Tiny Rails

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
252 TOPLAM İNDİRME

Tiny Rails, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarda oynanabilecek eğlenceli bir tren oyunudur.

Tiny Rails, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir tren oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Tiny Rails'da farklı iklim şartlarında tren sürüyor ve istasyonlara malzeme taşıyorsunuz.

Bağımlılık yapıcı bir macera oyunu olan Tiny Rails, tüm dünya çapında yolcu ve yük taşımanız gereken bir oyun olarak dikkat çekiyor. Oyuna ilk başladığınızda küçük bir tren ile başlıyor ve oyunda ilerledikçe trenin motorunu ve dışını geliştirerek daha hızlı ve güçlü bir tren haline getiriyorsunuz. Farklı iklim koşullarına dayanıklı olmak için treni güçlendirmeli ve yükleri adreslerine en kısa sürede ulaştırmalısınız. Gece ve gündüz modlarının yer aldığı oyunda sadece tren sürüyor ve keyfinize bakıyorsunuz. Sürükleyici bir kurgusu bulunan oyunda pixel tarzı grafikler de yer alıyor. Demiryolu kralı olmak için çok çalışmalı ve stratejik hamleler yaparak treninizi geliştirmelisiniz. Benzersiz bir kurguya sahip olan Tiny Rails'i mutlaka deneyin.

Tiny Rails oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Tiny Rails

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
200 MB DOSYA BOYUTU

Tiny Rails, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarda oynanabilecek eğlenceli bir tren oyunudur.

Tiny Rails, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir tren oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Oldukça eğlenceli bir oyun olan Tiny Rails ile maceradan macera atılıyor ve zorlu iklim şartlarında tren sürüyorsunuz.

Oldukça eğlenceli bir tren sürme oyunu olarak karşımıza çıkan Tiny Rails, zorlu iklim şartlarında yük ve yolcu taşımanız gereken bir kurguyla karşımıza çıkıyor. Oyunda ilerledikçe farklı iklimlerde ve farklı ülkelerde tren sürebiliyorsunuz. Oyuna ilk başladığınızda küçük bir tren ile başlıyor ve ilerledikçe daha hızlı ve güçlü trenlerin sahibi olabiliyorsunuz. Kendinizi en kısa zamanda geliştirmeli ve yükleri hızlıca varış noktalarına ulaştırmalısınız. Tiny Rails oyununda farklı maceralara atılıyor ve farklı iklim koşullarında ilerliyorsunuz. Sürükleyici bir kurguya sahip olan oyunda aynı zamanda eski tarz pixel grafikler yer alıyor. Stratejik hamleler geliştirerek demiryollarının kralı olmak için Tiny Rails oyununu mutlaka deneyin.

Tiny Rails oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Off the Rails 3D

    Yakıt bitmeden bitiş çizgisine ulaş
  • Tiny Cow

    Tiny Cow, inekler yetiştirerek kendi çiftliğinizi kurmanızı ve para kazanmanızı amaçlayan bir simülasyon oyunudur.
  • Tiny Station 2

    Tiny Station 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Star Wars: Tiny Death Star

    Star Wars: Tiny Death Star, oynaması oldukça eğlenceki ve Tiny Tower'a benzer olarak farklı bir tema ile hazırlanan Android oyunudur.
  • Tiny Sheep

    Tiny Sheep, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir kuzu bakma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Tiny Village

    Tiny Village uygulamasıyla, akıllı telefonunuzdan köyünüzü inşa edin, geliştirin ve geliştirdikçe eğlenin.
  • Tiny Tower

    Tiny Tower, kendinize bir gökdelen inşa ederek içindeki tüm işyerlerini ve çalışanlarınızı kontrol edeceğiniz mükemmel bir Android işletme oyunudur.
  • Tiny Pixel Farm

    Büyükbabandan aldığın çiftliği geliştirmeye hazır mısın?