Tiny Sea Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Tiny Sea Adventure, balıklardan kaçarak puan toplamaya çalıştığınız su altı macera oyunu.

Tiny Sea Adventure, rengarenk görselleri ve basit oynanışıyla her yaştan oyuncuyu kendisine çeken su altı macera oyunu. Okyanusun metrelerce dibine nedensizce dalıp su altında hayat süren canlılara takılmadan büyülü su altı dünyasını keşfettiğimiz oyunda ilerledikçe çok daha fazla canlıyla karşılıyoruz.

Balon balığı, deniz anası, köpek balığı ve daha nice balıktan kaçarak ilerlediğimiz oyunda denizaltımızla mümkün olduğunca uzun süre balıklara değmememiz gerekiyor. Hayatlarına müdahale ettiğimizi düşünerek bizi kovalayan balıklar denizaltımıza değdiklerinde bölümü sil baştan oynuyoruz. Kovalamaca esnasında ne kadar çok balığı atlatırsak o kadar fazla puan kazanıyoruz.

Denizaltımızı yönlendirmek için ekranın aşağı – ortasına yerleştirilmiş analoğu kullanıyoruz. Tek parmakla rahatlıkla oynanan bir oyun ancak balıkların sayısı artıkça denizaltının kontrolü zorlaşıyor.

Erkan Calp

Tiny Sea Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Tiny Sea Adventure, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz su altı macera oyunu.

Tiny Sea Adventure, su altı oyunlarından keyif alıyorsanız ve beceri odaklı oyunları seviyorsanız kaçırmamanız gereken bir yapım. iOS platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyunda okyanusun derinliklerine dalarak denizaltımızla su altı dünyasını keşfe çıkıyoruz.

Tek parmakla oynandığından küçük ekranlı iPhone’da da rahat oynanış sunan Tiny Sea Adventure adından da tahmin edeceğiniz üzere su altında macera aradığımız bir oyun. Denizaltımızla okyanusun binlerce metre derinliğinde su altında yaşam süren canlıları incelerken, bizden rahatlık duyan balıklardan kaçıyoruz.

Farklı noktalardan üzerimize gelen balıklardan hızlı kaçmaktan başka bir şey yaptığımız oyunda bölüm bölüm ilerliyoruz. Her bölümde bizi kovalayan balıklar farklılık göstermekle birlikte sayıları hızla artıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Bouncer

    Tiny Bouncer, trambolin kullanarak zıplamanızı ve canavarlardan kaçmanızı amaçlayan bir beceri oyunu.
  • Tiny Archers

    Tiny Archers, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kendi krallığınızı koruyabileceğiniz bir aksiyon ve beceri oyunudur.
  • Tiny Man

    Tiny Man, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Real Sea Battle

    Real Sea Battle, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gemi oyunudur.
  • Tiny Auto Shop

    Tiny Auto Shop, oyuncak araba mağazasını işletmeniz gereken bir Android oyunu.
  • Tiny Miners

    Tiny Miners, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir madencilik oyunu.
  • Tiny Monsters

    Tiny Monsters Angry Birds'e benzer yapıya sahip bir Android oyunudur
  • Tiny Tower Vegas

    Tiny Towe Vegas tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir gökdelen işletme oyunudur.