çeşitli ayarları yapmak da mümkün. Genel olarak ilginç bir deneyim sunan Tiny Phone People, oyun tarzında hazırlanmış atmosferiyle kısa sürede favori uygulamalar arasına girecektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Large Launcher Senior Phone

    Large Launcher Senior Phone, Android cihazlarınız için kişiselleştirilebilir bir ana ekran uygulaması. Çok daha basit bir akıllı telefon deneyimi yaşamanıza olanak tanıyor ve kullanırken hiçbir zorluk çekmiyorsunuz.
  • Launcher 8

    Launcher 8, Android cihazınızın klasik arayüzü yerine Windows Phone arayüzünü getiren başarılı bir uygulamadır.
  • WP Launcher

    Android işletim sistemli telefonunuzun arayüzünü Windows Phone arayüzüyle değiştirebilir, farklı bir deneyim elde edebilirsiniz.
  • Star Wars: Tiny Death Star

    Star Wars: Tiny Death Star, oynaması oldukça eğlenceki ve Tiny Tower'a benzer olarak farklı bir tema ile hazırlanan Android oyunudur.
  • Online People

    Arkadaş bulma siteleri arasında popüler olan Online People mobil cihazlarda da ücretsiz olarak kullanılıyor.
  • Pixel People

    Pixel People'da kendi şehrimizi kurmaya ve vatandaşlarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz.
  • Tiny Auto Shop

    Tiny Auto Shop, oyuncak araba mağazasını işletmeniz gereken bir Android oyunu.
  • Tiny Bouncer

    Tiny Bouncer, trambolin kullanarak zıplamanızı ve canavarlardan kaçmanızı amaçlayan bir beceri oyunu.