Tiny Tower Vegas

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

Tiny Towe Vegas tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir gökdelen işletme oyunudur.

Tiny Tower Vegas hem akıllı telefon hem de tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir gökdelen işletme oyunudur. İlk oyunda kaldığı yerden devam eden Tiny Towers Vegas, bu kez adından da anlaşılacağı gibi Las Vegas temasını işliyor.

Kumarhanelerle, lüks restoranlarla ve eğlence merkezleriyle dolu olan bir gökdeleni işletmeye çalışıyoruz. Tahmin ettiğiniz gibi bu hiç de kolay olmuyor zira yönetmemiz gereken çok fazla kat mevcut ve her katta görev yapan çalışanların mutluluğunu da düşünmemiz gerekiyor. Oyun ilk versiyonda sunulan görselleri aynen devam ettiriyor.

Tiny Towers Vegas’ın en önemli özelliklerinden bir tanesi de oyunsevelere sosyalleşme imkanı sunması. Arkadaşlarınız sizin yönettiğiniz gökdeleni ziyaret edebilir, siz de onlarınkine ziyaretlerde bulunabilirsiniz. Çok sayıda kişiselleştirme ekipmanına sahip olmasıyla kendi binanızı dilediğiniz gibi kişiselleştirebilir ve daha özel bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Oyun genel olarak eğlenceli bir atmosfere sahip ve boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz ideal bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Emircan Erdoğan

Tiny Tower Vegas

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
41.4 MB DOSYA BOYUTU

Tiny Tower Vegas tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir gökdelen işletme oyunudur.

Eğlenceye ilk bölümde bıraktığı yerden devam eden Tiny Tower Vegas, isminden de anlaşıldığı gibi bu kez bizleri Las Vegas’a götürüyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz Tiny Tower Vegas’taki amacımız önceki oyunlarda olduğu gibi kule işletiyoruz.

Oyundaki temel amacımız çok sayıda kattan oluşan bir gökdeleni verimli bir şekilde işletmek. Bu gökdelende kumarhaneler, restoranlar ve eğlence odaklı katlar bulunmakta. Her bir katın farklı yönetim özellikleri mevcut. Bunları göz önüne alarak başarılı olabilirsiniz. Oyunda sosyalleşme şansı da sunuluyor. Arkadaşlarınız sizin gökdeleninize gelirlerse ve oyun oynarlarsa para kazanabiliyorsunuz.

Çok sayıda kişiselleştirilebilir öğeye sahip olması oyunun monotonluğunu kırıyor. Oyuncular bu kişiselleştirme objelerini kullanarak kulelerini diledikleri gibi süsleyebiliyorlar. Sıklıkla verilen görevleri yerine getirerek gökdelenimizin işleyişini devam ettirmeye çalışıyoruz. Tüm bunları yürütmeye çalışırken bir de çalışanlarımızın mutluluğunu göz önünde bulundurmamız gerekiyor.

Genel çerçevede son derece başarılı ve vakit geçirmek için ideal bir oyun olarak niteleyebileceğim Tiny Tower Vegas, mobil camianın en keyifli oyunlarından biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Tower

    Tiny Tower, kendinize bir gökdelen inşa ederek içindeki tüm işyerlerini ve çalışanlarınızı kontrol edeceğiniz mükemmel bir Android işletme oyunudur.
  • Star Wars: Tiny Death Star

    Star Wars: Tiny Death Star, oynaması oldukça eğlenceki ve Tiny Tower'a benzer olarak farklı bir tema ile hazırlanan Android oyunudur.
  • Tiny Bouncer

    Tiny Bouncer, trambolin kullanarak zıplamanızı ve canavarlardan kaçmanızı amaçlayan bir beceri oyunu.
  • Tiny Archers

    Tiny Archers, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kendi krallığınızı koruyabileceğiniz bir aksiyon ve beceri oyunudur.
  • Tiny Man

    Tiny Man, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Tiny Auto Shop

    Tiny Auto Shop, oyuncak araba mağazasını işletmeniz gereken bir Android oyunu.
  • Tiny Miners

    Tiny Miners, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir madencilik oyunu.
  • Tiny Monsters

    Tiny Monsters Angry Birds'e benzer yapıya sahip bir Android oyunudur