Toggl Time Tracker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

Toggl Time Tracker ile çalışma sürelerinizin ölçümünü yapabilirsiniz

Toggl Time Tracker bize sunduğu proje bazlı sayaç ile çalışma verimliliğini arttırma konusunda yardımcı olan bir zaman ölçümü uygulamasıdır.

Android işletim sistemini kullanan mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulama olan Toggl Time Tracker temel olarak gün içerisinde yaptığımız işleri parçalara ayırıp herbirine ayırdığımız zamanı ayrı ayrı ölçmemizi sağlıyor. Eğer yaptığımız işleri daha kısa sürede tamamlamak ve verimlilik arttırma konusunda kendimizi geliştirmek istiyorsak bu işin ilk adımı işlere ayırdığımız zamanı ölçmektir. Toggl Time Tracker bize bu konuda pratik bir çözüm sunmakta.

Toggl Time Tracker ile farklı başlıklar yaratabiliyoruz. Bu başlıklara yaptığımız işin aşamaları yerleştirilebiliyor. Örneğin; bir web sitesi geliştirirken Toggl Time Tracker kullanarak test sürecine, kodlamaya ve proje üzerindeki diğer aşamalara özel başlıklar oluşturabiliyoruz. Bu aşamaların her birinde çalışırken Toggl Time Tracker ile sayacı başlatabiliyoruz ve o aşamaya ayırdığımız zamanı öğrenebiliyoruz. Böylece hangi aşamanın daha çok zaman aldığını ve hangisi üzerinde daha verimli çalışmamız gerektiğini öğrenebiliyoruz.

Toggl Time Tracker 5 kişiye kadar olan takımlar için ücretsiz zaman takibi imkanı sunmakta. Önceden başladığımız ve sayaç çalıştırdığımız işlere sonradan devam edebilmemize de imkan tanınmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Habit Tracker

    Habit Tracker, kendinize hedefler koyup takip edebileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android alışkanlık geliştirme uygulaması.
  • Time Lock

    Time Lock uygulamasıyla Android cihazlarınıza olan bağımlılığın önüne geçebilmeniz amaçlanıyor.
  • Time Used

    Time Used uygulaması ile Android cihazlarınızda geçirdiğiniz zamanı kolayca öğrenebilirsiniz.
  • Battery Time Saver & Optimizer

    Battery Time Saver & Optimizer, Android cihazlarınızı daha az şarj etmenizi ve daha uzun süre kullanabilmenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Pregnancy Tracker

    Pregnancy Tracker kolayca hamilelik gelişiminizi kayıt altına almanıza yardımcı olan bir uygulamadır
  • The Walk: Fitness Tracker Game

    The Walk: Fitness Tracker Game ile yürüşlerinizi eğlenceli hale getirebilirsiniz
  • Animal Tracker

    Animal Tracker ile hayvanları takip ederek bilimsel araştırmalar yapabilirsiniz.
  • Nickel Tracker

    Nickel Tracker, kişisel gelir giderleri kayıt altına alan ve bütçe hesabı yapabilen mobil finans uygulamasıdır.