Tiny Striker: World Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Tiny Striker: World Football, kuş bakışı kamerayla oynanan ücretsiz futbol oyunu.

Tiny Striker: World Football, sadece kuş bakışı oynanan eski futbol oyunlarını hatırlatan, eğlenceli bir yapım. Android platformunda ücretsiz oynanabilen Dream League Soccer, FIFA gibi üst seviye oynanış ve grafikler sunmuyor belki ama oynanış tarafında eğlencenin dibine vuruyorsunuz.

Minimalist görsellere sahip futbol oyununda yeşil sahalara inme sebebiniz dünyanın en çok konuşulan forveti olmak.

Amerika, İspanya, Fransa, Almanya, İtalya ve Hollanda liginde mücadele ediyorsunuz. Çoğunlukla golü serbest vuruşlardan buluyorsunuz. Bazen direkt kaleye bazen de takım arkadaşınızla paslaşarak golünüzü atıyorsunuz. Topa falso vererek kaleciyi şaşırtmanız da mümkün. Maç sona erdiğinde attığınız gol sayısına oranla coins kazanıyorsunuz. Bunlarla oyuncunuzun yeteneklerini geliştiriyorsunuz. Sponsorlarla da kazancınızı artırma şansınız var.

Erkan Calp

Tiny Striker: World Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
129 MB DOSYA BOYUTU

Tiny Striker: World Football, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilen futbol oyunu.

Tiny Striker: World Football, kuş bakışı kamera açısıyla oynanan futbol oyunları arasında. Minimalist görsellere sahip olmasına karşın oynarken keyif veren bir futbol oyunu. Hem iPhone hem de iPad ile uyumlu, ücretsiz ve de 100 mb civarında boyutuyla 16 GB iPhone kullanıcılarının gözdesi olacağını şüphe yok.

Tiny Sports serisinin sonuncusu Tiny Striker: World Football’da dünyanın en iyi forveti olmak için uğraş veriyoruz. Futbol hayatına herkes gibi amatör olarak başlıyor, sıkı antrenmanlara katılarak kendimizi geliştiriyor, 1. Ligde kariyerimize devam ediyoruz. Tabii ki en iyi kulüplerin gözdesi olmak kolay olmuyor. Önümüzde uzun bir süreç var.

İspanya, Almanya, Fransa, İngiltere, Hollanda liginin yer aldığı oyunda tam maç yapmıyoruz. Genellikle serbest vuruş kullanıyoruz. Bazen doğrudan kaleye vurarak bazen de takım arkadaşımıza pas vererek golümüzü atıyoruz. Topa falso verme şansına da sahibiz. Maç bitiminde de gol sayısına göre coins kazanıyoruz. Sponsor meydan okumalarına katılarak ta ödül kazanabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Striker

    Tiny Striker ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir şut çekme oyunudur.
  • Tiny Striker La Liga 2018

    Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz bir futbol oyunu
  • Epic World Football

    Epic World Football oldukça ilginç bir oyun yapısına sahip olan bir futbol oyunu
  • World Football Cup Real Soccer

    World Football Cup Real Soccer şu atma yeteneklerinizi test ettiğiniz bir futbol oyunudur
  • ESPN FC Football & World Cup

    ESPN FC Football & World Cup ile dünya futbolunu ve Dünya Kupası heyecanını mobil cihazınızdan takip edebilirsiniz.
  • FIFA Football: FIFA World Cup

    FIFA Football: FIFA World Cup güncellemesi Android telefon ve tabletler üzerinde oyunculara Dünya Kupası heyecanı sunuyor.
  • Football World Cup 2014

    Dünya Kupası heyecanını ücretsiz olarak mobil cihazlara getiren Football World Cup 2014 ile futbolun büyülü atmosferini sonuna kadar yaşayacaksınız.
  • Head Football World Cup

    Keyifli bir futbol oyunu olarak karşımıza çıkan Head Football Cup'ta topu direğin üzerinden geçirip rakip sahaya göndermeye çalışıyoruz.