Tiny Prehistoric Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
98.4 MB DOSYA BOYUTU

Heyecanlı bir macera oyunu olan Tiny Prehistoric Adventure son dönemlerin en iyi bulmaca oyunlarından bir tanesi.

Tiny Prehistoric Adventure adından da anlaşılacağı üzere bir macera oyunudur. Ücretsiz olarak sunulan bu oyundaki amacımız yanlışlıkla gittiğimiz tarih öncesi çağlardan kurtulmak. Son teknolojiyle geliştirilmiş bir zaman makinesine binen kahramanımız hesaplama hatası sonucu tarih öncesi çağlara gidiyor. Dinozorların hüküm sürdüğü bu çağda hyatta kalmak çok ama çok zor.

Point-and-click adı verilen bu oyun tarzında ilerleyebilmek için gitmek istediğimiz yere dokunmamız gerekmekte. Zaten bu tarz bir oyunu daha önce oynadıysanız Tiny Prehistoric Adventure yabancı gelmeyecektir. Oyun son derece basit bir yapıya sahip olmasına rağmen başarılı olabilmek için fazlaca mantığa ihtiyacınız var.

Bölümler kolaydan zora doğru sıralanmış. İlk bölümler daha çok oyunu tanıma havasında geçiyor. Daha sonraları ise yeni engeller, tehlikeler ve farklı türde bulmacalar ortaya çıkıyor. Kontroller de gerçekten iyi tasarlanmış ve oyuna iyi bir hava katıyor. Kullanmak istediğimiz objenin yanından geçerken kullanma ve aktif hale getirme butonu çıkıyor. Buna tıkladığımızda karakterimiz hareketi gerçekleştiriyor.

Basit ve yorucu olmayan bulmaca oyunlarından keyif alıyorsanız, Tiny Prehistoric Adventure mutlaka denemeniz gereken oyunlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Sea Adventure

    Tiny Sea Adventure, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz su altı macera oyunu.
  • Tiny Dice Dungeon

    Kongregate mutfağından çıkma Tiny Dice Dungeon, masaüstü FRP sevenleri zarla, Japon RPG sevenleri sıra tabanlı savaş sistemiyle ayartıyor.
  • Tiny Gladiators

    Tiny Gladiators, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Tiny Wings

    Tiny Wings, iPhone, iPod Touch ve iPad için tasarlanmış oldukça zevkli ve şirin bir oyun.
  • My Tiny Quest

    My Tiny Quest, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Tiny Dangerous Dungeons

    Mobil cihazınızdan oynayabileceğiniz en eğlenceli platform oyunlarından bir olan Tiny Dangerous Dungeons Game Boy hayranlarını sevindirecek bir çalışma.
  • Nubs' Adventure

    Nubs' Adventure, aksiyon odaklı bir platform oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Adventure Time Game Wizard

    Adventure Time Game Wizard, oyunculara kendi Adventure Time oyunlarını yaratmaya imkan veren yaratıcı bir uygulamadır.