Tiny Warriors

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Tiny Warriors oyunuyla Android cihazlarınızdan sevimli kahramanlarımızı renkleri eşleştirerek kurtarmaya çalışıyoruz.

Tiny Warriors, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarında keyifle oynayabilecekleri renk eşleştirme oyunlarından birisi olarak karşımıza çıktı. Kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan ve oldukça renkli bir yapıya sahip olan oyun, içerisindeki sevimli karakterlerle birlikte onları tutuldukları hapishaneden kurtarmamızı bizden istiyor.

Toplamda 5 adet özel karaktere sahip olan oyun, karakterlerimizin sanal bir hapishaneye düşmelerini konu alıyor ve onları hapishaneden kurtarmak için renkli taşları eşleştirmemiz gerekiyor. Eşleştirilen taşlar sayesinde engeller ortadan kalkıyorlar ve böylece özgürlüğe bir adım daha yaklaşıyoruz. Her bir karakterin kendine özgü güçlerinin ve yeteneklerinin olması ise renk eşleştirmeleri sırasında yaratıcı yollar izlemenize yardımcı oluyor.

İlk bölümlerde oldukça kolay bir oyunla karşı karşıya olduğunuzu düşünmeniz muhtemel. Fakat bölümler boyunca ilerledikçe sizi oldukça zorlayacak yapıdaki bulmacalar karşınıza çıkacak ve bu nedenle giderek daha düşünceli bir şekilde oyunu sürdürmeniz gerekecek. Bölümler süresince elde ettiğiniz puanlar ise hem ödüller almanızı hem de adınızı yüksek skorlara yerleştirmenizi sağlayacak.

Oyunun grafik ve ses öğelerinin anlaşılır, renkli ve göz alıcı bir şekilde düzenlenmiş olmaları sayesinde keyfinizin olabildiğince yüksek olacağını düşünüyorum. Oyundaki karakterlerimiz de sevimli görünümlerde hazırlanmışlar ve oyun esnasında çeşitli animasyonlarla deneyimimizi renklendirebiliyorlar.

Yeni bir renkli taş eşleştirme ve patlatma oyunu arıyorsanız kesinlikle göz atmadan geçmemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

Tiny Warriors

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Tiny Warriors ile iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak sevimli kahramanları düştükleri hapishaneden kurtarın!

Tiny Warriors oyunu, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarında oynayabilecekleri en keyifli renkli taş eşleştirme oyunları arasında yer alıyor ve elimizdeki karakterleri dijital bir hapishaneden kurtarmamızı gerektiriyor. Karakterlerimizin kurtarılabilmesi için karşımıza çıkan taşları uygun bir şekilde kırmamız ve ortadan kaldırmamız gerekiyor.

Toplamda 5 adet sevimli karaktere ev sahipliği yapan oyun, bu karakterlerin her birine ayrı özellikler ve yetenekler veriyor. Dolayısıyla her karakterde oyun tarzınızı bir miktar değiştirmeniz gerekebiliyor. Ancak oyunun temel mantığının değişmemesi sayesinde herhangi bir zorlukla da karşılaşmıyorsunuz. Oyunun ilk bölümleri, devam bölümlerine göre nispeten daha kolay oynanır bir şekilde hazırlanmış ve bu sayede alışma sürecini başarıyla atlatabiliyorsunuz.

Güzel görünen grafiklere, animasyonlara ve ses öğelerine sahip olan oyun, böylelikle akıcı bir renk eşleştirme deneyimi sunabiliyor. Konsept olarak pek çok benzer puzzle oyununa benzer bir yapısı olsa da ufak nüanslarla bu oyunlardan ayrılabildiğini de belirtmek gerek.

Dilerseniz oyundaki başarımları da kazanabiliyor ve en çok puanı alarak adınızı lider tablosuna yazdırabiliyorsunuz. Bilhassa dostlarınızla puanlar üzerinden kapışmanın oldukça keyifli olduğunu unutmamak lazım.

Çalışması esnasında herhangi bir sıkıntı ya da performans sorunu bulunmaması sebebiyle rahatsız olacağınız bir nokta da oyunda mevcut değil. Yeni bir renk eşleştirme oyunu arayanların göz atmadan geçmemeleri gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Hope

    Tiny Hope, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça bağımlılık yapan bir bulmaca oyunudur.
  • Tiny Hoglets

    Tiny Hoglets, Android cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz son derece eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Tiny Thief

    Tiny Thief, popüler mobil oyun geliştiricisi Rovio tarafından Android için hazırlanmış yeni zeka ve bulmaca oyunudur.
  • Tiny Roads

    Tiny Roads'ta bulmacaları çözüp arabaların varış noktalarına ulaşmalarına yardım ediyoruz.
  • Tiny Room Stories: Town Mystery

    Özel dedektif olarak bilinmeyen bölgeleri araştırın.
  • Tiny Bubbles

    Sabun köpükleriyle eğlenceli eşleştirmeler yapabileceğiniz eğitici bir oyundur.
  • We are Warriors APK

    Strateji oyunu olan We are Warriors APK'da, askerlerinizi rakipten daha önce üretin ve üssünüzü tehlikelere karşı koruyun.
  • Idle Warriors

    Idle Warriors, Android cihazlar için simülasyon oyunudur.