Toolwiz Care

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
4.7/5 ZİYARETÇİ
16,368 TOPLAM İNDİRME
7.27 MB DOSYA BOYUTU

Otomatik olarak bilgisayarınızın sağlığını denetliyor ve çalışırken, oyun oynarken ya da sadece internette gezerken performanstan ödün vermemenizi sağlıyor.

Toolwiz Care programı her zaman sisteminizde açık durması gereken ücretsiz bir uygulama. Otomatik olarak bilgisayarınızın sağlığını denetliyor ve çalışırken, oyun oynarken ya da sadece internette gezerken performanstan ödün vermemenizi sağlıyor. Anti-spyware, gizlilik koruması, performans ayarlamaları ve sistem temizlik desteğiyle her kullanıcının sahip olması gereken programlardan bir tanesi.

Karşınıza çıkan saçma hatalardan, yavaşlıklardan, internet hızınızdan, güvenliğinizden ve oyun performansınızdan şikayetçiyseniz bu programı kullanabilirsiniz.

Ayarlar kısmında bilgisayarı kullanma tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza göre pek çok farklı seçeneği kullanarak tam bir bilgisayar bakımı gerçekleştirebilirsiniz. Sisteminize kurduğunuz onlarca programın bıraktığı izler ve hantallık Toolwiz Care sayesinde gözle görülür oranda azalacaktır.

NOT: Windows 8 desteği eklendi.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toolwiz Time Machine

    Toolwiz Time Machine, sistem geri yükleme noktaları olutşrabileceğiniz ve sisteminizi eski bir tarihe geri döndürebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Toolwiz Time Freeze

    Toolwiz Time Freeze ile sisteminizi güvende tutarak, her zaman yeniymiş gibi sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
  • Toolwiz Smart Defrag

    Toolwiz Smart Defrag, sabit disklerinden maksimum performans almak isteyen kullanıcılar için geliştirilen ücretsiz bir disk birleştirme aracıdır.
  • Toolwiz GameBoost

    Bilgisayar oyunlarını son sürat oynamak isteyenler için ücretsiz ve küçük bir program.
  • Wise Care 365

    Wise Care 365, Windows bilgisayar kullanıcıları için ücretsiz PC temizleme ve hızlandırma aracıdır.
  • Wise Driver Care

    Wise Driver Care, Windows sürümlerinde çalışan ve kullanıcıların optimum driver güncellemeleriyle optimum performans almasını sağlayan bir driver güncelleme programıdır.
  • ToolWiz File Recovery

    ToolWiz File Recovery, yanlışlıkla silinen dosyalarınızı ve verilerinizi kurtarabileceğiniz bir dosya kurtarma programıdır.
  • Toolwiz Pretty Photo

    Toolwiz Pretty Photo, dijital fotoğraflarınızı düzenleyebileceğiniz başarılı ve ücretsiz bir resim editörüdür.