Tivibu Cep

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
4,486 TOPLAM İNDİRME
1.2 MB DOSYA BOYUTU

Tivibu Cep, istediğiniz yerde istediğiniz zaman Android mobil cihazınız üzerinden televizyon izleme imkanı tanıyan başarılı bir uygulamadır.

Tivibu Cep, televizyon izleme keyfini Android mobil cihazlarınıza taşıyan etkili ve güzel bir uygulamadır. Uygulama ile 60 adet TV kanalına ulaşarak favori programlarınızı, dizilerinizi ve filmlerinizi takip edebiliyorsunuz. Ayrıca kaçırdığınız programları daha sonra tekrar izleyebiliyorsunuz.

Tekrar izle servisi 30 ulusal TV kanalı için geçerli olmakla birlikte bu kanalların yayınladıkları yerli diziler, eğlence, yarışma ve spor programlarını yayınlandıkları tarihten itibaren 1 hafta içerisinde cep telefonunuz üzerinden izleyebilirsiniz.

Seç izle servisini kullanarak film arşivinden istediğiniz film, haber, müzik ve diğer içerikleri istediğiniz zaman seyredebilirsiniz. İzlediğiniz içeriği istediğiniz zaman durdurabilir, tekrar başlatabilir ve ileri-geri alabilirsiniz.

Kirala izle servisi ile en popüler ve en çok izlenen yerli filmler arasından dilediğinizi seçerek belirli bir ücret karşılığında izleyebilirsiniz.

Özellikler:

  • 60 TV kanalı
  • Kaçırdığınız programları tekrar seyretme
  • Pek çok yerli filme dilediğiniz zaman seyredebilme
  • TV keyfine ara vermezsiniz

Televizyon izlemeyi sevenler için özel olarak tasarlanan Tivibu Cep uygulamasını hemen ücretsiz olarak indirerek Android mobil cihazınız üzerinden sevdiğiniz ve beğendiğiniz programları takip etmeye başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Tivibu Cep

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,481 TOPLAM İNDİRME

TTNET’in Tivibu platformunu cebe taşıyan Tivibu Cep uygulaması, istediğiniz yerden cihazınız ile birlikte yerli ve yabancı birçok TV kanalını seyretminizi sağlıyor.

Tivibu Cep, TTNET’in geliştirdiği Tivibu platformunu iOS platformuna taşıyan bir uygulama. Bu uygulama Tivibu üyeliğiniz dahilinde 47 yerli ve yabancı kanalı istediğiniz zaman istediğiniz yerden izlemenize olanak veriyor. Canlı yayınları izleme sırasında durdurabilir, geri alabilir ve kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. İnteraktif TV rehberi sayesinde de kanalların 7 günlük yayın akışını görebilirsiniz. Bunun yanında izlemek istediğiniz yada kaçırdığınız dizileri yine Tivibu Cep uygulaması ile istediğiniz zaman izleyebilirsiniz.

Tivibu Cep, canlı yayın ve dizi arşivinin haricinde bir de seç izle servisini size sunuyor. Bu servis sayesinde yerli ve yabancı filmlere bakabilir, müzikler bulabilir, belgeseller seçebilir ve çocuk içeriklerine ulaşabilirsiniz. Başka bir zamanda izlemek istediğiniz bir içeriği de uygulamaya hatırlatma olarak ekleyebilir, saati geldiği zaman uyarı alıp izleyebilirsiniz. Tivibu Cep için ister Wi-Fi isterseniz 3G bağlantınızı kullanabilirsiniz.

Tivibu Ev servisini bilgisayarda kullanmak ve hemen indirmek için "Tivibu" Windows sayfamıza göz atabilirsiniz.

Mustafa Şevki Coşar

Tivibu Cep

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
368 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Tivibu Cep uygulaması ile sevdiğiniz tv programlarını, dizileri, filmleri mobil cihazınız üzerinden seyredebilirsiniz.

TTNET’in yeni nesil televizyon izleme platformu Tivibu'nun mobil uygulamasını Windows Phone telefonunuza yükleyerek 60’ın üzerinde tv kanalını kaliteli ve donmadan izleyebilirsiniz. Nerede olursanız tv keyfi sürebileceğiniz bu uygulamada canlı yayını durdurma ve geri alma, tekrar izleme ve kiralama seçenekleri de sunulmaktadır.

Windows Phone platformu için yenilenen Tivibu uygulaması ile yerli ve yabancı çok sayıda tv kanalı elinizin altında. Dilediğiniz yerde dilediğiniz zaman tv programlarınızı ve dizilerinizi izleyebilirsiniz. Vizyondan yeni çıkmış, gişe rekorları kıran vakti zamanının en iyi filmlerinden istediğiniz seçebilir, kiralayarak büyük ekranlı Windows Phone cihazınızdan film izlemenin keyfini çıkartabilirsiniz. Hangi filmi izleyeceğinize karar veremiyorsanız Tivibu’nun önerilerine göz atabilirsiniz.

Film, dizi, belgesel, çocuk, müzik, eğlence, spor içeriklerini istediğiniz zaman izleme kolaylığı sunan Tivibu Cep uygulamasının tüm özelliklerinden faydalanabilmeniz için TTNET’in mobil cihazlar için sunduğu üyelik paketlerinden uygun olanı seçmeniz ve satın almanız gerekmektedir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tivibu Kumanda

    Tivibu uydu alıcılarınızı Android cihazlarınız aracılığıyla kontrol edebilirsiniz.
  • Avea Müzik

    Avea Müzik ile yüz binlerce müzik mobil cihazınızda.
  • Gitar Amfi & Efekt - Deplike

    Gitar Amfi & Efekt - Deplike cep amfisi olarak kullanabileceğiniz bir uygulamadır
  • BitTorrent Now

    BitTorrent Now bir mobil müzik ve video paylaşım ve keşfetme platformudur
  • JamBox Light Chords & Scales

    JamBox Light Chords & Scales uygulamasıyla artık bütün akorları cep telefonunuzdan dinleyebilir, hangi akor için hangi gitarda hangi tellere basmak gerektiğini görebilirsiniz.
  • Shazam

    Shazam, işittiğiniz parçanın kime ait olduğunu bilmediğini ve öğrenmek istediğiniz durumlarda kullanabileceğiniz oldukça popüler bir ses uygulamasıdır.
  • Qello

    Qello uygulaması müzik konserlerinde yapılmış olan kayıtları kullanıcılara ücretsiz şekilde yüksek kalitede sunan bir uygulama. Tüm arşivi görmek ise ücretli.
  • Radyo Dinle

    Radyo Dinle ile Türk radyo kanallarını dinleyebiliyorsunuz.