Tofu Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
172 TOPLAM İNDİRME

Tofu Hunter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir avcılık oyunudur

Tofu Hunter nişan alma yeteneklerinizi test etmenize imkan veren bir mobil avcılık oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Tofu Hunter'da tofu adlı boynuzlu tavşan benzeri ilginç yaratıkları avlıyoruz. Oyunda temel olarak bu yaratıkları avlayarak en yüksek puanı yakalamaya çalışıyoruz. Fakat bizi belli mücadeleler bekliyor. Tofular tek mermide yere serilmedikleri için arka arkaya ateş etmeniz gerekebiliyor. Oyundaki en büyük zorluk ise zaman, çünkü her bölümde bize belli bir süre veriliyor. Bu verilen süre içerisinde belirlenen sayıdaki tofuyu avlamaya çalışıyoruz.

Tofu Hunter içerisinde farklı silahlar kullanabilmekteyiz. Bölümleri tamamladıkça para kazanıyoruz ve bu parayı silahlara harcayabiliyoruz. Pompalı tüfekler, keskin nişancı tüfekleri, makinalı tüfekler, arbaletler, bomba fırlatan silahlar gibi farklı seçenekler kullanabileceğimiz silahlar arasında.

Tofu Hunter'ın kontrolleri oldukça hassas ve kolay. Genel olarak nişan alırken zorluk yaşamıyorsunuz. Oyunun grafikleri de gayet başarılı. Eğer avcılık oyunlarını seviyorsanız Tofu Hunter hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

Tofu Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
91.9 MB DOSYA BOYUTU

Tofu Hunter ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir mobil aksiyon oyunudur

Tofu Hunter eğer nişan alma yeteneklerinize güveniyorsanız kendinizi zorlu bir teste sokabileceğiniz eğlenceli bir avlanma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir avcılık oyunu olan Tofu Hunter'da silahlarımızı kuşanıyoruz ve doğaya çıkarak tofu adlı tavşan - geyik karışımı ilginç yaratıkları avlamaya çalışıyoruz. Oyunda temel amacımız bize verilen kısıtlı süre içerisinde belli sayıdaki tofuyu avlamak. Zamana karşı yarıştığımız için oyun bolca heyecan sunuyor. Belirlenen süre içerisinde ne kadar çok tofu yok edersek o kadar çok puan ve para kazanabiliyoruz.

Tofu Hunter'da bölümler sonunda kazandığımız parayı kullanarak yeni silahlar alabilmemize imkan veriliyor. Keskin nişancı tüfekleri, makinalı tüfekler, arbaletler ve daha birçok ilginç silah seçeneği oyunda bizi beklemekte. Güzel grafiklerle donatılmış oyunda kullandığımız silahın ne kadar güçlü olduğu önemli; çünkü bir tofuyu avlamak için birkaç kere ateş etmemiz gerekebiliyor.

Tofu Hunter'ın kontrolleri genel olarak sorun yaratmıyor. Hassas bir şekilde nişan alabildiğiniz Tofu Hunter boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirebilmeniz için güzel bir seçim olabilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tofu Girl

    Karakterimizi dengede tutmaya çalışacağız.
  • Dino Escape - Jurassic Hunter

    Dino Escape - Jurassic Hunter dinazorları avladığınız bir aksiyon oyunudur
  • Midnight Hunter

    Midnight Hunter, gece yarısı avına çıktığınız aksiyon - macera oyunu.
  • Mobfish Hunter

    Mobfish Hunter, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon türünde bir oyundur.
  • Undead Hunter

    Undead Hunter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • Pixelmon Hunter

    Pixelmon Hunter, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir aksiyon macera oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Zombie Hunter APK

    Zombie Hunter APK, FPS türünde bir zombi oyunu. Sniper silahıyla zombileri avlarken hayatta kalanları kurtarmaya çalışıyorsunuz.