Toilet Time

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
379 TOPLAM İNDİRME

Toilet Time, tuvaletteyken keyifli vakit geçirmenize yardımcı olan popüler bir Android oyunu.

Toilet Time, tuvalette daha eğlenceli zaman geçirmenize yardımcı olan Android oyunlarından biri ve tuvalet oyunları arasında oldukça popüler bir yapım. Tapps tarafından geliştirilen oyunda kimi zaman tıkanan bir tuvaleti pompa ile açıyor, kimi zaman hamamböcekleri ile sarılmış bir tuvaleti pırıl pırıl yapmaya çalışıyor, kimi zaman da sohbet esnasında osuran bir adama ayıbını örtmesini için yardımcı oluyoruz.

Toilet Time, Android cihazınızda oynayabileceğiniz en pis oyun diyebilirim. Adından da anlayacağınız üzere tuvalette bize verilen pis işleri vakti zamanında tamamlamak için uğraş veriyoruz. Sifoni çekerek başladığımız oyunda kimi zaman içeride kimi zaman dışarıda geçen çok sayıda görev var ve bu görevleri tamamlamak için fazla zamanımız yok. Görevler arasında duş alan bir adamın suyunu ayarlama, elleri temizleme, tuvalet kağıdı değiştirme, boş kabini bulma gibi temiz işler de var ancak genellikle yapacağınız şeyler pis.

Tuvalette zaman harcarken sıkılmamızı önleyen yapımlardan biri olan Toilet Time oyununda görevlerde yapmamız gerekenler oldukça basit ancak görevden göreve atlamamız ve görevlerin her birinde apayrı bir şey yapmamız gerektiğinden oyun bir süre sonra zorlaşıyor. Başarısız olduğumuz her görev sonrası canımız azalıyor ve her bölümde toplamamız gereken puan farklı. Toplandığımız puanlar neticesinde de anahtar kazanıyor ve yeni bir kapının kilidini açıyoruz.

Tuvaletlik oyunlarınız arasına kesinlikle almanız gereken bir yapım olan Toilet Time, ücretsiz olmasına karşın ekranı kaplayan reklamlar sunuyor ve satın alım içeriyor.

Erkan Calp

Toilet Time

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
185 TOPLAM İNDİRME
43.7 MB DOSYA BOYUTU

Toilet Time uygulama marketlerde bulabileceğiniz en tuhaf oyunları bir araya getiren bir yapım.

Mobil oyun oynamak için tuvaletten daha uygun bir ortam olduğunu düşünemiyorum. Toilet Time’ın da yapımcıları aynı fikri paylaşıyor olacak ki bu tarz bir oyunla karşımız açıktılar.

Tuvaleti kapalı kapılar ardında fazlalıklarımızı attığımız bir mekan halinden çıkarıp eğlencenin merkezi haline getiren Toilet Time’ı hem iPhone hem de iPad cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Vakit harcamak için tasarlanan oyunlardan oluşan Toilet Time’da herhangi bir yerde bulabileceğiniz en absürd oyunların bir karması sunuluyor. İlginç oyunlardan oluşan Toilet Time’da hiçbir oyun bir diğerinin tekrarı gibi hissettirmiyor. Tüm oyunlarda farklı bir görev veriliyor ve bu görevleri bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Grafik olarak Toilet Time absürd oyun yapısıyla uyumlu görseller sunuyor.

Eğer bir mobil oyundan tek beklentiniz eğlence ise Toilet Time’ı mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

Toilet Time

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Toilet Time, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz en eğlenceli tuvalet oyunu.

Windows Phone telefonunuzla tuvalette oyun oynamayı seviyorsanız Toilet Time kesinlikle denemeniz gereken tuvalet oyunları arasında. Tuvalette ihtiyacınızı giderirken çok zaman harcıyorsanız bu oyundaki mini oyunları oynayarak vaktin nasıl geçtiğini anlamayacağınızın garantisini verebilirim.

Aslında çoğumuz saklasak ta tuvalette vakit geçirirken mobil cihazımıza sarılıyor ve oyun oynuyoruz. Bu kişiler için özel olarak hazırlanan tuvalet oyunları iOS ve Android platformunda yaygın olsa da Windows Phone platformunda çok sık rastladığımız bir oyun türü değil. Hatta Toilet Time platformdaki tek tuvalet oyunu.

Tapps imzasını taşıyan yapımda bizlere çeşitli görevler veriliyor ve onları belli bir süre içerisinde yapmamız isteniyor. Tuvaleti pompa ile açma, sohbet esnasında öksürerek adamın osurmasını gizleme, tuvaleti saran hamamböceklerini öldürme, iş toplantısının ortasında aniden tuvaleti gelen adamı toplantıya döndürme, el yıkama, dışkı temizleme, ihtiyacını gideren adama yardımcı olma gibi bayanların gördüklerinde oyunu kapatmak isteyeceği (Zaten bu oyunu bayanların oynayacağını sanmıyorum.) çok sayıda görevin bulunduğu oyunda başarı ile gerçekleştiremediğimiz her görev sonrası canımız azalıyor.

Web tarayıcılarımızda oynadığımız flaş oyunların grafik kalitesini sunan tuvalet oyununda oynanış ilginç bir şekilde kolay değil. Her bölümde yapmamız gerekenler farklı ve süre barı çok hızlı ilerliyor. Öte yandan başaramadığımız göreve yeniden başlamıyor, başka bir göreve yönlendiriliyoruz. Bu yönden oyun ciddi anlamda odaklanma gerektiriyor.

Toilet Time, Windows Phone platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Ancak reklamsız bir oynanış sunmuyor ve gerçek para ile satın alabileceğiniz içerikler bulunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • OMG My Toilet Time Is On TV

    OMG My Toilet Time Is On TV tuvalet maceranızı televizyonlara taşıyan bir beceri oyunudur
  • Toilet Rush

    Toilet Rush tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve birçok mini oyuna sahip olan bir beceri oyunudur.
  • Toilet Squad

    Toilet Squad basit ve eğlenceli bir mobil oyundur
  • Toilet Finder

    Toilet Finder uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan çevrenizdeki umumi tuvaletleri bulabiliyorsunuz.
  • Toilet Treasures

    Toilet Treasures, size tuvaletinizin içerisinde bulunan hazineleri keşfetme fırsatı sunuyor.
  • Baby Toilet Race

    Baby Toilet Race, çocuklara kişisel temizliği öğretmek ve eğlenceli hale getirmek için hazırlanmış bir mobil oyundur.
  • Smash Time

    Smash Time, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir fantastik beceri oyunu.
  • Hammer Time!

    Hammer Time!, kolay gözükmesine rağmen öyle olmayan ve oynadıkça bağımlısı olacağınız bir Android beceri oyunu.