Toby: The Secret Mine

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME

Toby: The Secret Mine bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Toby: The Secret Mine eğer daha önceden Limbo adlı oyunu oynayarak bitirdiyseniz ve benzer bir oyun keyfi yaşamak isterseniz hoşunuza gidecek bir platform oyunu.

2 boyutlu bir platform oyunu olan Toby: The Secret Mine'da sakin bir dağ köyünde gerçekleşen gizemli olaylara tanık oluyoruz. Kendi halinde huzurlu bir şekilde yaşamaya devam eden bu köydeki bütün olaylar bir gece esrarengiz bir şekilde köy sakinlerinin ortadan kaybolmasıyla başlıyor. Kaosa yenik düşen köyde kalanlar kaybolan arkadaşlarını bulabilmek umuduyla arayışa başlıyorlar; fakat onlar da arkalarında bir iz bırakmadan ortadan kayboluyor. Bütün kaybolan köy sakinlerini bulmak ise kahramanımıza düşüyor.

Toby: The Secret Mine'da Limbo'da karşımıza çıkan siyah - beyaz tonların ve gölgesel kahramanların söz konusu olduğu görsel stile benzer bir görünüm tercih edilmiş. Oyunda karanlık ormanların yanısıra tuzaklarla dolu madenler gibi farklı mekanlara yolculuk ediyoruz. Oyunun atmosferi ise bu görsel tarzı tamamlıyor ve bize ürpertici bir oyun tecrübesi sunuyor.

Toby: The Secret Mine'da yaratıcı bir şekilde tasarlanmış bulmacalar ve tuzaklarla karşılaşıyoruz, bu bulmaca ve tuzakları aşabilmek için ise zekamızı çalıştırmamız gerkeiyor. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows 7 işletim sistemi

- Intel Core i3 işlemci

- 2 GB RAM

- Intel HD 4000 ekran kartı

- DirectX 9.0

- 800 MB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

Toby: The Secret Mine

x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Toby: The Secret Mine mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Toby: The Secret Mine sürükleyici bir macerayı ürpertici bir atmosferle birleştiren ve göze oldukça hoş görünen bir mobil platform oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Toby: The Secret Mine'da küçük bir dağ köyünde gerçekleşen esrarengiz olaylar konu alınıyor. Kendi halinde huzurlu bir şekilde yaşamaya devam eden bu köyde beklenmedik bir şekilde kaos baş gösteriyor. Köyün sakinlerinin gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasının ardından geride kalanlar kaybolan arkadaşlarını bulmak için yola çıkıyorlar; fakat onlardan da haber alınamıyor. Bunun üzerine küçük kahramanımız Toby kayıp köy sakinlerini bulmak için uzun bir yolculuğa çıkıyor, biz de ona yardımcı oluyoruz.

Toby: The Secret Mine'da kahramanımızın karanlık bir ormanda başlayan macerasında ürpertici mekanları ziyaret etmekteyiz. Siyah - beyaz tonların hakim olduğu oyunun görünümü ve oynanış yapısı tıpkı Limbo'yu andırıyor. Bu nedenle Limbo'yu bitirdiyseniz, benzer tarzda yeni bir maceraya atılmak ve farklı tasarımlara sahip bulmaca ve bölümleri geçmek isterseniz Toby: The Secret Mine hoşunuza gidecektir. Oyunun 2 boyutlu grafikleri ve görsel tarzı kolayca beğeninizi kazanabilecek yapıda. Yaratıcı bulmaca tasarımları boş vakitlerinizi eğlenceli bir şekilde değerlendirmenizi sağlıyor.

Can Erdil Şentürk

Toby: The Secret Mine

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Toby: The Secret Mine mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Toby: The Secret Mine güzel bir görünümü sürükleyici bir hikayeyle ve başarılı oyun dinamikleriyle birleştirmeyi başarabilen bir mobil platform oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Toby: The Secret Mine'da kahramanımız Toby'nin fantastik maceralarına tanık oluyoruz. Sakin bir dağ köyünde yaşayan Toby'nin hayatı bir gecede değişiyor. Bu gece ortaya çıkan esrarengiz olaylar nedeniyle köy halkının bir kısmı kayboluyor ve arkalarında herhangi bir iz bırakmıyor. Kayıp köy sakinlerini aramaya çıkan diğer sakinler de kaybolunca iş Toby'e düşüyor. Toby dostlarını kurtarmak için çıktığı yolculukta ölümcül tehlikelerle karşılaşmakta. Bize düşen görev ise kahramanımızın bu tehlikeleri atlatmasına yardımcı olmak.

Toby: The Secret Mine atmosfer ve görünüm anlamında bize Limbo'yu çağrıştırıyor. Oyundaki kahramanımızı yine gölge şeklinde bir görünüme sahip. Bunun yanında siyah beyaz tonlara yakın soluk renkler ve tasarımlarla karşılaşmaktayız. Oyun boyunca karşımıza çıkan bulmacaları çözüyoruz, düşmanlarımızla savaşıyoruz ve hikaye boyunca ilerliyoruz.

Toby: The Secret Mine eğer kaliteli bir platform oyunu oynamak isterseniz kaçırmamanız gereken bir yapım.

Can Erdil Şentürk

Toby: The Secret Mine

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
144 TOPLAM İNDİRME
149 MB DOSYA BOYUTU

Toby: The Secret Mine Mac bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Toby: The Secret Mine yaratıcı bir şekilde tasarlanmış bulmacaları sürükleyici bir hikayeyle birleştiren bir 2 boyutlu platform oyunu.

Mac OS X 10.6.6 veya üst versiyonlarına sahip Mac bilgisayarlarınıda oynayabileceğiniz bu oyunda Toby adlı küçük kahramanımızın maceralarına eşlik ediyoruz. Kahramanımız sakin bir hayat süren bir dağ köyünde yaşamaktadır. Fakat ködağ köyünün sakinliği bir gece ortaya çıkan gizemli olaylarla bozulmuş, köy kaosa sürüklenmiştir. Olayların yaşandığı gece köy sakinlerinin bir kısmı arkalarında iz bırakmadan kaybolmuştur. Geriye kalanlar ise kaybolan dostlarını bulabilmek için onları aramaya başlamışlardır; fakat onlar da dostlarıyla aynı kaderi paylaşınca bütün iş kahramanımız Toby'e düşmüştür. Biz de Toby'e yardımcı olarak arkadaşlarını kurtarabilmesi için mücadele veriyoruz.

Toby: The Secret Mine hem oynanış hem de görsel stil olarak Limbo'ya benziyor. Oyunun grafikleri gölgesel görünüme sahip kahramanları renkli arka planlarla birleştiriyor. Oyun boyunca karşımıza yaratıcı bir şekilde tasarlanmış bölümlre içerisinde çeşitli bulmacalar ve tuzaklar çıkmakta. Bu bulmaca ve tuzakları zekamızı kullanarak atlatıyoruz ve bölümleri geçerek hikaye boyunca ilerliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • End Of The Mine

    End Of The Mine bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • The Secret of Pineview Forest

    The Secret of Pineview Forest ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • SCP: Secret Laboratory

    SCP: Secret Laboratory, internet üzerinden oynayabileceğiniz ücretsiz bir korku oyunu.
  • This War of Mine

    This War of Mine'da, savaş yaşanırken sivillerin arasında hayatta kalın ve grubunuzu yönetin.
  • Secret Neighbor

    Gizlilik esaslı korku oyunu Hello Neighbor'u multiplayer oynamak ister misiniz? Secret Neighbor, Steam'de!
  • Secret Disk

    Secret Disk sabit diskinizi şifrelemek ve gizlemek için kullanabileceğiniz kullanışlı bir programdır
  • Secret World Legends

    Secret World Legends ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur
  • Secret Notes

    Size özel tüm notları Secret Notes adlı ücretsiz program sayesinde kendi belirleyeceğiniz şifre ile güvende tutabilirsiniz.