Tofaş Müzesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Tofaş Müzesi uygulaması ile Anadolu Arabaları müzesini sanal olarak gezebilirsiniz.

Tofaş Müzesi uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan Anadolu Arabaları Müzesini sanal olarak gezebilmeniz mümkün.

Türkiye’nin ilk ve tek Anadolu Arabaları Müzesi olma özelliği taşıyan ve Bursa’da 2002 yılında ziyarete açılan Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi, tarihi çok eskilere dayanan arabaların gelişimini canlı olarak görebilmenizi sağlıyor. Sesli rehber eşliğinde sanal olarak müzeyi gezebilmenize olanak tanıyan Tofaş Müzesi uygulamasında, yetişkinler ve çocuklar için ayrı tur seçenekleri bulunuyor.

35 dakikalık hızlı tur, 60 dakikalık detaylı tur ve 30 dakikalık çocuklara özel tur seçeneklerini kullanabileceğiniz Tofaş Müzesi uygulamasında, listeden eser seçerek veya eser numarası girerek gezintiye başlayabilirsiniz. Atölyeler, ilk oyuncak araba, at arabaları ve merak edebileceğiniz birçok eseri bulabileceğiniz uygulama ücretsiz olarak sunuluyor.

Volkan Yılmaz

Tofaş Müzesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
328.3 MB DOSYA BOYUTU

Bursa'da Bulunan Anadolu Arabaları müzesini Tofaş Müzesi uygulaması ile sanal turla gezebilirsiniz.

iOS işletim sistemli cihazlarınıza yükleyebileceğiniz Tofaş Müzesi uygulamasıyla, Anadolu Arabaları Müzesini sanal turla gezebiliyorsunuz.

2002 yılında Bursa’da ziyarete açılan ve Türkiye’nin ilk ve tek Anadolu Arabaları Müzesi olan, Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi’nde popüler ulaşım araçlarının geçmişini yakından inceleme fırsatı sunuyor. At arabaları, atölyeler, ilk oyuncak araba ve daha birçok eseri sizlere sunan Tofaş Müzesi uygulamasında hem yetişkinler hem de çocuklara hitap eden tur seçenekleri mevcut.

Sanal tur için size 3 farklı seçenek sunan Tofaş Müzesi uygulamasında 30 dakikalık hızlı tur, 60 dakikalık detaylı tur ve çocuklar için 30 dakikalık tur seçenekleri yer alıyor. Dilediğiniz eserin numarasını girerek veya listeden seçerek incelemeye başlayabileceğiniz Tofaş Müzesi uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tofaş Drift Simulator

    Tofaş'ın sevilen arabalarıyla turlayın.
  • Tofaş Şahin Simülatör 3D

    Tofaş Şahin Simülatör 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Şahin simülatörüdür
  • Tofaş Şahin Yanlama Oyunu 3D

    Tofaş Şahin Yanlama Oyunu 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Tofaş Tüplü Şahin Oyunu Drift

    Tofaş Tüplü Şahin Oyunu Drift mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Şahin oyunudur
  • Tofaş Drift Simulator 2

    Mobildeki en iyi Tofaş drift (yanlama) simülatör oyunu!
  • Tofaş Şahin Drift 3D 2014

    Tofaş Şahin Drift 3D 2014 drift meraklıları için ücretsiz olarak sunulan bir oyundur. Oyunda Şahin otomobilleri kullanarak drift yapmaya çalışıyoruz.
  • Etiket Tofask APK

    Arkadaşlarınızla birlikte online yarışlar yapabileceğiniz Etiket Tofask APK'da, araçlarınızı istediğiniz gibi modifiye edin ve farklı sürüş modlarını deneyimleyin.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.