Tome of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Tome of Heroes mobil oyunu strateji ve rol yapma oyun tarzlarını aynı anda bünyesinde barındıran çok oyunculu bir mobil oyundur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlardan oynayabileceğiniz Tome of Heroes mobil oyunu, gerçek zamanlı olarak çok oyunculu oynanan rol yapma tarzında bir mobil oyundur.

Gerçek oyuncular arasında oynanan ve mobil cihazlar için tasarlanan Tome of Heroes mobil oyununda kurgusal bir dünyanın içinde en iyi kahramanlardan oluşturduğunuz ekibinizle savaşı kazanmaya çalışacaksınız.

Belirlediğiniz strateji dahilinde planınıza en uygun kahramanları ekibinizde toplamanız gerekiyor. Ayrıca ekibinize aldığınız kahramanların tümünü savaş sahasında kendiniz yönlendireceksiniz. Dünyanın dört bir yanından gerçek oyunculara karşı mücadele edeceğiniz Tome of Heroes mobil oyununda basit kontroller ve kaliteli grafiklerle rakibinizin hamlelerine karşı hızlı tepkiler verebilirsiniz. Her ay gelen ücretsiz güncellemelerle birlikte yeni oyun modları, haritalar ve kahramanların tadını çıkaracaksınız. Tome of Heroes mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Tome of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
613 MB DOSYA BOYUTU

Tome of Heroes mobil oyunu iPad ve iPhone cihazlardan oynayabileceğiniz kurgusal bir dünyada rekabetin sonuna kadar yaşandığı sürükleyici bir rol yapma oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlardan oynayabileceğiniz Tome of Heroes, rekabetçi oyunlardan keyif olan strateji tutkunlarına hitap eden rol yapma tarzında bir mobil oyundur.

Tome of Heroes mobil oyununda öncelikle dünyanın dört bir yanından oyunu oynayan gerçek kullanıcılarla karşı karşıya oynayacaksınız. Bu yönüyle Tome of Heroes rekabeti seven oyuncuların ilgisini çekiyor. Ayrıca mobil cihazlara uygun basit kontrolleri ve hızlı oynanış mekaniği sayesinde akıcı bir şekilde rakibin hamlelerine karşılık verebileceksiniz.

Tome of Heroes mobil oyununda yer alan birbirinden farklı kahramanlardan oluşturacağınız ekibinizle savaşlara katılacaksınız. Kendi stratejiniz dahilinde ekibinize kahraman seçmeniz akıllı olacaktır. Ayrıca seçtiğiniz kahramanları savaş alanında yine kendiniz yönlendireceksiniz. Yani Tome of Heroes strateji ve rol yapma türlerini aynı anda barındırarak geniş bir oyuncu kitlesine de hitap ediyor.

Her ay ücretsiz gelen güncellemelerle birlikte oyun sürekli bir hale gelirken, Tome of Heroes oyununda yeni haritaların, kahramanların ve modların tadını çıkaracaksınız. Tome of Heroes mobil oyununu AppStore’dan hemen indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Party of Heroes

    Party of Heroes, Android cihazlarda oynayabileceğimiz, ücretsiz ve eğlenceli bir RPG.
  • Guild of Heroes

    Guild of Heroes, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Heroes Of The Kingdom

    Heroes of the Kingdom, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Soul of Heroes : Empire Wars

    Soul of Heroes : Empire Wars, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz destansı rpg oyunu.
  • Rush of Heroes

    Rush of Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Heroes of Chaos

    Heroes of Chaos mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Heroes of SoulCraft

    Heroes of SoulCraft online olarak oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur
  • Star Wars: Galaxy of Heroes

    Star Wars: Galaxy of Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Star Wars oyunudur